Open Nav

Selvata - Ra Nduwe Ati (Wis Tak Paku) Chord Gitar dan Lirik Lagu

11 views
        

Intro : F G C -G/B Am Dm..Fm G C F mbiyen aku tau.. seneng karo kowe.. G C -G/B senadyan kahananku koyo ngene.. Am Dm tibo tangi kabeh uwis tak lakoni.. F G C Fm Dm G demi kowe.. seng tak tresnani.. C Em F aku ora nyongko.. neng mburiku kowe tego G C ninggal lungo.. karo seng sugeh bondo.. Am Dm aku ora popo.. mergo aku rumongso.. F G C aku wis lilo yen aku mbok sio-sio.. F G tiwasno chatmu neng whatsappku Em Am wis tak paku.. Dm G C jebule kowe ngliyo ning mburiku.. Reff : F G Gusti.. nopo kulo Em Am niki kurang gemati.. Dm G wong seng tak tresnani C jebul ra duwe ati.. F G mboten tak getuni Em Am aku wis janji.. Dm ora bakal bali.. G (Am) aku.. wis ora sudi.. Musik : Am..F E Am -G F E..Am A Dm G Em Am Dm G C.. C Em F aku ora nyongko.. neng mburiku kowe tego G C ninggal lungo.. karo seng sugeh bondo.. Am Dm aku ora popo.. mergo aku rumongso.. F G C aku wis lilo yen aku mbok sio-sio.. F G tiwasno chatmu neng whatsappku Em Am wis tak paku.. Dm G C jebule kowe ngliyo ning mburiku.. Reff : F G Gusti.. nopo kulo Em Am niki kurang gemati.. Dm G wong seng tak tresnani C jebul ra duwe ati.. F G mboten tak getuni Em Am aku wis janji.. Dm ora bakal bali.. G (F) aku.. wis ora sudi.. F G Gusti.. nopo kulo Em Am niki kurang gemati.. Dm G wong seng tak tresnani C jebul ra duwe ati.. F G mboten tak getuni Em Am aku wis janji.. Dm ora bakal bali.. G C aku.. wis ora sudi.. Dm G ora bakal bali.. karo.. Fm kowe sing nggateli..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Selvata mudah, kunci gitar Selvata, chord lagu Selvata - Ra Nduwe Ati (Wis Tak Paku) Dasar , chord dasar Selvata - Ra Nduwe Ati (Wis Tak Paku) Dasar , chordtela Selvata - Ra Nduwe Ati (Wis Tak Paku) Dasar , lirik lagu Selvata - Ra Nduwe Ati (Wis Tak Paku) Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Selvata di youtube: https://youtube.com/watch?v=EPlMVsRWMv8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Selvata

Chord Lagu Lainnya

×