Open Nav

Simpang Lima Boyolali - Goodbye Story Chord Gitar dan Lirik Lagu

13 views
        

Reff : F G Em saben lewat dalan iki Am Dm simpang lima boyolali G aku kelingan kowe C C7 sing tak tresnani.. F G Em sabendinane ro kowe Am Dm ngentekke sore neng kene G bahagiaku mbiyen C mung sepele.. Intro : F G C G C wis coba tak lalekke Am roso ku dinggo kowe F G nanging bingung piye carane.. C kabeh wis tak lakoni Am ben iso aku lali F G karo kowe sing tego ngelarani.. Em Am ati iki wis kebacut loro.. Dm G C tego-tegone kowe dolanan roso.. Reff : F G Em saben lewat dalan iki Am Dm simpang lima boyolali G aku kelingan kowe C C7 sing tak tresnani.. F G Em sabendinane ro kowe Am Dm ngentekke sore neng kene G bahagiaku mbiyen C mung sepele.. Musik : F G Em Am Dm G C C7 F G Em Am Dm G C.. Em Am ati iki wis kebacut loro.. Dm G C tego-tegone kowe dolanan roso.. Reff : F G Em saben lewat dalan iki Am Dm simpang lima boyolali G aku kelingan kowe C C7 sing tak tresnani.. F G Em sabendinane ro kowe Am Dm ngentekke sore neng kene G bahagiaku mbiyen C mung sepele.. F G Em saben lewat dalan iki Am Dm simpang lima boyolali G aku kelingan kowe C C7 sing tak tresnani.. F G Em sabendinane ro kowe Am Dm ngentekke sore neng kene G bahagiaku mbiyen C mung sepele.. F G bahagiaku mbiyen C mung sepele.. [[[ORIGINAL CHORD]]] Reff : A B G#m saben lewat dalan iki C#m F#m simpang lima boyolali B aku kelingan kowe E E7 sing tak tresnani.. A B G#m sabendinane ro kowe C#m F#m ngentekke sore neng kene B bahagiaku mbiyen E mung sepele.. Intro : A B E B E wis coba tak lalekke C#m roso ku dinggo kowe A B nanging bingung piye carane.. E kabeh wis tak lakoni C#m ben iso aku lali A B karo kowe sing tego ngelarani.. G#m C#m ati iki wis kebacut loro.. F#m B E tego-tegone kowe dolanan roso.. Reff : A B G#m saben lewat dalan iki C#m F#m simpang lima boyolali B aku kelingan kowe E E7 sing tak tresnani.. A B G#m sabendinane ro kowe C#m F#m ngentekke sore neng kene B bahagiaku mbiyen E mung sepele.. Musik : A B G#m C#m F#m B E E7 A B G#m C#m F#m B E.. G#m C#m ati iki wis kebacut loro.. F#m B E tego-tegone kowe dolanan roso.. Reff : A B G#m saben lewat dalan iki C#m F#m simpang lima boyolali B aku kelingan kowe E E7 sing tak tresnani.. A B G#m sabendinane ro kowe C#m F#m ngentekke sore neng kene B bahagiaku mbiyen E mung sepele.. A B G#m saben lewat dalan iki C#m F#m simpang lima boyolali B aku kelingan kowe E E7 sing tak tresnani.. A B G#m sabendinane ro kowe C#m F#m ngentekke sore neng kene B bahagiaku mbiyen E mung sepele.. A B bahagiaku mbiyen E mung sepele..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Goodbye Story mudah, kunci gitar Goodbye Story, chord lagu Simpang Lima Boyolali - Goodbye Story Dasar , chord dasar Simpang Lima Boyolali - Goodbye Story Dasar , chordtela Simpang Lima Boyolali - Goodbye Story Dasar , lirik lagu Simpang Lima Boyolali - Goodbye Story Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Goodbye Story di youtube: https://youtube.com/watch?v=TWOcb-ZdtvY

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Goodbye Story

Chord Lagu Lainnya

×