Open Nav

SEDOYO MAWUT - Kowe Seneng Aku Ayem Chord Gitar dan Lirik Lagu

16 views
                Capo fret 2

Intro : F G C Am
F G C..
        F G C Am
F G C..

C
 kanggo kowe sing tak tresnani
C
 kanggo kowe sing madangi ati
F G C
 jo sumelang aku ra bakal ngilang..
F G
 ibarate motor lanang
C Am
 atiku wis tak kunci stang
F G C
 amung kowe sing tak sayang..

C
 mendunge langit wengi iki
C
 kadung gerimis banyu mberebes mili
F G C
 ojo nangis mengko ayumu ilang..
F G
 aku maju ngarep dewe
C Am F
 bab kowe aku sik ndisik dewe
        G C
ngobati kabeh anyemmu..

Reff :
                   F
 sing penting kowe seneng 
    G
 atiku ayem
       C Am
 atiku tentrem kowe mesam mesem
    F G
 surga dunia yang nyata
    C
 ndelok kowe bahagia..

              F
 sing penting ngguyu
       G
 aku makin love you
         C Am
 jo nesa nesu ndak ambyar atiku
     F G C
 yen susah aku sing dadi bubrah..

Int. F G C Am
F G C..

C
 mendunge langit wengi iki
C
 kadung gerimis banyu mberebes mili
F G C
 ojo nangis mengko ayumu ilang..
F G
 aku maju ngarep dewe
C Am F
 bab kowe aku sik ndisik dewe
        G C
ngobati kabeh anyemmu..

Reff :
                   F
 sing penting kowe seneng 
    G
 atiku ayem
       C Am
 atiku tentrem kowe mesam mesem
    F G
 surga dunia yang nyata
    C
 ndelok kowe bahagia..

              F
 sing penting ngguyu
       G
 aku makin love you
         C Am
 jo nesa nesu ndak ambyar atiku
     F G C
 yen susah aku sing dadi bubrah..

Musik : F G C Am
F G C..
        F G C Am
F G C..

Reff :
                   F
 sing penting kowe seneng 
    G
 atiku ayem
       C Am
 atiku tentrem kowe mesam mesem
    F G
 surga dunia yang nyata
    C
 ndelok kowe bahagia..

              F
 sing penting ngguyu
       G
 aku makin love you
         C Am
 jo nesa nesu ndak ambyar atiku
     F G C
 yen susah aku sing dadi bubrah..
     F G C Am
 yen susah aku sing dadi bubrah..
         F G C
 sing penting kowe seneng aku ayem..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G A D Bm
G A D..
        G A D Bm
G A D..

D
 kanggo kowe sing tak tresnani
D
 kanggo kowe sing madangi ati
G A D
 jo sumelang aku ra bakal ngilang..
G A
 ibarate motor lanang
D Bm
 atiku wis tak kunci stang
G A D
 amung kowe sing tak sayang..

D
 mendunge langit wengi iki
D
 kadung gerimis banyu mberebes mili
G A D
 ojo nangis mengko ayumu ilang..
G A
 aku maju ngarep dewe
D Bm G
 bab kowe aku sik ndisik dewe
        A D
ngobati kabeh anyemmu..

Reff :
                   G
 sing penting kowe seneng 
    A
 atiku ayem
       D Bm
 atiku tentrem kowe mesam mesem
    G A
 surga dunia yang nyata
    D
 ndelok kowe bahagia..

              G
 sing penting ngguyu
       A
 aku makin love you
         D Bm
 jo nesa nesu ndak ambyar atiku
     G A D
 yen susah aku sing dadi bubrah..

Int. G A D Bm
G A D..

D
 mendunge langit wengi iki
D
 kadung gerimis banyu mberebes mili
G A D
 ojo nangis mengko ayumu ilang..
G A
 aku maju ngarep dewe
D Bm G
 bab kowe aku sik ndisik dewe
        A D
ngobati kabeh anyemmu..

Reff :
                   G
 sing penting kowe seneng 
    A
 atiku ayem
       D Bm
 atiku tentrem kowe mesam mesem
    G A
 surga dunia yang nyata
    D
 ndelok kowe bahagia..

              G
 sing penting ngguyu
       A
 aku makin love you
         D Bm
 jo nesa nesu ndak ambyar atiku
     G A D
 yen susah aku sing dadi bubrah..

Musik : G A D Bm
G A D..
        G A D Bm
G A D..

Reff :
                   G
 sing penting kowe seneng 
    A
 atiku ayem
       D Bm
 atiku tentrem kowe mesam mesem
    G A
 surga dunia yang nyata
    D
 ndelok kowe bahagia..

              G
 sing penting ngguyu
       A
 aku makin love you
         D Bm
 jo nesa nesu ndak ambyar atiku
     G A D
 yen susah aku sing dadi bubrah..
     G A D Bm
 yen susah aku sing dadi bubrah..
         G A D
 sing penting kowe seneng aku ayem..
            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Sedoyo Mawut mudah, kunci gitar Sedoyo Mawut, chord lagu SEDOYO MAWUT - Kowe Seneng Aku Ayem Dasar , chord dasar SEDOYO MAWUT - Kowe Seneng Aku Ayem Dasar , chordtela SEDOYO MAWUT - Kowe Seneng Aku Ayem Dasar , lirik lagu SEDOYO MAWUT - Kowe Seneng Aku Ayem Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Sedoyo Mawut di youtube: https://youtube.com/watch?v=wC6NgEwI-a8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Sedoyo Mawut

Chord Lagu Lainnya

×