Open Nav

Shepin Misa - Gawe Tatu Chord Gitar dan Lirik Lagu

53 views
                Capo ♪ fret 2

Intro : C Em Am Em
F Dm G..
        C Em Am Em
F Dm G C..

C Em
opo mergo aku.. 
 Am
iki wong ra nduwe..
     F G
roso tresnoku iki.. mbok sepelekne..
C Em
ningopo kowe lali..
     Am
karo sumpah lan janji..
    F G
jaremu seneng aku.. bakal selawase..

Em Am
nanging nyatane amung ning lambe..
     F G
koyo angin.. ra ono wujudte..

C Em
kudune kowe ngerti..
         Am
tresnoku mung kanggo kowe..
       F G
ra ono liane.. nganti selawase..
C Em
ningopo kowe tego..
         Am
nggawe tatu njero dodo..
        F G
ngirisi atiku.. sing keloro loro.. 

  Em Am
kowe saiki gandeng wong lio..
        F G
pamer bojo anyar.. ning ngarepe moto..

Reff :
         Am
 banyu moto ning pipi..
                  Em
 ra ono sing ngelapi..
           F
 loro ning ati
                G
 ra ono sing nambani..

        Am
 kudu lilo atiku..
                Em
 najan kadung jeru..
           F
 tak ikhlasno awakmu..
          G C
 mugo ora kleru.. pilihanmu..

Musik : C Em Am Em
F Dm G..
        C Em Am Em
F Dm G C..

C Em
kudune kowe ngerti..
         Am
tresnoku mung kanggo kowe..
       F G
ra ono liane.. nganti selawase..
C Em
ningopo kowe tego..
         Am
nggawe tatu njero dodo..
        F G
ngirisi atiku.. sing keloro loro.. 

  Em Am
kowe saiki gandeng wong lio..
        F G
pamer bojo anyar.. ning ngarepe moto..

Reff :
         Am
 banyu moto ning pipi..
                  Em
 ra ono sing ngelapi..
           F
 loro ning ati
                G
 ra ono sing nambani..

        Am
 kudu lilo atiku..
                Em
 najan kadung jeru..
           F
 tak ikhlasno awakmu..
          G
 mugo ora kleru..

         Am
 banyu moto ning pipi..
                  Em
 ra ono sing ngelapi..
           F
 loro ning ati
                G
 ra ono sing nambani..

        Am
 kudu lilo atiku..
                Em
 najan kadung jeru..
           F
 tak ikhlasno awakmu..
          G C
 mugo ora kleru.. pilihanmu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D F#m Bm F#m
G Em A..
        D F#m Bm F#m
G Em A D..

D F#m
opo mergo aku.. 
 Bm
iki wong ra nduwe..
     G A
roso tresnoku iki.. mbok sepelekne..
D F#m
ningopo kowe lali..
     Bm
karo sumpah lan janji..
    G A
jaremu seneng aku.. bakal selawase..

F#m Bm
nanging nyatane amung ning lambe..
     G A
koyo angin.. ra ono wujudte..

D F#m
kudune kowe ngerti..
         Bm
tresnoku mung kanggo kowe..
       G A
ra ono liane.. nganti selawase..
D F#m
ningopo kowe tego..
         Bm
nggawe tatu njero dodo..
        G A
ngirisi atiku.. sing keloro loro.. 

  F#m Bm
kowe saiki gandeng wong lio..
        G A
pamer bojo anyar.. ning ngarepe moto..

Reff :
         Bm
 banyu moto ning pipi..
                  F#m
 ra ono sing ngelapi..
           G
 loro ning ati
                A
 ra ono sing nambani..

        Bm
 kudu lilo atiku..
                F#m
 najan kadung jeru..
           G
 tak ikhlasno awakmu..
          A D
 mugo ora kleru.. pilihanmu..

Musik : D F#m Bm F#m
G Em A..
        D F#m Bm F#m
G Em A D..

D F#m
kudune kowe ngerti..
         Bm
tresnoku mung kanggo kowe..
       G A
ra ono liane.. nganti selawase..
D F#m
ningopo kowe tego..
         Bm
nggawe tatu njero dodo..
        G A
ngirisi atiku.. sing keloro loro.. 

  F#m Bm
kowe saiki gandeng wong lio..
        G A
pamer bojo anyar.. ning ngarepe moto..

Reff :
         Bm
 banyu moto ning pipi..
                  F#m
 ra ono sing ngelapi..
           G
 loro ning ati
                A
 ra ono sing nambani..

        Bm
 kudu lilo atiku..
                F#m
 najan kadung jeru..
           G
 tak ikhlasno awakmu..
          A
 mugo ora kleru..

         Bm
 banyu moto ning pipi..
                  F#m
 ra ono sing ngelapi..
           G
 loro ning ati
                A
 ra ono sing nambani..

        Bm
 kudu lilo atiku..
                F#m
 najan kadung jeru..
           G
 tak ikhlasno awakmu..
          A D
 mugo ora kleru.. pilihanmu..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Shepin Misa mudah, kunci gitar Shepin Misa, chord lagu Shepin Misa - Gawe Tatu Dasar , chord dasar Shepin Misa - Gawe Tatu Dasar , chordtela Shepin Misa - Gawe Tatu Dasar , lirik lagu Shepin Misa - Gawe Tatu Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Shepin Misa di youtube: https://youtube.com/watch?v=er44nuRnA9Q

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Shepin Misa

Chord Lagu Lainnya

×