Open Nav

Sugih Lan Gantengku Ora Umum - Sodiq New Monata & Sindy Purbawati Chord Gitar dan Lirik Lagu

11 views
        

Intro : G D C Cm G G cobo goleko lanangan liyo D seng sabar koyo aku iki C Cm pasti ra ono.. tunggale ra ono.. G Cm tunggale ra ono.. G cobo goleko lanangan liyo D seng ganteng keren koyo aku iki C Cm pasti ra ono.. tunggale ra ono.. G tunggale ra ono.. Reff : G bondoku ora ono enteke.. F donyoku ora ono asate C G tresnoku.. sondol langit sap pitu.. G sabar iku ra ono batese.. F yen sabarmu kuwi ono batese C G ategese.. kowe ora sabar.. Int. G -C G G cobo goleko lanangan liyo D seng sugih koyo aku iki C Cm pasti ra ono.. tunggale ra ono.. G tunggale ra ono.. G cobo goleko lanang liyo D seng gede dempal betah loro C Cm pasti ra ono.. tunggale ra ono.. G tunggale ra ono.. Reff : G bondoku ora ono enteke.. F donyoku ora ono asate C G tresnoku.. sondol langit sap pitu.. G sabar iku ra ono batese.. F yen sabarmu kuwi ono batese C G ategese.. kowe ora sabar.. Musik : G D C Cm G F C G G F C G G bondo donyo iku mung titipan D pangkat jabatan iku mung ujian C Cm ojo nganti lali.. marang Gusti.. G seng paring kenikmatan.. G pancen duekmu ra ono enteke D donyo bondomu ra ono asate C Cm siji seng tak jalok.. eleng kluargane.. G eleng anake... Reff : G bondoku ora ono enteke.. F donyoku ora ono asate C G tresnoku.. sondol langit sap pitu.. G sabar iku ra ono batese.. F yen sabarmu kuwi ono batese C G ategese.. kowe gak sabaran.. G ojo dumeh.. eling lan waspodo.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : F C Bb Bbm F F cobo goleko lanangan liyo C seng sabar koyo aku iki Bb Bbm pasti ra ono.. tunggale ra ono.. F Bbm tunggale ra ono.. F cobo goleko lanangan liyo C seng ganteng keren koyo aku iki Bb Bbm pasti ra ono.. tunggale ra ono.. F tunggale ra ono.. Reff : F bondoku ora ono enteke.. D# donyoku ora ono asate Bb F tresnoku.. sondol langit sap pitu.. F sabar iku ra ono batese.. D# yen sabarmu kuwi ono batese Bb F ategese.. kowe ora sabar.. Int. F -Bb F F cobo goleko lanangan liyo C seng sugih koyo aku iki Bb Bbm pasti ra ono.. tunggale ra ono.. F tunggale ra ono.. F cobo goleko lanang liyo C seng gede dempal betah loro Bb Bbm pasti ra ono.. tunggale ra ono.. F tunggale ra ono.. Reff : F bondoku ora ono enteke.. D# donyoku ora ono asate Bb F tresnoku.. sondol langit sap pitu.. F sabar iku ra ono batese.. D# yen sabarmu kuwi ono batese Bb F ategese.. kowe ora sabar.. Musik : F C Bb Bbm F D# Bb F F D# Bb F F bondo donyo iku mung titipan C pangkat jabatan iku mung ujian Bb Bbm ojo nganti lali.. marang Gusti.. F seng paring kenikmatan.. F pancen duekmu ra ono enteke C donyo bondomu ra ono asate Bb Bbm siji seng tak jalok.. eleng kluargane.. F eleng anake... Reff : F bondoku ora ono enteke.. D# donyoku ora ono asate Bb F tresnoku.. sondol langit sap pitu.. F sabar iku ra ono batese.. D# yen sabarmu kuwi ono batese Bb F ategese.. kowe gak sabaran.. F ojo dumeh.. eling lan waspodo..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Sindy Purbawati mudah, kunci gitar Sindy Purbawati, chord lagu Sugih Lan Gantengku Ora Umum - Sodiq New Monata & Sindy Purbawati Dasar , chord dasar Sugih Lan Gantengku Ora Umum - Sodiq New Monata & Sindy Purbawati Dasar , chordtela Sugih Lan Gantengku Ora Umum - Sodiq New Monata & Sindy Purbawati Dasar , lirik lagu Sugih Lan Gantengku Ora Umum - Sodiq New Monata & Sindy Purbawati Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Sindy Purbawati di youtube: https://youtube.com/watch?v=fist_JfBYZI

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Sindy Purbawati

Chord Lagu Lainnya

×