Open Nav

Shalsa Savira - Kali Progo Chord Gitar dan Lirik Lagu

8 views
        

Intro : C Em Am Em F C Dm G C Em Am Em F C Dm..G…. C Em mbok yo eling.. naliko semono.. F G C G nalikane kowe pamit lungo.. Dm Em Am kae kali progo.. sing dadi saksine.. Dm G C G sing dadi saksine tresno.. ho ooo.. C Em sawangen iki.. awakku sing kuru.. F G C mripat abang mergo kurang turu.. Dm mung tansah kelingan.. Em Am lan nunggu tekamu.. Dm G C G tansah eling nunggu tekamu.. Reff : Am mbok yo eling Em elingo marang awakku.. F gek ndang bali C gek ndang bali kanggo aku.. Am mbok yo eling Em elingo marang awakku.. F gek ndang bali G C neng kene aku setyo nunggu.. Musik : C Em Am Em F C Dm G C Em Am Em F C Dm..G…. C Em mbok yo eling.. naliko semono.. F G C G nalikane kowe pamit lungo.. Dm Em Am kae kali progo.. sing dadi saksine.. Dm G C G sing dadi saksine tresno.. ho ooo.. C Em sawangen iki.. awakku sing kuru.. F G C mripat abang mergo kurang turu.. Dm mung tansah kelingan.. Em Am lan nunggu tekamu.. Dm G C tansah eling nunggu tekamu.. Reff : Am mbok yo eling Em elingo marang awakku.. F gek ndang bali C gek ndang bali kanggo aku.. Am mbok yo eling Em elingo marang awakku.. F gek ndang bali G C neng kene aku setyo nunggu.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : A C#m F#m C#m D A Bm E A C#m F#m C#m D A Bm..E…. A C#m mbok yo eling.. naliko semono.. D E A E nalikane kowe pamit lungo.. Bm C#m F#m kae kali progo.. sing dadi saksine.. Bm E A E sing dadi saksine tresno.. ho ooo.. A C#m sawangen iki.. awakku sing kuru.. D E A mripat abang mergo kurang turu.. Bm mung tansah kelingan.. C#m F#m lan nunggu tekamu.. Bm E A E tansah eling nunggu tekamu.. Reff : F#m mbok yo eling C#m elingo marang awakku.. D gek ndang bali A gek ndang bali kanggo aku.. F#m mbok yo eling C#m elingo marang awakku.. D gek ndang bali E A neng kene aku setyo nunggu.. Musik : A C#m F#m C#m D A Bm E A C#m F#m C#m D A Bm..E…. A C#m mbok yo eling.. naliko semono.. D E A E nalikane kowe pamit lungo.. Bm C#m F#m kae kali progo.. sing dadi saksine.. Bm E A E sing dadi saksine tresno.. ho ooo.. A C#m sawangen iki.. awakku sing kuru.. D E A mripat abang mergo kurang turu.. Bm mung tansah kelingan.. C#m F#m lan nunggu tekamu.. Bm E A tansah eling nunggu tekamu.. Reff : F#m mbok yo eling C#m elingo marang awakku.. D gek ndang bali A gek ndang bali kanggo aku.. F#m mbok yo eling C#m elingo marang awakku.. D gek ndang bali E A neng kene aku setyo nunggu..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Shalsa Savira mudah, kunci gitar Shalsa Savira, chord lagu Shalsa Savira - Kali Progo Dasar , chord dasar Shalsa Savira - Kali Progo Dasar , chordtela Shalsa Savira - Kali Progo Dasar , lirik lagu Shalsa Savira - Kali Progo Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Shalsa Savira di youtube: https://youtube.com/watch?v=ElvDTv14Od4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Shalsa Savira

Chord Lagu Lainnya

×