menu

Satru 3 (Kok Gething Aku) - Sasya Arkhisna Chord Gitar dan Lirik

Sasya Arkhisna Sasya Arkhisna 224 views
Transpose Font
Satru 3 (Kok Gething Aku)

Intro : C G Am Em
        F C Dm G C..

    C       G
yen ono masalah..
       Am         Em
iso ngomong apik-apik sayang..
 F           C
ojo terus ngilang..
     Dm       G
gawe atiku bimbang..

            C        G
rodo dewasa sitiklah..
              Am    Em
ngapurane yen aku salah..
               F    C
tresnoku ora berubah..
          Dm   G     C
yo mung kowe.. aku pasrah..

  Am        Em    F         C
masalah sepele.. iso dadi gede..
    Dm       G            C
yen aku ro kowe seh mikir egone dewe..
Em                 Am
wis cukup sayang.. baliyo pulang..
     Bb              G
bersamamu.. ku kan tenang..

Reff :
       C                G
 kok gething aku, kok gething aku
        Am          Em
 tegone kowe ninggalke aku..
     F          C
 pas sayang-sayange..
        Dm           G
 naliko tresno wis kadung jeru

       C                G
 kok gething aku, kok gething aku
        Am           Em
 opo pancen wis dadi nasibku..
   F            C
 balimu tak tunggu..
       Dm      G           C
 aku kangen.. esem lan guyumu..

Musik : Am Em F C
        Am Em F..G..

    C       G
yen ono masalah..
       Am         Em
iso ngomong apik-apik sayang..
 F           C
ojo terus ngilang..
     Dm       G
gawe atiku bimbang..

            C        G
rodo dewasa sitiklah..
              Am    Em
ngapurane yen aku salah..
               F    C
tresnoku ora berubah..
          Dm   G     C
yo mung kowe.. aku pasrah..

  Am        Em    F         C
masalah sepele.. iso dadi gede..
    Dm       G            C
yen aku ro kowe seh mikir egone dewe..
Em                 Am
wis cukup sayang.. baliyo pulang..
   Bb                G
bersamamu.. ku kan tenang..

Reff :
       C                G
 kok gething aku, kok gething aku
        Am          Em
 tegane kowe ninggalke aku..
     F          C
 pas sayang-sayange..
        Dm           G
 naliko tresno wis kadung jeru

       C                G
 kok gething aku, kok gething aku
        Am           Em
 opo pancen wis dadi nasibku..
   F            C
 balimu tak tunggu..
       Dm      G           C
 aku kangen.. esem lan guyumu..

       C                G
 kok gething aku, kok gething aku
        Am          Em
 tegone kowe ninggalke aku..
     F          C
 pas sayang-sayange..
        Dm           G
 naliko tresno wis kadung jeru

       C                G
 kok gething aku, kok gething aku
        Am           Em
 opo pancen wis dadi nasibku..
   F            C
 balimu tak tunggu..
       Dm      G           C
 aku kangen.. esem lan guyumu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A E F#m C#m
        D A Bm E A..

    A       E
yen ono masalah..
       F#m        C#m
iso ngomong apik-apik sayang..
 D           A
ojo terus ngilang..
     Bm       E
gawe atiku bimbang..

            A        E
rodo dewasa sitiklah..
              F#m   C#m
ngapurane yen aku salah..
               D    A
tresnoku ora berubah..
          Bm   E     A
yo mung kowe.. aku pasrah..

  F#m       C#m   D         A
masalah sepele.. iso dadi gede..
    Bm       E            A
yen aku ro kowe seh mikir egone dewe..
C#m                F#m
wis cukup sayang.. baliyo pulang..
     G               E
bersamamu.. ku kan tenang..

Reff :
       A                E
 kok gething aku, kok gething aku
        F#m         C#m
 tegone kowe ninggalke aku..
     D          A
 pas sayang-sayange..
        Bm           E
 naliko tresno wis kadung jeru

       A                E
 kok gething aku, kok gething aku
        F#m          C#m
 opo pancen wis dadi nasibku..
   D            A
 balimu tak tunggu..
       Bm      E           A
 aku kangen.. esem lan guyumu..

Musik : F#m C#m D A
        F#m C#m D..E..

    A       E
yen ono masalah..
       F#m        C#m
iso ngomong apik-apik sayang..
 D           A
ojo terus ngilang..
     Bm       E
gawe atiku bimbang..

            A        E
rodo dewasa sitiklah..
              F#m   C#m
ngapurane yen aku salah..
               D    A
tresnoku ora berubah..
          Bm   E     A
yo mung kowe.. aku pasrah..

  F#m       C#m   D         A
masalah sepele.. iso dadi gede..
    Bm       E            A
yen aku ro kowe seh mikir egone dewe..
C#m                F#m
wis cukup sayang.. baliyo pulang..
   G                 E
bersamamu.. ku kan tenang..

Reff :
       A                E
 kok gething aku, kok gething aku
        F#m         C#m
 tegane kowe ninggalke aku..
     D          A
 pas sayang-sayange..
        Bm           E
 naliko tresno wis kadung jeru

       A                E
 kok gething aku, kok gething aku
        F#m          C#m
 opo pancen wis dadi nasibku..
   D            A
 balimu tak tunggu..
       Bm      E           A
 aku kangen.. esem lan guyumu..

       A                E
 kok gething aku, kok gething aku
        F#m         C#m
 tegone kowe ninggalke aku..
     D          A
 pas sayang-sayange..
        Bm           E
 naliko tresno wis kadung jeru

       A                E
 kok gething aku, kok gething aku
        F#m          C#m
 opo pancen wis dadi nasibku..
   D            A
 balimu tak tunggu..
       Bm      E           A
 aku kangen.. esem lan guyumu..            

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Sasya Arkhisna

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×