menu

Sleman Receh - Lungkrah Chord Gitar dan Lirik Lagu

18 views
Transpose Font
Capo fret 4

Intro : C Am F Fm G

  C                 Am
kelingan larane.. nelongso rasane..
  F      G          C
kowe.. teko nambani loro..
Dm                 Em
tulung ngerteni.. ojo mbok larani..
    F             G        C
tresno tulus sing ono ning ati..

C              Am
kudu kepiye.. aku le njelaske..
F        G           C
duh.. Gusti bingung ati iki..
        Dm
wektu raisoh diundur..
       Am
rasane pengen jujur..
  F           G           C
naliko tresno durung ketandur..

Am                      Em
 sayang ojo.. ninggalke awakku..
(sayang ojo.. ra pengen ninggalke kowe)
        F                    G
kahanan atiku.. bubrah dadi awu..
         (huu.. maafkanlah aku)
Am                  Em
 sepurane.. abot ku ninggalke..
            (mesakne atiku)
        F                  G
senajan tresno.. bedo critane..
                (ojo ninggalke aku..)

Reff :
   C                Am
 kepiye kok koyo ngene..
 F               G
 seneng sedelo wae..
 Em              A
 bingung ati rasane..
     Dm            G
 lungkrah.. narimo ing susah..

   C                  Am
 kepiye.. kok koyo ngene..
 F                G
 aku wis disandingke..
 Em              A
 tresno karo liyane..
     Dm                 G
 lungkrah.. kabeh wis berubah..

Musik : Am Em F G
        Em A Dm G

Reff :
   C                Am
 kepiye kok koyo ngene..
 F               G
 seneng sedelo wae..
 Em              A
 bingung ati rasane..
     Dm            G
 lungkrah.. narimo ing susah..

   C                  Am
 kepiye.. kok koyo ngene..
 F                G
 aku wis disandingke..
 Em              A
 tresno karo liyane..
     Dm                 G
 lungkrah.. kabeh wis berubah..

     F         G       C
 lungkrah.. njobo.. njero..
        F     G      Dm
 awak dewe.. ora.. jodo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E C#m A Am B

  E                 C#m
kelingan larane.. nelongso rasane..
  A      B          E
kowe.. teko nambani loro..
F#m                G#m
tulung ngerteni.. ojo mbok larani..
    A             B        E
tresno tulus sing ono ning ati..

E              C#m
kudu kepiye.. aku le njelaske..
A        B           E
duh.. Gusti bingung ati iki..
        F#m
wektu raisoh diundur..
       C#m
rasane pengen jujur..
  A           B           E
naliko tresno durung ketandur..

C#m                     G#m
 sayang ojo.. ninggalke awakku..
(sayang ojo.. ra pengen ninggalke kowe)
        A                    B
kahanan atiku.. bubrah dadi awu..
         (huu.. maafkanlah aku)
C#m                 G#m
 sepurane.. abot ku ninggalke..
            (mesakne atiku)
        A                  B
senajan tresno.. bedo critane..
                (ojo ninggalke aku..)

Reff :
   E                C#m
 kepiye kok koyo ngene..
 A               B
 seneng sedelo wae..
 G#m             C#
 bingung ati rasane..
     F#m           B
 lungkrah.. narimo ing susah..

   E                  C#m
 kepiye.. kok koyo ngene..
 A                B
 aku wis disandingke..
 G#m             C#
 tresno karo liyane..
     F#m                B
 lungkrah.. kabeh wis berubah..

Musik : C#m G#m A B
        G#m C# F#m B

Reff :
   E                C#m
 kepiye kok koyo ngene..
 A               B
 seneng sedelo wae..
 G#m             C#
 bingung ati rasane..
     F#m           B
 lungkrah.. narimo ing susah..

   E                  C#m
 kepiye.. kok koyo ngene..
 A                B
 aku wis disandingke..
 G#m             C#
 tresno karo liyane..
     F#m                B
 lungkrah.. kabeh wis berubah..

     A         B       E
 lungkrah.. njobo.. njero..
        A     B      F#m
 awak dewe.. ora.. jodo..        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Slemanreceh

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×