Open Nav

Shepin Misa - Dipisahne Karo Dalan Chord Gitar dan Lirik Lagu

9 views
        

Intro : C G/B Am G F C Dm G.. C Am aku.. kudu siap nrimo kahanan.. F C -A senajan kabeh gawe atiku kelaran.. Dm Am wes pancen dalane.. wes pancen garise.. F E amung Gusti seng ngerti jawabane.. C Am biyen aku.. ora nyongko.. F C aku karo kowe iso dadi siji.. Em Am ananging ceritone wes mati.. F G aku kudu rela engkau tinggal pergi.. Reff : C G aku karo kowe kudu di pisahne Am Em mergo dalan sing ora ngolehke F C wong wes podo tresnone.. Dm G wong wes podo sayange.. C G aku karo kowe kudu pisahan Am Em di pisahne karo dalan F C atiku ajur temenan Dm G C tapi aku.. harus merelakan.. Musik : C G Am Em F C Dm G C.. C Am aku.. kudu siap nrimo kahanan.. F C senajan kabeh gawe atiku kelaran.. Dm Am wes pancen dalane.. wes pancen garise.. F E amung Gusti seng ngerti jawabane.. C Am biyen aku.. ora nyongko.. F C aku karo kowe iso dadi siji.. Em Am ananging ceritone wes mati.. F G aku kudu rela engkau tinggal pergi.. Reff : C G aku karo kowe kudu di pisahne Am Em mergo dalan sing ora ngolehke F C wong wes podo tresnone.. Dm G wong wes podo sayange.. C G aku karo kowe kudu pisahan Am Em di pisahne karo dalan F C atiku ajur temenan Dm G C tapi aku.. harus merelakan.. C G aku karo kowe kudu di pisahne Am Em mergo dalan sing ora ngolehke F C wong wes podo tresnone.. Dm G wong wes podo sayange.. C G aku karo kowe kudu pisahan Am Em di pisahne karo dalan F C atiku ajur temenan Dm G C tapi aku.. harus merelakan.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : G D/F# Em D C G Am D.. G Em aku.. kudu siap nrimo kahanan.. C G -E/G# senajan kabeh gawe atiku kelaran.. Am Em wes pancen dalane.. wes pancen garise.. C B amung Gusti seng ngerti jawabane.. G Em biyen aku.. ora nyongko.. C G aku karo kowe iso dadi siji.. Bm Em ananging ceritone wes mati.. C D aku kudu rela engkau tinggal pergi.. Reff : G D aku karo kowe kudu di pisahne Em Bm mergo dalan sing ora ngolehke C G wong wes podo tresnone.. Am D wong wes podo sayange.. G D aku karo kowe kudu pisahan Em Bm di pisahne karo dalan C G atiku ajur temenan Am D G tapi aku.. harus merelakan.. Musik : G D Em Bm C G Am D G.. G Em aku.. kudu siap nrimo kahanan.. C G senajan kabeh gawe atiku kelaran.. Am Em wes pancen dalane.. wes pancen garise.. C B amung Gusti seng ngerti jawabane.. G Em biyen aku.. ora nyongko.. C G aku karo kowe iso dadi siji.. Bm Em ananging ceritone wes mati.. C D aku kudu rela engkau tinggal pergi.. Reff : G D aku karo kowe kudu di pisahne Em Bm mergo dalan sing ora ngolehke C G wong wes podo tresnone.. Am D wong wes podo sayange.. G D aku karo kowe kudu pisahan Em Bm di pisahne karo dalan C G atiku ajur temenan Am D G tapi aku.. harus merelakan.. G D aku karo kowe kudu di pisahne Em Bm mergo dalan sing ora ngolehke C G wong wes podo tresnone.. Am D wong wes podo sayange.. G D aku karo kowe kudu pisahan Em Bm di pisahne karo dalan C G atiku ajur temenan Am D G tapi aku.. harus merelakan..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Shepin Misa mudah, kunci gitar Shepin Misa, chord lagu Shepin Misa - Dipisahne Karo Dalan Dasar , chord dasar Shepin Misa - Dipisahne Karo Dalan Dasar , chordtela Shepin Misa - Dipisahne Karo Dalan Dasar , lirik lagu Shepin Misa - Dipisahne Karo Dalan Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Shepin Misa di youtube: https://youtube.com/watch?v=94mM8qWMRQc

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Shepin Misa

Chord Lagu Lainnya

×