Open Nav

SlemanReceh - Banyu Moto Ninggal Cerito Chord Gitar dan Lirik Lagu

11 views
        Capo di fret 2

Intro : Dm E Am..
        Dm E..

Am Em
 ademe wengi iki..
F C
 ngelingake kowe sing tau nglarani..
   Dm
mbiyen pernah janji..
  Am
rabakal ngapusi
    F E
loroku.. wes kepati-pati..

Am Em
 maafmu wes ora tak tompo..
F C
 banyu moto wes ninggal cerito..
        Dm G
biyen kowe sing tak percoyo
      Em Am
saiki malah ngeliyo..
    F E
rapopo.. aku lilo..

          Am Dm
wes tak iklaske.. wes ilang rasane..
      G C
saiki aku.. ra butuh awakmu..
      E Am G
wes lalekno wae.. kabeh kenangane..
 F E Am
aku.. uuu.. wes remuk atine..

Reff :
 F G C
  slamat tinggal masa lalu..
 F G Am
  tresnamu nggo aku palsu..
 F G C Am
  aku iso mlaku tanpo kowe..
 F G Am
  saiki bubrah sak kabehe..

Musik : F G C Am
Bb..E...

Am Em
 maafmu wes ora tak tompo..
F C
 banyu moto wes ninggal cerito..
        Dm G
biyen kowe sing tak percoyo
      Em Am
saiki malah ngeliyo..
    F E
rapopo.. aku lilo..

          Am Dm
wes tak iklaske.. wes ilang rasane..
      G C
saiki aku.. ra butuh awakmu..
      E Am G
wes lalekno wae.. kabeh kenangane..
 F E Am
aku.. uuu.. wes remuk atine..

Reff :
 F G C
  slamat tinggal masa lalu..
 F G Am
  tresnamu nggo aku palsu..
 F G C Am
  aku iso mlaku tanpo kowe..
 F G Am
  saiki bubrah sak kabehe..

 F G C
  slamat tinggal masa lalu..
 F G Am
  tresnamu nggo aku palsu..
 F G C Am
  aku iso mlaku tanpo kowe..
 F G Am
  saiki bubrah sak kabehe..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Em F# Bm.. Em F#.. Bm F#m ademe wengi iki.. G D ngelingake kowe sing tau nglarani.. Em mbiyen pernah janji.. Bm rabakal ngapusi G F# loroku.. wes kepati-pati.. Bm F#m maafmu wes ora tak tompo.. G D banyu moto wes ninggal cerito.. Em A biyen kowe sing tak percoyo F#m Bm saiki malah ngeliyo.. G F# rapopo.. aku lilo.. Bm Em wes tak iklaske.. wes ilang rasane.. A D saiki aku.. ra butuh awakmu.. F# Bm A wes lalekno wae.. kabeh kenangane.. G F# Bm aku.. uuu.. wes remuk atine.. Reff : G A D slamat tinggal masa lalu.. G A Bm tresnamu nggo aku palsu.. G A D Bm aku iso mlaku tanpo kowe.. G A Bm saiki bubrah sak kabehe.. Musik : G A D Bm C..F#... Bm F#m maafmu wes ora tak tompo.. G D banyu moto wes ninggal cerito.. Em A biyen kowe sing tak percoyo F#m Bm saiki malah ngeliyo.. G F# rapopo.. aku lilo.. Bm Em wes tak iklaske.. wes ilang rasane.. A D saiki aku.. ra butuh awakmu.. F# Bm A wes lalekno wae.. kabeh kenangane.. G F# Bm aku.. uuu.. wes remuk atine.. Reff : G A D slamat tinggal masa lalu.. G A Bm tresnamu nggo aku palsu.. G A D Bm aku iso mlaku tanpo kowe.. G A Bm saiki bubrah sak kabehe.. G A D slamat tinggal masa lalu.. G A Bm tresnamu nggo aku palsu.. G A D Bm aku iso mlaku tanpo kowe.. G A Bm saiki bubrah sak kabehe..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Slemanreceh mudah, kunci gitar Slemanreceh, chord lagu SlemanReceh - Banyu Moto Ninggal Cerito Dasar , chord dasar SlemanReceh - Banyu Moto Ninggal Cerito Dasar , chordtela SlemanReceh - Banyu Moto Ninggal Cerito Dasar , lirik lagu SlemanReceh - Banyu Moto Ninggal Cerito Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Slemanreceh di youtube: https://youtube.com/watch?v=ZEaKKjAqgUY

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Slemanreceh

Chord Lagu Lainnya

×