menu

Setio - Okta Isty Chord Gitar dan Lirik

Lagu Jawa Lagu Jawa 106 views
Transpose Font
Intro : Am Dm G C
        Dm Am F -E Am E

      Am                Dm
yen sore ndelok kuninge srengenge..
      G                  C
yen wengi ndelok padange rembulan..
     F               Dm
ning kene.. ngenteni kowe..
      E                 Am     Am E
atiku bungah dikebeki katresnan..

    Am                   Dm
senadyan dalane akeh gronjalan..
    G                 C
senadyan dalane kebeg pacoban..
     F          Dm
ning ati.. ora tau gamang..
      E                Am     Am E
mergo aku percoyo kowe sayang..

Reff :
        Am               G
 ning kene aku panggah setio..
       Dm                Am
 nglabuhi kabeh dalane katresno..
     Dm            Am
 tak lilo.. kudu koyo ngene..
         E              Am
 tak lakoni kabeh iki demi kowe..

Musik : Dm Am F -E Am A
        Dm Am F -E Am E

    Am                   Dm
senadyan dalane akeh gronjalan..
    G                 C
senadyan dalane kebeg pacoban..
     F          Dm
ning ati.. ora tau gamang..
      E                Am    Am E
mergo aku percoyo kowe sayang..

Reff :
        Am               G
 ning kene aku panggah setio..
       Dm                Am
 nglabuhi kabeh dalane katresno..
     Dm            Am
 tak lilo.. kudu koyo ngene..
         E              Am      Am E
 tak lakoni kabeh iki demi kowe..

        Am               G
 ning kene aku panggah setio..
       Dm                Am
 nglabuhi kabeh dalane katresno..
     Dm            Am
 tak lilo.. kudu koyo ngene..
         E                   Am
 tak lakoni kabeh iki demi kowe..
        E                  Am
 tak lakoni kabeh iki demi kowe..            

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Lagu Jawa

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×