menu

Sleman Receh - Senenge Atiku Chord Gitar dan Lirik Lagu

12 views
Transpose Font
Capo ♪ fret 4

Intro : F G Dm G  

C         F     G          C   -G/B
 kok koyo ngene.. seneng rasane..
Am         Dm   G           C
 disanding kowe.. ilang larane..
F            G      C   -G/B        F
yen.. kenyataane.. aku.. wong ra nduwe..
 Dm                G              C  G
opo.. kowe isoh nompo.. lahir batine..

C            F
mas.. ojo gersulo..
 G            C -G/B
aku.. wes nerimo..
  Am              Dm
luwih.. lan kurangmu..
        G                 C  G
ora nggawe.. luntur tresnaku..

Reff :
     C               F
 senenge atiku wis kenal sliramu..
     G                   C
 mungkin wis takdire.. ketemu ro koe..
   Am                   Dm  
 mugi Gusti.. paring restu lan dalane..
   G                          C
 besok awak dewe bareng selawase..

     C               F
 senenge atiku wis kenal sliramu..
     G                   C
 mungkin wis takdire.. ketemu ro koe..
   Am                   Dm  
 mugi Gusti.. paring restu lan dalane..
   G                          C
 besok awak dewe bareng selawase..

Musik : F G C Am
        Dm G C G

C            F
mas.. ojo gersulo..
 G            C
aku.. wes nerimo..
  Am              Dm
luwih.. lan kurangmu..
        G                 C  G
ora nggawe.. luntur tresnaku..

Reff :
     C               F
 senenge atiku wis kenal sliramu..
     G                   C
 mungkin wis takdire.. ketemu ro koe..
   Am                   Dm  
 mugi Gusti.. paring restu lan dalane..
   G                          C
 besok awak dewe bareng selawase..

     C               F
 senenge atiku wis kenal sliramu..
     G                   C
 mungkin wis takdire.. ketemu ro koe..
   Am                   Dm  
 mugi Gusti.. paring restu lan dalane..
   G                          C
 besok awak dewe bareng selawase..
      G              Am
 biso nompo.. opo anane..
        G
 aku ro koe.. (aku ro koe..)
               C..
 biso nemu dalane..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A B F#m B..

E         A     B          E   -B/D#
 kok koyo ngene.. seneng rasane..
C#m        F#m  B           E
 disanding kowe.. ilang larane..
A            B      E   -B/D#       A
yen.. kenyataane.. aku.. wong ra nduwe..
 F#m               B              E  B
opo.. kowe isoh nompo.. lahir batine..

E            A
mas.. ojo gersulo..
 B            E  -B/D#
aku.. wes nerimo..
  C#m             F#m
luwih.. lan kurangmu..
        B                 E  B
ora nggawe.. luntur tresnaku..

Reff :
     E               A
 senenge atiku wis kenal sliramu..
     B                   E
 mungkin wis takdire.. ketemu ro koe..
   C#m                  F#m  
 mugi Gusti.. paring restu lan dalane..
   B                          E
 besok awak dewe bareng selawase..

     E               A
 senenge atiku wis kenal sliramu..
     B                   E
 mungkin wis takdire.. ketemu ro koe..
   C#m                  F#m  
 mugi Gusti.. paring restu lan dalane..
   B                          E
 besok awak dewe bareng selawase..

Musik : A B E C#m
        F#m B E B

E            A
mas.. ojo gersulo..
 B            E
aku.. wes nerimo..
  C#m             F#m
luwih.. lan kurangmu..
        B                 E  B
ora nggawe.. luntur tresnaku..

Reff :
     E               A
 senenge atiku wis kenal sliramu..
     B                   E
 mungkin wis takdire.. ketemu ro koe..
   C#m                  F#m  
 mugi Gusti.. paring restu lan dalane..
   B                          E
 besok awak dewe bareng selawase..

     E               A
 senenge atiku wis kenal sliramu..
     B                   E
 mungkin wis takdire.. ketemu ro koe..
   C#m                  F#m  
 mugi Gusti.. paring restu lan dalane..
   B                          E
 besok awak dewe bareng selawase..
      B              C#m
 biso nompo.. opo anane..
        B
 aku ro koe.. (aku ro koe..)
               E..
 biso nemu dalane..        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Slemanreceh

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×