Open Nav

Shalsa Savira - Tresnone Sopir Chord Gitar dan Lirik Lagu

11 views
        Capo ♪ fret 3

Intro : C G Am..
        F G C
        ha aaa ha a ha..

  C G Am
kowe.. ojo ngresulo..
        Dm G
lungaku iki.. ora teges cidro..
 C G Am
uwes.. ojo digawe susah..
         F
tresnoku marang sliramu..
  G C G
selawase ora bakal bubrah..

  C G Am
nanging.. aku kudu kepiye..
         Dm G
pancen kahanane.. uwes koyongene..
      Em Am
aku lilo adoh omah.. adoh kowe..
     F G
demi kowe.. janji bakal..
        C
tak bahagiakne..

         Am Em
senadyan adoh neng paran..
         F C
tresnoku ra nggo dolanan..
      F G C C7
atiku iki bakal tak jogo tenanan..

         F G
senadyan aku mung sopir..
         C Am
tresnoku ra bakal mampir..
        Dm
wes ojo kuwatir..
         G C C7
tresnoku keno disetir..

Reff :
                F G
 yo mung siji-sijine kowe..
                   C
 sing tak sayang-sayang
          G Am
 neng ati wedi kelangan..
      A Dm
 wong sing tak tresnani..
            G
 tetepo ngerti..
                  C
 yen aku ora ngapusi..

            F G
 tulong sabaro.. kowe neng kono..
          C G Am
 entenono aku tresnomu ojo suloyo..
     A Dm
 senadyan ora nyanding..
           G
 aku tetep eleng..
                   C G
 tresnoku ra bakal oleng..

Musik : F..G..C G Am..
        Dm..G..C..G..

  C G Am
nanging.. aku kudu kepiye..
         F G C
pancen kahanane.. uwes koyongene..
      Dm G C Am
aku lilo adoh omah.. lilo adoh kowe..
     F G
demi kowe.. janji bakal..
        C
tak bahagiakne..

Reff :
                F G
 yo mung siji-sijine kowe..
                   C
 sing tak sayang-sayang
          G Am
 neng ati wedi kelangan..
      A Dm
 wong sing tak tresnani..
            G
 tetepo ngerti..
                  C
 yen aku ora ngapusi..

            F G
 tulong sabaro.. kowe neng kono..
          C G Am
 entenono aku tresnomu ojo suloyo..
     A Dm
 senadyan ora nyanding..
           G
 aku tetep eleng..
                   C F
 tresnoku ra bakal oleng..

            G
 nadyan ora nyanding..
           F
 aku tetep eleng..
                   Fm    C..
 tresnoku ra bakal oleng..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D# A# Cm..
        G# A# D#
        ha aaa ha a ha..

  D# A# Cm
kowe.. ojo ngresulo..
        Fm A#
lungaku iki.. ora teges cidro..
 D# A# Cm
uwes.. ojo digawe susah..
         G#
tresnoku marang sliramu..
  A# D# A#
selawase ora bakal bubrah..

  D# A# Cm
nanging.. aku kudu kepiye..
         Fm A#
pancen kahanane.. uwes koyongene..
      Gm Cm
aku lilo adoh omah.. adoh kowe..
     G# A#
demi kowe.. janji bakal..
        D#
tak bahagiakne..

         Cm Gm
senadyan adoh neng paran..
         G# D#
tresnoku ra nggo dolanan..
      G# A# D# D#7
atiku iki bakal tak jogo tenanan..

         G# A#
senadyan aku mung sopir..
         D# Cm
tresnoku ra bakal mampir..
        Fm
wes ojo kuwatir..
         A# D# D#7
tresnoku keno disetir..

Reff :
                G# A#
 yo mung siji-sijine kowe..
                   D#
 sing tak sayang-sayang
          A# Cm
 neng ati wedi kelangan..
      C Fm
 wong sing tak tresnani..
            A#
 tetepo ngerti..
                  D#
 yen aku ora ngapusi..

            G# A#
 tulong sabaro.. kowe neng kono..
          D# A# Cm
 entenono aku tresnomu ojo suloyo..
     C Fm
 senadyan ora nyanding..
           A#
 aku tetep eleng..
                   D# A#
 tresnoku ra bakal oleng..

Musik : G#..A#..D# A# Cm..
        Fm..A#..D#..A#..

  D# A# Cm
nanging.. aku kudu kepiye..
         G# A# D#
pancen kahanane.. uwes koyongene..
      Fm A# D# Cm
aku lilo adoh omah.. lilo adoh kowe..
     G# A#
demi kowe.. janji bakal..
        D#
tak bahagiakne..

Reff :
                G# A#
 yo mung siji-sijine kowe..
                   D#
 sing tak sayang-sayang
          A# Cm
 neng ati wedi kelangan..
      C Fm
 wong sing tak tresnani..
            A#
 tetepo ngerti..
                  D#
 yen aku ora ngapusi..

            G# A#
 tulong sabaro.. kowe neng kono..
          D# A# Cm
 entenono aku tresnomu ojo suloyo..
     C Fm
 senadyan ora nyanding..
           A#
 aku tetep eleng..
                   D# G#
 tresnoku ra bakal oleng..

            A#
 nadyan ora nyanding..
           G#
 aku tetep eleng..
                   G#m   D#..
 tresnoku ra bakal oleng..    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Shalsa Savira mudah, kunci gitar Shalsa Savira, chord lagu Shalsa Savira - Tresnone Sopir Dasar , chord dasar Shalsa Savira - Tresnone Sopir Dasar , chordtela Shalsa Savira - Tresnone Sopir Dasar , lirik lagu Shalsa Savira - Tresnone Sopir Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Shalsa Savira di youtube: https://youtube.com/watch?v=cx3toEOn938

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Shalsa Savira

Chord Lagu Lainnya

×