Open Nav

Simpang Limo Ninggal Janji - Safira Inema Chord Gitar dan Lirik Lagu

15 views
                

Intro : Am Em F C Dm Am F E.. Am Em F C Dm Am F E.. F E Am Em soyo.. suwe.. F C soyo nelongso rasane.. Dm Am ati..ku kangen.. F E kangenku marang kowe.. Am Em nanging.. pancen.. F C pancen wis dadi nasibe.. Dm Am durung biso sesandingan F E sesandingan karo kowe.. Int. Am Em F C Dm Am F E.. Am Em aru..me kembang.. F C mekar ing wayah sore.. Dm Am arum.. ambune.. F E isih biso tak rasakne.. Am Em nanging.. nanging.. F C nanging arume rambutmu.. Dm Am amung biso tak bayangne F E mergo kowe ra ning kene.. Int. F E Am.. Dm aku lungo nang monco.. Am golek makaryo.. F nggo sangune urip E aku lan kowe.. Dm a..rume kembang.. Am mekar ing wayah wengi F dadi tombo kangenku E jeroning ati.. Reff : Am kembangku ayu.. Dm lilakno lungoku.. G aku ra bakal lali C E marang janji sing ketali Am neng simpang limo iki.. Em sing nyekseni sumpahing ati F E Am janjiku.. mengko mesti tak tepati.. Musik : Am Em F C Dm Am F E.. Am Em F C Dm Am F E.. F E Am Em aru..me kembang.. F C mekar ing wayah sore.. Dm Am arum.. ambune.. F E isih biso tak rasakne.. Am Em nanging.. nanging.. F C nanging arume rambutmu.. Dm Am amung biso tak bayangne F E mergo kowe ra ning kene.. Int. F E Am.. Dm aku lungo nang monco.. Am golek makaryo.. F nggo sangune urip E aku lan kowe.. Dm a..rume kembang.. Am mekar ing wayah wengi F dadi tombo kangenku E jeroning ati.. Reff : Am kembangku ayu.. Dm lilakno lungoku.. G aku ra bakal lali C E marang janji sing ketali Am neng simpang limo iki.. Em sing nyekseni sumpahing ati F E Am janjiku.. mengko mesti tak tepati.. Am kembangku ayu.. Dm lilakno lungoku.. G aku ra bakal lali C E marang janji sing ketali Am neng simpang limo iki.. Em sing nyekseni sumpahing ati F E Am janjiku.. mengko mesti tak tepati.. Outro : F E entonono aku ning.. Am-G#m-G-E-Am simpang limo.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : G#m D#m E B C#m G#m E D#.. G#m D#m E B C#m G#m E D#.. E D# G#m D#m soyo.. suwe.. E B soyo nelongso rasane.. C#m G#m ati..ku kangen.. E D# kangenku marang kowe.. G#m D#m nanging.. pancen.. E B pancen wis dadi nasibe.. C#m G#m durung biso sesandingan E D# sesandingan karo kowe.. Int. G#m D#m E B C#m G#m E D#.. G#m D#m aru..me kembang.. E B mekar ing wayah sore.. C#m G#m arum.. ambune.. E D# isih biso tak rasakne.. G#m D#m nanging.. nanging.. E B nanging arume rambutmu.. C#m G#m amung biso tak bayangne E D# mergo kowe ra ning kene.. Int. E D# G#m.. C#m aku lungo nang monco.. G#m golek makaryo.. E nggo sangune urip D# aku lan kowe.. C#m a..rume kembang.. G#m mekar ing wayah wengi E dadi tombo kangenku D# jeroning ati.. Reff : G#m kembangku ayu.. C#m lilakno lungoku.. F# aku ra bakal lali B D# marang janji sing ketali G#m neng simpang limo iki.. D#m sing nyekseni sumpahing ati E D# G#m janjiku.. mengko mesti tak tepati.. Musik : G#m D#m E B C#m G#m E D#.. G#m D#m E B C#m G#m E D#.. E D# G#m D#m aru..me kembang.. E B mekar ing wayah sore.. C#m G#m arum.. ambune.. E D# isih biso tak rasakne.. G#m D#m nanging.. nanging.. E B nanging arume rambutmu.. C#m G#m amung biso tak bayangne E D# mergo kowe ra ning kene.. Int. E D# G#m.. C#m aku lungo nang monco.. G#m golek makaryo.. E nggo sangune urip D# aku lan kowe.. C#m a..rume kembang.. G#m mekar ing wayah wengi E dadi tombo kangenku D# jeroning ati.. Reff : G#m kembangku ayu.. C#m lilakno lungoku.. F# aku ra bakal lali B D# marang janji sing ketali G#m neng simpang limo iki.. D#m sing nyekseni sumpahing ati E D# G#m janjiku.. mengko mesti tak tepati.. G#m kembangku ayu.. C#m lilakno lungoku.. F# aku ra bakal lali B D# marang janji sing ketali G#m neng simpang limo iki.. D#m sing nyekseni sumpahing ati E D# G#m janjiku.. mengko mesti tak tepati.. Outro : E D# entonono aku ning.. G#m-Gm-F#-D#-G#m simpang limo..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Safira Inema mudah, kunci gitar Safira Inema, chord lagu Simpang Limo Ninggal Janji - Safira Inema Dasar , chord dasar Simpang Limo Ninggal Janji - Safira Inema Dasar , chordtela Simpang Limo Ninggal Janji - Safira Inema Dasar , lirik lagu Simpang Limo Ninggal Janji - Safira Inema Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Safira Inema di youtube: https://youtube.com/watch?v=sgceFZVzwpM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Safira Inema

Chord Lagu Lainnya

×