Open Nav

Slowly Official - Wayahe Lali Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                

Intro : F..G..Em..Am.. Dm..Fm.. C F koe sing paling tak tresnani.. G C tegane koe mblenjani janji.. Am Dm kowe uwes ora peduli.. G C F G karo ati sing pingin tenanan iki.. C F kowe tego mblenjani janji.. G C jarene sehidup semati.. Am Dm atimu uwes tak jagake.. G C nanging kowe malah malah ro liyane.. F G ora nyongko ora ngiro.. Em Am kowe tego ngeliyo.. F G C janji manismu.. ngelarani atiku.. Reff : F G kowe lungo.. pindah ning ati iyo.. Em Am A ninggal aku.. sing lagi butuh atimu.. Dm G cukup perjuanganku.. wayahe lali.. C karo awakmu.. Musik : F..G..Em..Am A Dm..G..C.. F G ora nyongko ora ngiro.. Em Am -A kowe tego ngeliyo.. Dm G C janji manismu.. ngelarani atiku.. Reff : F G kowe lungo.. pindah ning ati iyo.. Em Am A ninggal aku.. sing lagi butuh atimu.. Dm G cukup perjuanganku.. wayahe lali.. C karo awakmu.. F G kowe lungo.. pindah ning ati iyo.. Em Am A ninggal aku.. sing lagi butuh atimu.. Dm G cukup perjuanganku.. wayahe lali.. C karo awakmu.. Dm G cukup perjuanganku.. wayahe lali.. F G C.. karo awakmu.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : D..E..C#m..F#m.. Bm..Dm.. A D koe sing paling tak tresnani.. E A tegane koe mblenjani janji.. F#m Bm kowe uwes ora peduli.. E A D E karo ati sing pingin tenanan iki.. A D kowe tego mblenjani janji.. E A jarene sehidup semati.. F#m Bm atimu uwes tak jagake.. E A nanging kowe malah malah ro liyane.. D E ora nyongko ora ngiro.. C#m F#m kowe tego ngeliyo.. D E A janji manismu.. ngelarani atiku.. Reff : D E kowe lungo.. pindah ning ati iyo.. C#m F#m F# ninggal aku.. sing lagi butuh atimu.. Bm E cukup perjuanganku.. wayahe lali.. A karo awakmu.. Musik : D..E..C#m..F#m F# Bm..E..A.. D E ora nyongko ora ngiro.. C#m F#m -F# kowe tego ngeliyo.. Bm E A janji manismu.. ngelarani atiku.. Reff : D E kowe lungo.. pindah ning ati iyo.. C#m F#m F# ninggal aku.. sing lagi butuh atimu.. Bm E cukup perjuanganku.. wayahe lali.. A karo awakmu.. D E kowe lungo.. pindah ning ati iyo.. C#m F#m F# ninggal aku.. sing lagi butuh atimu.. Bm E cukup perjuanganku.. wayahe lali.. A karo awakmu.. Bm E cukup perjuanganku.. wayahe lali.. D E A.. karo awakmu..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Lagu Jawa mudah, kunci gitar Lagu Jawa, chord lagu Slowly Official - Wayahe Lali Dasar , chord dasar Slowly Official - Wayahe Lali Dasar , chordtela Slowly Official - Wayahe Lali Dasar , lirik lagu Slowly Official - Wayahe Lali Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Lagu Jawa di youtube: https://youtube.com/watch?v=y5ZOajpvDC4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Lagu Jawa

Chord Lagu Lainnya

×