Open Nav

Sonny Josz - Madiun Ngawi Chord Gitar dan Lirik Lagu

17 views
                Capo ♪ fret 2

Intro : C..Am..Dm G C..
        F..C..G..C G
C
terminal madiun ngawi
        Em
kenanganku..
      F G
ora bakalan aku ngelalekke..
        G
mbiyen aku nduwe pacar
       C
anakke pak tukiran
        G
bakul pecel
                      C G
ono ning pinggir prapatan..

         C
terminal madiun ngawi
           Em
nggen dolanku..
      F G
ora bakalan aku ngelalekke..
         G
mbiyen jaman semono
        C
kowe janji karo aku
           G
nanging nyatane
                    C
kowe ngingkari janjimu..

Int. Dm G C..

Reff :
           C
 yen aku kangen
                  F
 kangen karo sliramu..
              G
 tak sawang-sawang
                   C
 fotomu ning dompetku..

           C
 yen aku kangen
                  F
 kangen karo sliramu..
           G
 tak elus-elus
                C
 fotomu ning dompetku..

       F
 opo kowe ra kroso..
           C
 tak batin saben dino
          Dm
 ra bakal ilang
     G C
 fotomu ning dompetku..

       F
 opo kowe ra kroso..
       C
 tak batin saben dino
          Dm
 ra bakal ilang
       G C G
 jenengmu ning atiku..

Musik : C..Em..F..G..
        G..C..G..C G
C
terminal madiun ngawi
           Em
nggen dolanku..
      F G
ora bakalan aku ngelalekke..
         G
mbiyen jaman semono
        C
kowe janji karo aku
           G
nanging nyatane
                    C
kowe ngingkari janjimu..

Int. Dm G C..

Reff :
           C
 yen aku kangen
                  F
 kangen karo sliramu..
              G
 tak sawang-sawang
                   C
 fotomu ning dompetku..

           C
 yen aku kangen
                  F
 kangen karo sliramu..
           G
 tak elus-elus
                C
 fotomu ning dompetku..

       F
 opo kowe ra kroso..
           C
 tak batin saben dino
          Dm
 ra bakal ilang
     G C
 fotomu ning dompetku..

       F
 opo kowe ra kroso..
       C
 tak batin saben dino
          Dm
 ra bakal ilang
       G C
 jenengmu ning atiku..

Outro : Dm G C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D..Bm..Em A D..
        G..D..A..D A
D
terminal madiun ngawi
        F#m
kenanganku..
      G A
ora bakalan aku ngelalekke..
        A
mbiyen aku nduwe pacar
       D
anakke pak tukiran
        A
bakul pecel
                      D A
ono ning pinggir prapatan..

         D
terminal madiun ngawi
           F#m
nggen dolanku..
      G A
ora bakalan aku ngelalekke..
         A
mbiyen jaman semono
        D
kowe janji karo aku
           A
nanging nyatane
                    D
kowe ngingkari janjimu..

Int. Em A D..

Reff :
           D
 yen aku kangen
                  G
 kangen karo sliramu..
              A
 tak sawang-sawang
                   D
 fotomu ning dompetku..

           D
 yen aku kangen
                  G
 kangen karo sliramu..
           A
 tak elus-elus
                D
 fotomu ning dompetku..

       G
 opo kowe ra kroso..
           D
 tak batin saben dino
          Em
 ra bakal ilang
     A D
 fotomu ning dompetku..

       G
 opo kowe ra kroso..
       D
 tak batin saben dino
          Em
 ra bakal ilang
       A D A
 jenengmu ning atiku..

Musik : D..F#m..G..A..
        A..D..A..D A
D
terminal madiun ngawi
           F#m
nggen dolanku..
      G A
ora bakalan aku ngelalekke..
         A
mbiyen jaman semono
        D
kowe janji karo aku
           A
nanging nyatane
                    D
kowe ngingkari janjimu..

Int. Em A D..

Reff :
           D
 yen aku kangen
                  G
 kangen karo sliramu..
              A
 tak sawang-sawang
                   D
 fotomu ning dompetku..

           D
 yen aku kangen
                  G
 kangen karo sliramu..
           A
 tak elus-elus
                D
 fotomu ning dompetku..

       G
 opo kowe ra kroso..
           D
 tak batin saben dino
          Em
 ra bakal ilang
     A D
 fotomu ning dompetku..

       G
 opo kowe ra kroso..
       D
 tak batin saben dino
          Em
 ra bakal ilang
       A D
 jenengmu ning atiku..

Outro : Em A D..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Sonny Josz mudah, kunci gitar Sonny Josz, chord lagu Sonny Josz - Madiun Ngawi Dasar , chord dasar Sonny Josz - Madiun Ngawi Dasar , chordtela Sonny Josz - Madiun Ngawi Dasar , lirik lagu Sonny Josz - Madiun Ngawi Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Sonny Josz di youtube: https://youtube.com/watch?v=FEdedJxZd0U

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Sonny Josz

Chord Lagu Lainnya

×