menu

Sena Pati - Nembus Dodo Chord Gitar dan Lirik

Lagu Jawa Lagu Jawa 130 views
Transpose Font
Capo fret 2

Reff :
   Am        Em
 loro.. seng tak roso..
    F        C
 nembus.. jroning dodo..
     Am               G
 uripku rasane koyo kesekso..

   Am           Em
 bingung rasane atiku..
     F           C
 ngrasakno lakon uripku..
         Am
 keneng opo kok dadi
 G          C
 ngene nasibku..

Intro : Am G F C 
        Dm..G..

   C
lintang lintang ning bengi iki..
  C             G
kabeh podo melu nyekseni..
  C
susah jroning atiku iki..
   F          G        C
mergo mikir lelakonku iki..

Int. F..G..

  C
keneng opo uripku iki..
  C             G
keneng opo nasibku iki..
   C
tansah di gawe loro ati..
  F              G        C
dadi bingung opo salahku iki..

    F       C
opo dosaku iki..
    C        Am
opo salahku iki..
    F       C
opo dosaku iki..
    G        C
opo salahku iki..

Int. F..G..

Reff :
   Am        Em
 loro.. seng tak roso..
    F        C
 nembus.. jroning dodo..
     Am               G
 uripku rasane koyo kesekso..

   Am           Em
 bingung rasane atiku..
     F           C
 ngrasakno lakon uripku..
         Am
 keneng opo kok dadi
 G          C
 ngene nasibku..

Musik : F..G..Am..
        F..Dm..E..A..
        F..Dm..G..

   C
lintang lintang ning bengi iki..
  C             G
kabeh podo melu nyekseni..
  C
susah jroning atiku iki..
   F          G        C  G
mergo mikir lelakonku iki..

  C
keneng opo uripku iki..
  C             G
keneng opo nasibku iki..
   C
tansah di gawe loro ati..
  F              G        C
dadi bingung opo salahku iki..

    F       C
opo dosaku iki..
    C        Am
opo salahku iki..
    F       C
opo dosaku iki..
    G        C
opo salahku iki..

Int. F..G..
         hoohooo..

Reff :
   Am        Em
 loro.. seng tak roso..
    F        C
 nembus.. jroning dodo..
     Am                  G
 uripku rasane koyo kesekso..

   Am           Em
 bingung rasane atiku..
     F           C
 ngrasakno lakon uripku..
         Am
 keneng opo kok dadi
            G
 ngene nasibku..

   Am        Em
 loro.. seng tak roso..
    F        C
 nembus.. jroning dodo..
     Am                  G
 uripku rasane koyo kesekso..

   Am           Em
 bingung rasane atiku..
     F           C
 ngrasakno lakon uripku..
         Am
 keneng opo kok dadi
 G          C
 ngene nasibku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Reff :
   Bm        F#m
 loro.. seng tak roso..
    G        D
 nembus.. jroning dodo..
     Bm               A
 uripku rasane koyo kesekso..

   Bm           F#m
 bingung rasane atiku..
     G           D
 ngrasakno lakon uripku..
         Bm
 keneng opo kok dadi
 A          D
 ngene nasibku..

Intro : Bm A G D 
        Em..A..

   D
lintang lintang ning bengi iki..
  D             A
kabeh podo melu nyekseni..
  D
susah jroning atiku iki..
   G          A        D
mergo mikir lelakonku iki..

Int. G..A..

  D
keneng opo uripku iki..
  D             A
keneng opo nasibku iki..
   D
tansah di gawe loro ati..
  G              A        D
dadi bingung opo salahku iki..

    G       D
opo dosaku iki..
    D        Bm
opo salahku iki..
    G       D
opo dosaku iki..
    A        D
opo salahku iki..

Int. G..A..

Reff :
   Bm        F#m
 loro.. seng tak roso..
    G        D
 nembus.. jroning dodo..
     Bm               A
 uripku rasane koyo kesekso..

   Bm           F#m
 bingung rasane atiku..
     G           D
 ngrasakno lakon uripku..
         Bm
 keneng opo kok dadi
 A          D
 ngene nasibku..

Musik : G..A..Bm..
        G..Em..F#..B..
        G..Em..A..

   D
lintang lintang ning bengi iki..
  D             A
kabeh podo melu nyekseni..
  D
susah jroning atiku iki..
   G          A        D  A
mergo mikir lelakonku iki..

  D
keneng opo uripku iki..
  D             A
keneng opo nasibku iki..
   D
tansah di gawe loro ati..
  G              A        D
dadi bingung opo salahku iki..

    G       D
opo dosaku iki..
    D        Bm
opo salahku iki..
    G       D
opo dosaku iki..
    A        D
opo salahku iki..

Int. G..A..
         hoohooo..

Reff :
   Bm        F#m
 loro.. seng tak roso..
    G        D
 nembus.. jroning dodo..
     Bm                  A
 uripku rasane koyo kesekso..

   Bm           F#m
 bingung rasane atiku..
     G           D
 ngrasakno lakon uripku..
         Bm
 keneng opo kok dadi
            A
 ngene nasibku..

   Bm        F#m
 loro.. seng tak roso..
    G        D
 nembus.. jroning dodo..
     Bm                  A
 uripku rasane koyo kesekso..

   Bm           F#m
 bingung rasane atiku..
     G           D
 ngrasakno lakon uripku..
         Bm
 keneng opo kok dadi
 A          D
 ngene nasibku..            

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Lagu Jawa

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×