Open Nav

Selvata - Ra Kudu Nduweni Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                Capo fret 2

Intro : C..-G/B Am..-G F..G..
        E..Am G F..G..
        
  C G Am
roso tresnoku ro kowe..
       F G C
nganti saiki ora tak lalekne..
F G
tetep tak jogo..
        C -G/B Am
senajan atiku loro..
         F
pancen dudu aku..
     G                (Am)
dudu aku.. sing mbok karepno..

Int. Am..G..F..Fm..-G
C G Am
aku ro kowe kudu ngerteni..
F G C
 kabeh kui wes di garisne Gusti..
 F G C  -G/B Am
ojo mbok tangisi yen aku ngeliyo ati..
 F G C
awak dewe.. ora bakal.. iso dadi siji..

F G
 lungo o yen pancen kowe..
            C -G/B Am
wes ora tresno..
               Dm
kowe ku ikhlas nerimo..
              G
yen aku milih wong liyo..

Reff :
     F G C
 tresno iki.. tulus dinggo kowe..
    Am Dm G C
 ra ono liyane.. raiso nglalekne..
     F G C
 tresno.. raiso dipeksakno..
  A Dm G C C-G/B
 aku milih lungo.. wes cukup lalekno..

Musik : Am G F..F-G
Am G F..F-Em
Dm..G..C..

F G
 lungo o yen pancen kowe..
            C -G/B Am
wes ora tresno..
               Dm
kowe ku ikhlas nerimo..
              G
yen aku milih wong liyo..

Reff :
     F G C
 tresno iki.. tulus dinggo kowe..
    Am Dm G C
 ra ono liyane.. raiso nglalekne..
     F G C
 tresno.. raiso dipeksakno..
  A Dm G C
 aku milih lungo.. wes cukup lalekno..

     F G C
 tresno iki.. tulus dinggo kowe..
                   (aku ngerti..)
    Am Dm G C
 ra ono liyane.. raiso nglalekne..
          (kowe ora bakal lali..)
     F G C
 nanging.. kowe milih liyane..
          (kowe kudu ngerteni..)
  A Dm G C
 aku mbok tinggalne.. ajur remuk rasane..
             (tresno ora kudu nduweni..)

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D..-A/C# Bm..-A G..A..
        F# F#/Bb Bm A G..A..
        
  D A Bm
roso tresnoku ro kowe..
       G A D
nganti saiki ora tak lalekne..
G A
tetep tak jogo..
        D -A/C# Bm
senajan atiku loro..
         G
pancen dudu aku..
     A                (Bm)
dudu aku.. sing mbok karepno..

Int. Bm..A..G..Gm..-A
D A Bm
aku ro kowe kudu ngerteni..
G A D
 kabeh kui wes di garisne Gusti..
 G A D  -A/C# Bm
ojo mbok tangisi yen aku ngeliyo ati..
 G A D
awak dewe.. ora bakal.. iso dadi siji..

G A
 lungo o yen pancen kowe..
            D -A/C# Bm
wes ora tresno..
               Em
kowe ku ikhlas nerimo..
              A
yen aku milih wong liyo..

Reff :
     G A D
 tresno iki.. tulus dinggo kowe..
    Bm Em A D
 ra ono liyane.. raiso nglalekne..
     G A D
 tresno.. raiso dipeksakno..
  B Em A D D-A/C#
 aku milih lungo.. wes cukup lalekno..

Musik : Bm A G..G-A
Bm A G..G-F#m
Em..A..D..

G A
 lungo o yen pancen kowe..
            D -A/C# Bm
wes ora tresno..
               Em
kowe ku ikhlas nerimo..
              A
yen aku milih wong liyo..

Reff :
     G A D
 tresno iki.. tulus dinggo kowe..
    Bm Em A D
 ra ono liyane.. raiso nglalekne..
     G A D
 tresno.. raiso dipeksakno..
  B Em A D
 aku milih lungo.. wes cukup lalekno..

     G A D
 tresno iki.. tulus dinggo kowe..
                   (aku ngerti..)
    Bm Em A D
 ra ono liyane.. raiso nglalekne..
          (kowe ora bakal lali..)
     G A D
 nanging.. kowe milih liyane..
          (kowe kudu ngerteni..)
  B Em A D
 aku mbok tinggalne.. ajur remuk rasane..
             (tresno ora kudu nduweni..)            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Selvata mudah, kunci gitar Selvata, chord lagu Selvata - Ra Kudu Nduweni Dasar , chord dasar Selvata - Ra Kudu Nduweni Dasar , chordtela Selvata - Ra Kudu Nduweni Dasar , lirik lagu Selvata - Ra Kudu Nduweni Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Selvata di youtube: https://youtube.com/watch?v=VLDqlnBrmBM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Selvata

Chord Lagu Lainnya

×