Open Nav

Swara 09 Plus Surakarta - Ilang Dalane Chord Gitar dan Lirik Lagu

11 views
        

Intro : C Am Dm G C.. C Am janjine ngenteni ning dalan kene.. Dm G nganti sprene sliramu ora bali.. C Am wis tak cobo tak kuwatke kangen iki.. Dm G nanging janji tinggal janji.. F Fm C sineksen.. rembulan kuwi.. C Am elingono ndek biyen loro lopone.. Dm G tansah kuwat nendhang ombaking katresnan.. C Am geguritan bungah atine disayang-sayang.. Dm G nanging janji tinggal janji.. F Fm C ra bakal nemu ilang dalane.. Musik : Dm G Em Am Dm G C Reff : Em Am sopo wong sing ora loro.. Em Am biyen crito jare tresno.. Em Am ora lamis ora cidro.. Em Am nanging natoni atiku.. F Fm senadyan roso batinku.. Em Am ra kuwat neng kahanan.. Dm D# A isoku.. mung pasrah maring Gusti.. F G Am isoku.. mung pasrah maring Gusti.. Musik : Dm G Em Am Dm G Am Dm G Em Am Dm G C C Am elingono ndek biyen loro lopone.. Dm G tansah kuwat nendhang ombaking katresnan.. C Am geguritan bungah atine disayang-sayang.. Dm G nanging janji tinggal janji.. F Fm C ra bakal nemu ilang dalane.. Musik : Dm G Em Am Dm G C Reff : Em Am sopo wong sing ora loro.. Em Am biyen crito jare tresno.. Em Am ora lamis ora cidro.. Em Am nanging natoni atiku.. F Fm senadyan roso batinku.. Em Am ra kuwat neng kahanan.. Dm D# A isoku.. mung pasrah maring Gusti.. F G Am isoku.. mung pasrah maring Gusti.. F G Am isoku.. mung pasrah maring Gusti.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : G Em Am D G.. G Em janjine ngenteni ning dalan kene.. Am D nganti sprene sliramu ora bali.. G Em wis tak cobo tak kuwatke kangen iki.. Am D nanging janji tinggal janji.. C Cm G sineksen.. rembulan kuwi.. G Em elingono ndek biyen loro lopone.. Am D tansah kuwat nendhang ombaking katresnan.. G Em geguritan bungah atine disayang-sayang.. Am D nanging janji tinggal janji.. C Cm G ra bakal nemu ilang dalane.. Musik : Am D Bm Em Am D G.. Reff : Bm Em sopo wong sing ora loro.. Bm Em biyen crito jare tresno.. Bm Em ora lamis ora cidro.. Bm Em nanging natoni atiku.. C Cm senadyan roso batinku.. Bm Em ra kuwat neng kahanan.. Am Bb E isoku.. mung pasrah maring Gusti.. C D Em isoku.. mung pasrah maring Gusti.. Musik : Am D Bm Em Am D Em.. Am D Bm Em Am D G.. G Em elingono ndek biyen loro lopone.. Am D tansah kuwat nendhang ombaking katresnan.. G Em geguritan bungah atine disayang-sayang.. Am D nanging janji tinggal janji.. C Cm G ra bakal nemu ilang dalane.. Musik : Am D Bm Em Am D G.. Reff : Bm Em sopo wong sing ora loro.. Bm Em biyen crito jare tresno.. Bm Em ora lamis ora cidro.. Bm Em nanging natoni atiku.. C Cm senadyan roso batinku.. Bm Em ra kuwat neng kahanan.. Am Bb E isoku.. mung pasrah maring Gusti.. C D Em isoku.. mung pasrah maring Gusti.. C D Em isoku.. mung pasrah maring Gusti..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Swara 09 Plus Surakarta mudah, kunci gitar Swara 09 Plus Surakarta, chord lagu Swara 09 Plus Surakarta - Ilang Dalane Dasar , chord dasar Swara 09 Plus Surakarta - Ilang Dalane Dasar , chordtela Swara 09 Plus Surakarta - Ilang Dalane Dasar , lirik lagu Swara 09 Plus Surakarta - Ilang Dalane Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Swara 09 Plus Surakarta di youtube: https://youtube.com/watch?v=2pqC32Dl1c8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Swara 09 Plus Surakarta

Chord Lagu Lainnya

×