Open Nav

Stefani Tan - Ojo Lungo Chord Gitar dan Lirik Lagu

46 views
                Stefani Tan - Ojo Lungo ✓ Chord


Capo di fret 2

Intro : C Am Dm G
Em Am Dm G..

         C
pingin nesu..
     Am Dm
tapi tresnoku luwih jeru..
        E Am
timbang roso jengkel ning atiku..
  Dm F G
kowe salah.. tapi aku sing ngalah

      C
ojo lungo..
    Am Dm
aku ikhlas nyuwun ngapuro..
       E Am
nadyan ati iki keloro-loro..
    Dm
tak kuatke..
     F G C C7
asal kowe tetep ono ning kene..

              Dm
lintang wengi sing tak sambati..
G Em
 seksi dongaku saben wengi..
Am Dm
 namung kowe sing tak kangeni..
G C C7
 selawase ono ning ati..

            Dm G
roso tresno sing uwis tak tandur..
            Em Am
tetep tukul ra biso luntur..
           Dm G
angel turu ra iso merem..
          C
nandang kangen..

E Am
 wong urip ono kurange..
aku ihklas nompo kowe
Dm Fm G
opo anane.. opo anane..

Reff :
          C
 pingin nesu..
      Am Dm
 tapi tresnoku luwih jeru..
         E Am
 timbang roso jengkel ning atiku..
   Dm F G
 kowe salah.. tapi aku sing ngalah

       C
 ojo lungo..
     Am Dm
 aku ikhlas nyuwun ngapuro..
        E Am
 nadyan ati iki keloro-loro..
     Dm
 tak kuatke..
      F G         (F)
 asal kowe tetep ono ning kene..

Musik : F..Em..Dm G C..

E Am
 wong urip ono kurange..
aku ihklas nompo kowe
Dm Fm G
opo anane.. opo anane..

Reff :
          C
 pingin nesu..
      Am Dm
 tapi tresnoku luwih jeru..
         E Am
 timbang roso jengkel ning atiku..
   Dm F G
 kowe salah.. tapi aku sing ngalah

       C
 ojo lungo..
     Am Dm
 aku ikhlas nyuwun ngapuro..
        E Am
 nadyan ati iki keloro-loro..
     Dm
 tak kuatke..
      F G C Am
 asal kowe tetep ono ning kene..
     Dm
 tak kuatke..
      F G C
 asal kowe tetep ono ning kene..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D Bm Em A
F#m Bm Em A..

         D
pingin nesu..
     Bm Em
tapi tresnoku luwih jeru..
        F# Bm
timbang roso jengkel ning atiku..
  Em G A
kowe salah.. tapi aku sing ngalah

      D
ojo lungo..
    Bm Em
aku ikhlas nyuwun ngapuro..
       F# Bm
nadyan ati iki keloro-loro..
    Em
tak kuatke..
     G A D D7
asal kowe tetep ono ning kene..

              Em
lintang wengi sing tak sambati..
A F#m
 seksi dongaku saben wengi..
Bm Em
 namung kowe sing tak kangeni..
A D D7
 selawase ono ning ati..

            Em A
roso tresno sing uwis tak tandur..
            F#m Bm
tetep tukul ra biso luntur..
           Em A
angel turu ra iso merem..
          D
nandang kangen..

F# Bm
 wong urip ono kurange..
aku ihklas nompo kowe
Em Gm A
opo anane.. opo anane..

Reff :
          D
 pingin nesu..
      Bm Em
 tapi tresnoku luwih jeru..
         F# Bm
 timbang roso jengkel ning atiku..
   Em G A
 kowe salah.. tapi aku sing ngalah

       D
 ojo lungo..
     Bm Em
 aku ikhlas nyuwun ngapuro..
        F# Bm
 nadyan ati iki keloro-loro..
     Em
 tak kuatke..
      G A         (G)
 asal kowe tetep ono ning kene..

Musik : G..F#m..Em A D..

F# Bm
 wong urip ono kurange..
aku ihklas nompo kowe
Em Gm A
opo anane.. opo anane..

Reff :
          D
 pingin nesu..
      Bm Em
 tapi tresnoku luwih jeru..
         F# Bm
 timbang roso jengkel ning atiku..
   Em G A
 kowe salah.. tapi aku sing ngalah

       D
 ojo lungo..
     Bm Em
 aku ikhlas nyuwun ngapuro..
        F# Bm
 nadyan ati iki keloro-loro..
     Em
 tak kuatke..
      G A D Bm
 asal kowe tetep ono ning kene..
     Em
 tak kuatke..
      G A D
 asal kowe tetep ono ning kene..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Stefani Tan mudah, kunci gitar Stefani Tan, chord lagu Stefani Tan - Ojo Lungo Dasar , chord dasar Stefani Tan - Ojo Lungo Dasar , chordtela Stefani Tan - Ojo Lungo Dasar , lirik lagu Stefani Tan - Ojo Lungo Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Stefani Tan di youtube: https://youtube.com/watch?v=qX4AB5PS5Rk

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Stefani Tan

Chord Lagu Lainnya

×