Open Nav

Sleman Receh - Banyu Moto Chord Gitar dan Lirik Lagu

18 views
        Capo di fret 4

Intro : C F C F
C F C F
C F C
 tembang iki.. tak gawe
            Dm
mung kanggo kowe
            G
sing paling tak tenani
         C
nganti saiki..

C F
 tumetese banyu moto iki
          Dm
sing dadi saksi
              G
sumpah lan janji
          C
sehidup semati..

Reff :
                          F
 sampai kapan kan kau buktikan
          G C
 tresno tulus yo mung kanggo awakku
                       F
 sampai mati kan ku pastikan
            Dm G
 mergo mung kowe sing tak tresnani
            C
 tekaning mati..

 C F
  cahyo lintang ing wengi
               G
 nggawe ayeme ati
             F
 tambah ndedowo roso
                   G
 kangen mring sliramu
         C
 tres..naku..

Musik : F G Em Am
Dm G C
C F
 tumetese banyu moto iki
          Dm
sing dadi saksi
              G
sumpah lan janji
          C
sehidup semati..

Reff :
 C7 F
  sampai kapan kan kau buktikan
          G C
 tresno tulus yo mung kanggo awakku
 C7 F
  sampai mati kan ku pastikan
            Dm G
 mergo mung kowe sing tak tresnani
            C
 tekaning mati..

 C7 F
  sampai kapan kan kau buktikan
          G C
 tresno tulus yo mung kanggo awakku haa
 C7 F
  sampai mati kan ku pastikan
            Dm G
 mergo mung kowe sing tak tresnani
            C
 tekaning mati..

 C F
  cahyo lintang ing wengi
               G
 nggawe ayeme ati
             F
 tambah ndedowo roso
                   G
 kangen mring sliramu
         C
 tres..naku..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : E A E A
E A E A
E A E
 tembang iki.. tak gawe
            F#m
mung kanggo kowe 
            B
sing paling tak tenani 
         E  
nganti saiki..

E A
 tumetese banyu moto iki
          F#m
sing dadi saksi
              B
sumpah lan janji
          E   
sehidup semati..

Reff :
                          A
 sampai kapan kan kau buktikan
          B E
 tresno tulus yo mung kanggo awakku
                       A
 sampai mati kan ku pastikan
            F#m B
 mergo mung kowe sing tak tresnani
            E
 tekaning mati..

 E A
  cahyo lintang ing wengi
               B
 nggawe ayeme ati
             A
 tambah ndedowo roso 
                   B
 kangen mring sliramu
         E
 tres..naku..

Musik : A B G#m C#m
F#m B E
E A
 tumetese banyu moto iki
          F#m
sing dadi saksi
              B
sumpah lan janji
          E    
sehidup semati..

Reff :
 E7 A
  sampai kapan kan kau buktikan
          B E
 tresno tulus yo mung kanggo awakku
 E7 A
  sampai mati kan ku pastikan
            F#m B
 mergo mung kowe sing tak tresnani
            E
 tekaning mati..

 E7 A
  sampai kapan kan kau buktikan
          B E
 tresno tulus yo mung kanggo awakku haa
 E7 A
  sampai mati kan ku pastikan
            F#m B
 mergo mung kowe sing tak tresnani
            E
 tekaning mati..

 E A
  cahyo lintang ing wengi
               B
 nggawe ayeme ati
             A
 tambah ndedowo roso 
                   B
 kangen mring sliramu
         E
 tres..naku..

Lihat pula :
Chord Nella Kharisma feat. Dory Harsa - Banyu Moto
    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Slemanreceh mudah, kunci gitar Slemanreceh, chord lagu Sleman Receh - Banyu Moto Dasar , chord dasar Sleman Receh - Banyu Moto Dasar , chordtela Sleman Receh - Banyu Moto Dasar , lirik lagu Sleman Receh - Banyu Moto Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Slemanreceh di youtube: https://youtube.com/watch?v=zvLl4bLVXug

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Slemanreceh

Chord Lagu Lainnya

×