Open Nav

SukirGenk - Bandara Wonogiri Chord Gitar dan Lirik Lagu

16 views
                

Intro : G C D G Em Am D G D G C nyedhak rene ayo nyanyi ngawur wae D G penting iso goyang penak dirungokne.. E Am ceritane meh podo lagu sak durunge D G D nyelneh wis ben gayeng sak lawase.. egh! G C amung ngelek idu pas weruh kabare D G wong sing tak tresnani tego ninggalake.. E Am numpak montor mabur lungo menyang ngendi D G D eram tenan kok aku ra dipamiti.. Reff : G Am tak tunggu tekamu ning bandara wonogiri D G tak tunggu sliramu ning bandara wonogiri Em Am mbuh kapan mulihmu tetep tak tunggu.. D G D ning bandara iki tak tunggu sliramu.. Musik : G C D G E Am D G D Reff : G Am tak tunggu tekamu ning bandara wonogiri D G tak tunggu sliramu ning bandara wonogiri Em Am mbuh kapan mulihmu tetep tak tunggu.. D G ning bandara iki tak tunggu sliramu.. E wo yo yo.. (Overtune) A Bm tak tunggu tekamu ning bandara wonogiri E A tak tunggu sliramu ning bandara wonogiri F#m Bm mbuh kapan mulihmu tetep tak tunggu E A E ning bandara iki tak tunggu sliramu.. A Bm tak tunggu tekamu ning bandara wonogiri E A tak tunggu sliramu ning bandara wonogiri F#m Bm mbuh kapan mulihmu tetep tak tunggu E A ning bandara iki tak tunggu sliramu.. E D Dm A E A ning bandara iki tak tunggu sliramu.. egh!


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Erick Sukirgenk mudah, kunci gitar Erick Sukirgenk, chord lagu SukirGenk - Bandara Wonogiri Dasar , chord dasar SukirGenk - Bandara Wonogiri Dasar , chordtela SukirGenk - Bandara Wonogiri Dasar , lirik lagu SukirGenk - Bandara Wonogiri Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Erick Sukirgenk di youtube: https://youtube.com/watch?v=twtqe90aSHo

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Erick Sukirgenk

Chord Lagu Lainnya

×