Open Nav

Sewates Angenku - Aribowoid x Jafar Susilo Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                Capo fret 4

Intro : C..F..G..C Fm..

C Em
ora kroso.. banyu moto iki nibo..
   F G C
nyawang koe digandeng wong liyo..
Dm G
 aku ora ngerti..
Em Am Dm
 opo iseh kurang aku..
                       G
sing berjuang nggo awakmu..

C Em
opo pancen.. wes ora kelingan..
  F G C
karo aku sing tresno tenanan..
Dm G
 wes tak upayakke..
Em Am
 kabeh mung kanggo koe..
Dm G
 nyatane ora ono gunane..

Raff :
          Am Em
 mung sewates.. angen-angenku..
        F G Am E
 biso sesandingan gandeng sliramu..
        Am Em
 mergo aku.. iki sadar diri..
     F G
 aku ora.. bagus rai..
  F G
 ora sugeh bondo..
        G        (Am)
 bedo karo sing kono..

Musik : Am..Em..F G Am E
Am..Em..F G C..
        
C Em
opo pancen.. wes ora kelingan..
  F G C
karo aku sing tresno tenanan..
Dm G
 wes tak upayakke..
Em Am
 kabeh mung kanggo koe..
Dm G
 nyatane ora ono gunane..

Raff :
          Am Em
 mung sewates.. angen-angenku..
        F G Am E
 biso sesandingan gandeng sliramu..
        Am Em
 mergo aku.. iki sadar diri..
      F G
 aku ora.. bagus rai..
  F G
 ora sugeh bondo..
       G
 dudu idaman wong tuo..

        Am Em
 mung sewates.. angen-angenku..
        F G Am E
 biso sesandingan.. gandeng sliramu..
        Am Em
 mergo aku.. iki sadar diri..
      F G
 aku ora.. bagus rai..
  F G
 ora sugeh bondo..
       G C
 dudu idaman wong tuo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E..A..B..E Am..

E G#m
ora kroso.. banyu moto iki nibo..
   A B E
nyawang koe digandeng wong liyo..
F#m B
 aku ora ngerti..
G#m C#m F#m
 opo iseh kurang aku..
                       B
sing berjuang nggo awakmu..

E G#m
opo pancen.. wes ora kelingan..
  A B E
karo aku sing tresno tenanan..
F#m B
 wes tak upayakke..
G#m C#m
 kabeh mung kanggo koe..
F#m B
 nyatane ora ono gunane..

Raff :
          C#m G#m
 mung sewates.. angen-angenku..
        A B C#m G#
 biso sesandingan gandeng sliramu..
        C#m G#m
 mergo aku.. iki sadar diri..
     A B
 aku ora.. bagus rai..
  A B
 ora sugeh bondo..
        B        (C#m)
 bedo karo sing kono..

Musik : C#m..G#m..A B C#m G#
C#m..G#m..A B E..
        
E G#m
opo pancen.. wes ora kelingan..
  A B E
karo aku sing tresno tenanan..
F#m B
 wes tak upayakke..
G#m C#m
 kabeh mung kanggo koe..
F#m B
 nyatane ora ono gunane..

Raff :
          C#m G#m
 mung sewates.. angen-angenku..
        A B C#m G#
 biso sesandingan gandeng sliramu..
        C#m G#m
 mergo aku.. iki sadar diri..
      A B
 aku ora.. bagus rai..
  A B
 ora sugeh bondo..
       B
 dudu idaman wong tuo..

        C#m G#m
 mung sewates.. angen-angenku..
        A B C#m G#
 biso sesandingan.. gandeng sliramu..
        C#m G#m
 mergo aku.. iki sadar diri..
      A B
 aku ora.. bagus rai..
  A B
 ora sugeh bondo..
       B E
 dudu idaman wong tuo..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Aribowoid mudah, kunci gitar Aribowoid, chord lagu Sewates Angenku - Aribowoid x Jafar Susilo Dasar , chord dasar Sewates Angenku - Aribowoid x Jafar Susilo Dasar , chordtela Sewates Angenku - Aribowoid x Jafar Susilo Dasar , lirik lagu Sewates Angenku - Aribowoid x Jafar Susilo Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Aribowoid di youtube: https://youtube.com/watch?v=lyhjvjaVVL8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Aribowoid

Chord Lagu Lainnya

×