Open Nav

Superiots - Kabogoh Goblog Chord Gitar dan Lirik Lagu

10 views
        

Intro : A A A D E [4x] Untuk tab A-nya A = A-C#m-D-E A = A-E-D-C#m A = A-C#m-D-E A D timimitina sia nu bogoh ka aing E sakiyeu hirup aing A eceuk sia kajeun teuing.. A D henteu munapik aing ge resep ka sia E asalkeun sia bageur A ku aing ge ditarima.. A D geus rada lila sia mulai loba gaya E ngarasa sia boga A ka aing wani ngahina.. A D aing ge nyaho sia osok ngabobodo E culangung ditukangeun A sia anggap aing bodo.. Reff : D A (ah dasar sia teu boga hate..) E A ngarasa sia beunghar sia hayang sadaekna D A (kabogoh aing jig geura mantog..) E (A) dasar sia kabogoh nu goblog.. Int. A A A D E [2x] A D timimitina sia nu bogoh ka aing E sakiyeu hirup aing A eceuk sia kajeun teuing.. A D henteu munapik aing ge resep ka sia E asalkeun sia bageur A ku aing ge ditarima.. A D geus rada lila sia mulai loba gaya E ngarasa sia boga A ka aing wani ngahina.. A D aing ge nyaho sia osok ngabobodo E culangung ditukangeun A sia anggap aing bodo.. Reff : D A (ah dasar sia teu boga hate..) E A ngarasa sia beunghar sia hayang sadaekna D A (kabogoh aing jig geura mantog..) E (A) dasar sia kabogoh nu goblog.. Musik : A G# F# E [2x] D C#m Bm A [2x] A G# F# E [2x] D C#m Bm A D C#m Bm E.. Reff : D A (ah dasar sia teu boga hate..) E A ngarasa sia beunghar sia hayang sadaekna D A (kabogoh aing jig geura mantog..) E A dasar sia kabogoh nu goblog.. D A (ah dasar sia teu boga hate..) E A ngarasa sia beunghar sia hayang sadaekna D A (kabogoh aing jig geura mantog..) E A dasar sia kabogoh nu goblog.. E A dasar sia kabogoh nu goblog.. E A dasar sia kabogoh nu goblog.. E F# E D C#m D dasar sia kabogoh nu goblog.... G#-A goblog..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Superiots mudah, kunci gitar Superiots, chord lagu Superiots - Kabogoh Goblog Dasar , chord dasar Superiots - Kabogoh Goblog Dasar , chordtela Superiots - Kabogoh Goblog Dasar , lirik lagu Superiots - Kabogoh Goblog Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Superiots di youtube: https://youtube.com/watch?v=WrrY4WoCEXI

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Superiots

Chord Lagu Lainnya

×