Open Nav

Shepin Misa - Sewu Mimpi Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                Capo ♪ fret 5

Intro : C Em F G
C Em
sak dawane dalan iki..
       F G
aku ro kowe tau mlaku bareng..
C Em
opo wae wis tak lakoni..
        F G
nggawe awakmu sing wis bedo ati..

C Em
dalan kenangan wis tak liwati..
          F G
nanging kowe ora ngelingi..

Reff :
   C             
 sewu mimpi ning pikirku..
   Am
 pingin bareng ro awakmu..
   F G
 nanging saiki jebule seje..

     C
 senadyan kowe wis ra ono..
   Am
 tapi ati mageh ono..
   F G
 roso kangen ing njero dodo..

Musik : C Am F Fm
C Am F G..

C Em
opo wae wis tak lakoni..
        F G
nggawe awakmu sing wis bedo ati..

C Em
dalan kenangan wis tak liwati..
          F G
nanging kowe ora ngelingi..

Reff :
   C             
 sewu mimpi ning pikirku..
   Am
 pingin bareng ro awakmu..
   F G
 nanging saiki jebule seje..

     C
 senadyan kowe wis ra ono..
   Am
 tapi ati mageh ono..
   F G
 roso kangen ing njero dodo..

   C             
 sewu mimpi ning pikirku..
   Am
 pingin bareng ro awakmu..
   F G
 nanging saiki jebule seje..

     C
 senadyan kowe wis ra ono..
   Am
 tapi ati mageh ono..
   F G
 roso kangen ing njero dodo..
      C
 ho..oo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F# A#m B C#..

F# A#m
sak dawane dalan iki..
       B C#
aku ro kowe tau mlaku bareng..
F# A#m
opo wae wis tak lakoni..
        B C#
nggawe awakmu sing wis bedo ati..

F# A#m
dalan kenangan wis tak liwati..
          B C#
nanging kowe ora ngelingi..

Reff :
   F#            
 sewu mimpi ning pikirku..
   D#m
 pingin bareng ro awakmu..
   B C#
 nanging saiki jebule seje..

     F#
 senadyan kowe wis ra ono..
   D#m
 tapi ati mageh ono..
   B C#
 roso kangen ing njero dodo..

Musik : F# D#m B Bm
F# D#m B C#..

F# A#m
opo wae wis tak lakoni..
        B C#
nggawe awakmu sing wis bedo ati..

F# A#m
dalan kenangan wis tak liwati..
          B C#
nanging kowe ora ngelingi..

Reff :
   F#            
 sewu mimpi ning pikirku..
   D#m
 pingin bareng ro awakmu..
   B C#
 nanging saiki jebule seje..

     F#
 senadyan kowe wis ra ono..
   D#m
 tapi ati mageh ono..
   B C#
 roso kangen ing njero dodo..

   F#            
 sewu mimpi ning pikirku..
   D#m
 pingin bareng ro awakmu..
   B C#
 nanging saiki jebule seje..

     F#
 senadyan kowe wis ra ono..
   D#m
 tapi ati mageh ono..
   B C#
 roso kangen ing njero dodo..
      F#
 ho..oo..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Shepin Misa mudah, kunci gitar Shepin Misa, chord lagu Shepin Misa - Sewu Mimpi Dasar , chord dasar Shepin Misa - Sewu Mimpi Dasar , chordtela Shepin Misa - Sewu Mimpi Dasar , lirik lagu Shepin Misa - Sewu Mimpi Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Shepin Misa di youtube: https://youtube.com/watch?v=t-Fy-1aqEBc

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Shepin Misa

Chord Lagu Lainnya

×