menu

Septian Brass - Nggo Mantan Chord Gitar dan Lirik Lagu

14 views
Transpose Font
Capo fret 2

       F      G
nganti kegowo ngimpi..
       Em -E    Am
rasane kepati-pati..
Dm          D
tak putar balik
         G
mbangane aku kecelik..

Intro : F G Em-E Am G
        F G# C..

C            G
wis tak syukuri..
      Am        Em
masio ra dadi siji..
F            C
pancen wis nasibku..
        Dm          G
tak siapke mental jeru..

C             G
wis tak ikhlaske..
       Am           Em
kowe milih karo dek'e..
F             C
timbang salah dalan
      Dm
aku karo kowe
    G       C      C7
wis bedo pandangan..

       F      G
nganti kegowo ngimpi..
       Em -E    Am
rasane kepati-pati..
Dm          D
tak putar balik
         G          Dm G
mbangane aku kecelik..

Reff :
 C                G
  isoku mung ngapurani..
              E        Am
 ning yen kon mbaleni aku ora sudi..
   F          D
 semoga kau bahagia
   G            Dm G
 dengan dirinya..

 C               G
  saiki mung isa ndungo
        E            Am
 kowe karo dek'e langgeng tekan tuo..
     F             C
 selamat tinggal masa lalu
     Dm         G           C
 tak tunggu undangan nikahanmu..

Musik : F G# Em Am
        Dm G C..
        F G Em  Am
        Dm G C..

       F      G
nganti kegowo ngimpi..
       Em -E    Am
rasane kepati-pati..
Dm          D
tak putar balik
         G          Dm G
mbangane aku kecelik..

Reff :
 C                G
  isoku mung ngapurani..
              E        Am
 ning yen kon mbaleni aku ora sudi..
   F          D
 semoga kau bahagia
   G            Dm G
 dengan dirinya..

 C               G
  saiki mung isa ndungo
        E            Am
 kowe karo dek'e langgeng tekan tuo..
     F             C
 selamat tinggal masa lalu
     Dm         G           C
 tak tunggu undangan nikahanmu..

 C                G
  isoku mung ngapurani..
              E        Am
 ning yen kon mbaleni aku ora sudi..
   F          D
 semoga kau bahagia
   G            Dm G
 dengan dirinya..

 C               G
  saiki mung isa ndungo
        E            Am
 kowe karo dek'e langgeng tekan tuo..
     F             C
 selamat tinggal masa lalu..
     Dm         G           C
 tak tunggu undangan nikahanmu..
 A    Dm            Em
  selamat tinggal masa lalu..
     Dm            Em
 selamat tinggal masa lalu..
     Dm            Em
 selamat tinggal masa lalu..
     F        G             G#
 tak tunggu undangan nikahanmu..
 A#    C
  ho o hoo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

       G      A
nganti kegowo ngimpi..
       F#m-F#   Bm
rasane kepati-pati..
Em          E
tak putar balik
         Asus4    A
mbangane aku kecelik..

Intro : G A F#m-F# Bm-A
        G Bb D..

D            A
wis tak syukuri..
      Bm        F#m
masio ra dadi siji..
G            D
pancen wis nasibku..
        Em          A
tak siapke mental jeru..

D             A
wis tak ikhlaske..
       Bm           F#m
kowe milih karo dek'e..
G             D
timbang salah dalan
      Em
aku karo kowe
    A       D      D7
wis bedo pandangan..

       G      A
nganti kegowo ngimpi..
       F#m-F#   Bm
rasane kepati-pati..
Em          E
tak putar balik
         A          Em  A
mbangane aku kecelik..

Reff :
 D                A
  isoku mung ngapurani..
              F#       Bm
 ning yen kon mbaleni aku ora sudi..
   G          E
 semoga kau bahagia
   A            Em A
 dengan dirinya..

 D               A
  saiki mung isa ndungo
        F#           Bm
 kowe karo dek'e langgeng tekan tuo..
     G             D
 selamat tinggal masa lalu
     Em         A           D
 tak tunggu undangan nikahanmu..

Musik : G Bb F#m Bm
        Em A D..
        G A F#m Bm
        Em A D..

       G      A
nganti kegowo ngimpi..
       F#m-F#   Bm
rasane kepati-pati..
Em          E
tak putar balik
         A          Em  A
mbangane aku kecelik..

Reff :
 D                A
  isoku mung ngapurani..
              F#       Bm
 ning yen kon mbaleni aku ora sudi..
   G          E
 semoga kau bahagia
   A            Em A
 dengan dirinya..

 D               A
  saiki mung isa ndungo
        F#           Bm
 kowe karo dek'e langgeng tekan tuo..
     G             D
 selamat tinggal masa lalu
     Em         A           D
 tak tunggu undangan nikahanmu..

 D                A
  isoku mung ngapurani..
              F#       Bm
 ning yen kon mbaleni aku ora sudi..
   G          E
 semoga kau bahagia
   A            Em A
 dengan dirinya..

 D               A
  saiki mung isa ndungo
        F#           Bm
 kowe karo dek'e langgeng tekan tuo..
     G             D
 selamat tinggal masa lalu..
     Em         A           D
 tak tunggu undangan nikahanmu..
 B    Em            F#m
  selamat tinggal masa lalu..
     Em            F#m
 selamat tinggal masa lalu..
     Em            F#m
 selamat tinggal masa lalu..
     G        A             Bb
 tak tunggu undangan nikahanmu..
 C     D
  ho o hoo..        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Septian Brass

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×