menu

Sigitas - Rapopo Chord Gitar dan Lirik Lagu

14 views
Transpose Font
Am          Em
aku lilo.. kowe lungo..
        F        C
ninggal aku nggo kono..
    Am     Em
aku lilo.. rapopo..
F       E
aku ora popo..

Intro : Am Em F C-Bm
        Am Em F G

Am           G               F
 mbiyen kowe tak sayang nggo tenanan..
Am        G         F
 ra ngiro saiki dadine mantan..
Am      G           F
 jarene janji tresnomu gede..
Am       G              F
 nyatane saiki kowe ninggalake..
      G
golek liyane..

Reff :
  Am          Em
 aku lilo.. kowe lungo..
         F        C
 ninggal aku nggo kono..
  Am        Em
 aku lilo.. rapopo..
 F       E
 aku ora popo..

  Am          Em
 aku lilo.. kowe lungo..
         F        C
 ninggal aku nggo kono..
  Am        Em
 aku lilo.. rapopo..
 F       E
 aku ora popo..

Musik : Am Em F C-Bm
        Am Em F G
        Am Em F C-Bm
        Am Em F C-Bm E

Am       G         F
 cahyamu sumorot saben wengi..
Am        G         F
 kelingan raimu marai ngelu..
        G
ngrusak awakku..

Reff :
  Am          Em
 aku lilo.. kowe lungo..
         F        C
 ninggal aku nggo kono..
  Am        Em
 aku lilo.. rapopo..
 F       E
 aku ora popo..

  Am          Em
 aku lilo.. kowe lungo..
         F        C
 ninggal aku nggo kono..
  Am        Em
 aku lilo.. rapopo..
 F       E
 aku ora popo..

  Am          Em
 aku lilo.. kowe lungo..
         F        C
 ninggal aku nggo kono..
  Am        Em
 aku lilo.. rapopo..
 F       E
 aku ora popo..

  Am          Em
 aku lilo.. kowe lungo..
         F        C
 ninggal aku nggo kono..
  Am        Em
 aku lilo.. rapopo..
 F       E    Am
 aku ora popo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

    Dm       Am
aku lilo.. kowe lungo..
        Bb       F
ninggal aku nggo kono..
    Dm     Am
aku lilo.. rapopo..
Bb      A
aku ora popo..

Intro : Dm Am Bb F-Em
        Dm Am Bb C

Dm           C               Bb
 mbiyen kowe tak sayang nggo tenanan..
Dm        C         Bb
 ra ngiro saiki dadine mantan..
Dm      C           Bb
 jarene janji tresnomu gede..
Dm       C              Bb
 nyatane saiki kowe ninggalake..
      C
golek liyane..

Reff :
  Dm          Am
 aku lilo.. kowe lungo..
         Bb       F
 ninggal aku nggo kono..
  Dm        Am
 aku lilo.. rapopo..
 Bb      A
 aku ora popo..

  Dm          Am
 aku lilo.. kowe lungo..
         Bb       F
 ninggal aku nggo kono..
  Dm        Am
 aku lilo.. rapopo..
 Bb      A
 aku ora popo..

Musik : Dm Am Bb F-Em
        Dm Am Bb C
        Dm Am Bb F-Em
        Dm Am Bb F-Em A

Dm       C         Bb
 cahyamu sumorot saben wengi..
Dm        C         Bb
 kelingan raimu marai ngelu..
        C
ngrusak awakku..

Reff :
  Dm          Am
 aku lilo.. kowe lungo..
         Bb       F
 ninggal aku nggo kono..
  Dm        Am
 aku lilo.. rapopo..
 Bb      A
 aku ora popo..

  Dm          Am
 aku lilo.. kowe lungo..
         Bb       F
 ninggal aku nggo kono..
  Dm        Am
 aku lilo.. rapopo..
 Bb      A
 aku ora popo..

  Dm          Am
 aku lilo.. kowe lungo..
         Bb       F
 ninggal aku nggo kono..
  Dm        Am
 aku lilo.. rapopo..
 Bb      A
 aku ora popo..

  Dm          Am
 aku lilo.. kowe lungo..
         Bb       F
 ninggal aku nggo kono..
  Dm        Am
 aku lilo.. rapopo..
 Bb      A    Dm
 aku ora popo..        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Koplo

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×