Open Nav

Shinta Gisul - Crito Katresnan Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                Capo fret 1

Intro : C G Am Em
F C G..

C G
 sorote rembulan..
             Am Em
dadi saksi bisu crito katresnan..
        F C
aku lan kowe ra bakal..
           G
ono seng memisahkan..

C G
 rosoku neng kowe..
             Am Em
ra bakal ono seng iso ngalahke..
          F C
senadyan akehe srimpetane..
                 G
ati iki mung kanggo kowe..

             F G
mungkin kowe ra bakal nyongko..
               C G/B Am
padahal mung kowe seng tak tresno..
             F G
mungkin kowe ra bakal ngiro..
               C G/B Am
padahal mung kowe seng tak sayang..
          F G C
rungokno aku.. rungokno janjiku..

Reff :
       Am Em
 aku bakal ono neng kene..
          F C
 pas kowe mbutuhne aku..
         Am Em
 tulung ojo ngianati ati..
                 F
 kowe seng tak gemati..
        C G
 sampek saiki..

       Am Em
 aku bakal ono neng kene..
          F C
 pas kowe mbutuhne aku..
         Am Em
 tulung ojo ngianati ati..
                 F
 kowe seng tak gemati..
        Fm G
 sampek sa..iki..

Musik : C G Am Em
F C G..
        C G Am Em
F C G..

             F G
mungkin kowe ra bakal ngiro..
               C G/B Am
padahal mung kowe seng tak sayang..
          F G C
rungokno aku.. rungokno janjiku..

Reff :
       Am Em
 aku bakal ono neng kene..
          F C
 pas kowe mbutuhne aku..
         Am Em
 tulung ojo ngianati ati..
                 F
 kowe seng tak gemati..
        C G
 sampek saiki..

       Am Em
 aku bakal ono neng kene..
          F C
 pas kowe mbutuhne aku..
         Am Em
 tulung ojo ngianati ati..
                 F
 kowe seng tak gemati..
        Fm G
 sampek sa..iki..

       Am Em
 aku bakal ono neng kene..
          F C
 pas kowe mbutuhne aku..
         Am Em
 tulung ojo ngianati ati..
                 F
 kowe seng tak gemati..
        C G
 sampek saiki..

       Am Em
 aku bakal ono neng kene..
          F C
 pas kowe mbutuhne aku..
         Am Em
 tulung ojo ngianati ati..
                 F
 kowe seng tak gemati..
        Fm G C
 sampek sa..iki..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C# G# A#m Fm
F# C# G#..

C# G#
 sorote rembulan..
             A#m Fm
dadi saksi bisu crito katresnan..
        F# C#
aku lan kowe ra bakal..
           G#
ono seng memisahkan..

C# G#
 rosoku neng kowe..
             A#m Fm
ra bakal ono seng iso ngalahke..
          F# C#
senadyan akehe srimpetane..
                 G#
ati iki mung kanggo kowe..

             F# G#
mungkin kowe ra bakal nyongko..
               C#     -G#/C A#m
padahal mung kowe seng tak tresno..
             F# G#
mungkin kowe ra bakal ngiro..
               C#     -G#/C A#m
padahal mung kowe seng tak sayang..
          F# G# C#
rungokno aku.. rungokno janjiku..

Reff :
       A#m Fm
 aku bakal ono neng kene..
          F# C#
 pas kowe mbutuhne aku..
         A#m Fm
 tulung ojo ngianati ati..
                 F#
 kowe seng tak gemati..
        C# G#
 sampek saiki..

       A#m Fm
 aku bakal ono neng kene..
          F# C#
 pas kowe mbutuhne aku..
         A#m Fm
 tulung ojo ngianati ati..
                 F#
 kowe seng tak gemati..
        F#m G#
 sampek sa..iki..

Musik : C# G# A#m Fm
F# C# G#..
        C# G# A#m Fm
F# C# G#..

             F# G#
mungkin kowe ra bakal ngiro..
               C#     -G#/C A#m
padahal mung kowe seng tak sayang..
          F# G# C#
rungokno aku.. rungokno janjiku..

Reff :
       A#m Fm
 aku bakal ono neng kene..
          F# C#
 pas kowe mbutuhne aku..
         A#m Fm
 tulung ojo ngianati ati..
                 F#
 kowe seng tak gemati..
        C# G#
 sampek saiki..

       A#m Fm
 aku bakal ono neng kene..
          F# C#
 pas kowe mbutuhne aku..
         A#m Fm
 tulung ojo ngianati ati..
                 F#
 kowe seng tak gemati..
        F#m G#
 sampek sa..iki..

       A#m Fm
 aku bakal ono neng kene..
          F# C#
 pas kowe mbutuhne aku..
         A#m Fm
 tulung ojo ngianati ati..
                 F#
 kowe seng tak gemati..
        C# G#
 sampek saiki..

       A#m Fm
 aku bakal ono neng kene..
          F# C#
 pas kowe mbutuhne aku..
         A#m Fm
 tulung ojo ngianati ati..
                 F#
 kowe seng tak gemati..
        F#m G# C#
 sampek sa..iki..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Shinta Gisul mudah, kunci gitar Shinta Gisul, chord lagu Shinta Gisul - Crito Katresnan Dasar , chord dasar Shinta Gisul - Crito Katresnan Dasar , chordtela Shinta Gisul - Crito Katresnan Dasar , lirik lagu Shinta Gisul - Crito Katresnan Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Shinta Gisul di youtube: https://youtube.com/watch?v=ryeMMZ4XGJY

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Shinta Gisul

Chord Lagu Lainnya

×