menu

Shepin Misa - Sewu Mimpi Chord Gitar dan Lirik

Shepin Misa Shepin Misa 70 views
Transpose Font
Capo ♪ fret 5

Intro : C Em F G 

C                Em
sak dawane dalan iki..
       F              G
aku ro kowe tau mlaku bareng..
C               Em
opo wae wis tak lakoni..
        F                   G
nggawe awakmu sing wis bedo ati..

C                  Em
dalan kenangan wis tak liwati..
          F         G
nanging kowe ora ngelingi..

Reff :
   C             
 sewu mimpi ning pikirku..
   Am
 pingin bareng ro awakmu..
   F                    G
 nanging saiki jebule seje..

     C
 senadyan kowe wis ra ono..
   Am
 tapi ati mageh ono..
   F                     G
 roso kangen ing njero dodo..

Musik : C Am F Fm
        C Am F G..

C               Em
opo wae wis tak lakoni..
        F                   G
nggawe awakmu sing wis bedo ati..

C                  Em
dalan kenangan wis tak liwati..
          F         G
nanging kowe ora ngelingi..

Reff :
   C             
 sewu mimpi ning pikirku..
   Am
 pingin bareng ro awakmu..
   F                    G
 nanging saiki jebule seje..

     C
 senadyan kowe wis ra ono..
   Am
 tapi ati mageh ono..
   F                     G
 roso kangen ing njero dodo..

   C             
 sewu mimpi ning pikirku..
   Am
 pingin bareng ro awakmu..
   F                    G
 nanging saiki jebule seje..

     C
 senadyan kowe wis ra ono..
   Am
 tapi ati mageh ono..
   F                     G
 roso kangen ing njero dodo..
      C
 ho..oo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F# A#m B C#..

F#               A#m
sak dawane dalan iki..
       B              C#
aku ro kowe tau mlaku bareng..
F#              A#m
opo wae wis tak lakoni..
        B                   C#
nggawe awakmu sing wis bedo ati..

F#                 A#m
dalan kenangan wis tak liwati..
          B         C#
nanging kowe ora ngelingi..

Reff :
   F#            
 sewu mimpi ning pikirku..
   D#m
 pingin bareng ro awakmu..
   B                    C#
 nanging saiki jebule seje..

     F#
 senadyan kowe wis ra ono..
   D#m
 tapi ati mageh ono..
   B                     C#
 roso kangen ing njero dodo..

Musik : F# D#m B Bm
        F# D#m B C#..

F#              A#m
opo wae wis tak lakoni..
        B                   C#
nggawe awakmu sing wis bedo ati..

F#                 A#m
dalan kenangan wis tak liwati..
          B         C#
nanging kowe ora ngelingi..

Reff :
   F#            
 sewu mimpi ning pikirku..
   D#m
 pingin bareng ro awakmu..
   B                    C#
 nanging saiki jebule seje..

     F#
 senadyan kowe wis ra ono..
   D#m
 tapi ati mageh ono..
   B                     C#
 roso kangen ing njero dodo..

   F#            
 sewu mimpi ning pikirku..
   D#m
 pingin bareng ro awakmu..
   B                    C#
 nanging saiki jebule seje..

     F#
 senadyan kowe wis ra ono..
   D#m
 tapi ati mageh ono..
   B                     C#
 roso kangen ing njero dodo..
      F#
 ho..oo..            

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Shepin Misa

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×