Open Nav

Sleman Receh - Lungkrah Chord Gitar dan Lirik Lagu

8 views
                Capo fret 4

Intro : C Am F Fm G
C Am
kelingan larane.. nelongso rasane..
  F G C
kowe.. teko nambani loro..
Dm Em
tulung ngerteni.. ojo mbok larani..
    F G C
tresno tulus sing ono ning ati..

C Am
kudu kepiye.. aku le njelaske..
F G C
duh.. Gusti bingung ati iki..
        Dm
wektu raisoh diundur..
       Am
rasane pengen jujur..
  F G C
naliko tresno durung ketandur..

Am Em
 sayang ojo.. ninggalke awakku..
(sayang ojo.. ra pengen ninggalke kowe)
        F G
kahanan atiku.. bubrah dadi awu..
         (huu.. maafkanlah aku)
Am Em
 sepurane.. abot ku ninggalke..
            (mesakne atiku)
        F G
senajan tresno.. bedo critane..
                (ojo ninggalke aku..)

Reff :
   C Am
 kepiye kok koyo ngene..
 F G
 seneng sedelo wae..
 Em A
 bingung ati rasane..
     Dm G
 lungkrah.. narimo ing susah..

   C Am
 kepiye.. kok koyo ngene..
 F G
 aku wis disandingke..
 Em A
 tresno karo liyane..
     Dm G
 lungkrah.. kabeh wis berubah..

Musik : Am Em F G
Em A Dm G

Reff :
   C Am
 kepiye kok koyo ngene..
 F G
 seneng sedelo wae..
 Em A
 bingung ati rasane..
     Dm G
 lungkrah.. narimo ing susah..

   C Am
 kepiye.. kok koyo ngene..
 F G
 aku wis disandingke..
 Em A
 tresno karo liyane..
     Dm G
 lungkrah.. kabeh wis berubah..

     F G C
 lungkrah.. njobo.. njero..
        F G Dm
 awak dewe.. ora.. jodo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E C#m A Am B
E C#m
kelingan larane.. nelongso rasane..
  A B E
kowe.. teko nambani loro..
F#m G#m
tulung ngerteni.. ojo mbok larani..
    A B E
tresno tulus sing ono ning ati..

E C#m
kudu kepiye.. aku le njelaske..
A B E
duh.. Gusti bingung ati iki..
        F#m
wektu raisoh diundur..
       C#m
rasane pengen jujur..
  A B E
naliko tresno durung ketandur..

C#m G#m
 sayang ojo.. ninggalke awakku..
(sayang ojo.. ra pengen ninggalke kowe)
        A B
kahanan atiku.. bubrah dadi awu..
         (huu.. maafkanlah aku)
C#m G#m
 sepurane.. abot ku ninggalke..
            (mesakne atiku)
        A B
senajan tresno.. bedo critane..
                (ojo ninggalke aku..)

Reff :
   E C#m
 kepiye kok koyo ngene..
 A B
 seneng sedelo wae..
 G#m C#
 bingung ati rasane..
     F#m B
 lungkrah.. narimo ing susah..

   E C#m
 kepiye.. kok koyo ngene..
 A B
 aku wis disandingke..
 G#m C#
 tresno karo liyane..
     F#m B
 lungkrah.. kabeh wis berubah..

Musik : C#m G#m A B
G#m C# F#m B

Reff :
   E C#m
 kepiye kok koyo ngene..
 A B
 seneng sedelo wae..
 G#m C#
 bingung ati rasane..
     F#m B
 lungkrah.. narimo ing susah..

   E C#m
 kepiye.. kok koyo ngene..
 A B
 aku wis disandingke..
 G#m C#
 tresno karo liyane..
     F#m B
 lungkrah.. kabeh wis berubah..

     A B E
 lungkrah.. njobo.. njero..
        A B F#m
 awak dewe.. ora.. jodo..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Slemanreceh mudah, kunci gitar Slemanreceh, chord lagu Sleman Receh - Lungkrah Dasar , chord dasar Sleman Receh - Lungkrah Dasar , chordtela Sleman Receh - Lungkrah Dasar , lirik lagu Sleman Receh - Lungkrah Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Slemanreceh di youtube: https://youtube.com/watch?v=FIXwW6ghOLc

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Slemanreceh

Chord Lagu Lainnya

×