Open Nav

Shinta Arsinta - Cangkem Bodol Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                Shinta Arsinta - Cangkem Bodol ✓ Chord

Intro : C F Dm G
Em Am Dm G C
F G Em Am  
aku.. seutuhe kanggo kowe..
  Dm G C
kowe.. sebutuhe karo aku..
 F G Em Am
aku.. ning kene njogo atiku..
  Dm G
kowe.. ning kono njogo..
             C
men ora ketauan.. karo wong liyo..

          Em
madu yang kau berikan..
         G C
ternyata racun.. untukku sayang..
        Em
ningopo kowe teko..
        G C G
yen akhire.. nggawe roso gelo..

Reff :
       C
 wis cukup meneng
                   F
 ra sah ngomong cinta..
       Dm
 atiku wis kebal akan janji..
    G
 janji manismu..
     Em
 aku wis ora nggagas..
   G C G
 marang.. cangkem bodolmu..

       C
 wis cukup meneng
                   F
 ra sah ngomong cinta..
       Dm
 atiku wis kebal akan janji..
    G
 janji manismu..
     Em
 aku wis ora nggagas..
   G C G
 marang.. cangkem bodolmu..

Musik : C F Dm G
Em Am Dm G C
F G Em Am
aku.. ning kene njogo atiku..
  Dm G
kowe.. ning kono jogo..
             C
men ora ketauan.. karo wong liyo..

          Em
madu yang kau berikan..
         G C
ternyata racun.. untukku sayang..
        Em
ningopo kowe teko..
        G C G
yen akhire.. nggawe roso gelo..

Reff :
       C
 wis cukup meneng
                   F
 ra sah ngomong cinta..
       Dm
 atiku wis kebal akan janji..
    G
 janji manismu..
     Em
 aku wis ora nggagas..
   G C G
 marang.. cangkem bodolmu..

       C
 wis cukup meneng
                   F
 ra sah ngomong cinta..
       Dm
 atiku wis kebal akan janji..
    G
 janji manismu..
     Em
 aku wis ora nggagas..
   G C
 marang.. cangkem bodolmu..
     Em
 aku wis ora nggagas..
   G C
 marang.. cangkem bodolmu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : B E C#m F#
D#m G#m C#m F# B
E F# D#m G#m 
aku.. seutuhe kanggo kowe..
  C#m F# B
kowe.. sebutuhe karo aku..
 E F# D#m G#m
aku.. ning kene njogo atiku..
  C#m F#
kowe.. ning kono njogo..
             B
men ora ketauan.. karo wong liyo..

          D#m
madu yang kau berikan..
         F# B
ternyata racun.. untukku sayang..
        D#m
ningopo kowe teko..
        F# B F#
yen akhire.. nggawe roso gelo..

Reff :
       B
 wis cukup meneng
                   E
 ra sah ngomong cinta..
       C#m
 atiku wis kebal akan janji..
    F#
 janji manismu..
     D#m
 aku wis ora nggagas..
   F# B F#
 marang.. cangkem bodolmu..

       B
 wis cukup meneng
                   E
 ra sah ngomong cinta..
       C#m
 atiku wis kebal akan janji..
    F#
 janji manismu..
     D#m
 aku wis ora nggagas..
   F# B F#
 marang.. cangkem bodolmu..

Musik : B E C#m F#
D#m G#m C#m F# B
E F# D#m G#m
aku.. ning kene njogo atiku..
  C#m F#
kowe.. ning kono jogo..
             B
men ora ketauan.. karo wong liyo..

          D#m
madu yang kau berikan..
         F# B
ternyata racun.. untukku sayang..
        D#m
ningopo kowe teko..
        F# B F#
yen akhire.. nggawe roso gelo..

Reff :
       B
 wis cukup meneng
                   E
 ra sah ngomong cinta..
       C#m
 atiku wis kebal akan janji..
    F#
 janji manismu..
     D#m
 aku wis ora nggagas..
   F# B F#
 marang.. cangkem bodolmu..

       B
 wis cukup meneng
                   E
 ra sah ngomong cinta..
       C#m
 atiku wis kebal akan janji..
    F#
 janji manismu..
     D#m
 aku wis ora nggagas..
   F# B
 marang.. cangkem bodolmu..
     D#m
 aku wis ora nggagas..
   F# B
 marang.. cangkem bodolmu..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Shinta Arsinta mudah, kunci gitar Shinta Arsinta, chord lagu Shinta Arsinta - Cangkem Bodol Dasar , chord dasar Shinta Arsinta - Cangkem Bodol Dasar , chordtela Shinta Arsinta - Cangkem Bodol Dasar , lirik lagu Shinta Arsinta - Cangkem Bodol Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Shinta Arsinta di youtube: https://youtube.com/watch?v=kciezb9JsJA

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Shinta Arsinta

Chord Lagu Lainnya

×