menu

Sasya Arkhisna - Tatanan Ati Chord Gitar dan Lirik

Sasya Arkhisna Sasya Arkhisna 120 views
Transpose Font
Capo ♪ fret 3

C        G      Am         G
tatanan atiku.. wes remuk lan tatu..
F          C           Dm           G  C
mergo sliramu.. tego medhotke tresnoku..

Intro : F G C..

                C
nelongso uripku nelongso..
Cmaj7            F
 yen kelingan atiku loro..
                 Dm
tresno sing uwis tak jogo..
   C                  C       G
muspro.. mergone kowe ngeliyo..

                   C
janji mung kari tinggal janji..
Cmaj7                 F
 mergo kabeh wes mbok blenjani..
           -Em      Dm
tresno sing wis tak rumati..
  G                 C   G
dadi kenangan ning ati..

Reff :
 C        G      Am            G
 tatanan atiku.. wes remuk lan tatu..
 F          C           Dm           G
 mergo sliramu.. tego medhotke tresnoku..
 C          G       Am          G
 tak kiro tenanan.. tresnomu ro aku..
 F            C
 kadung tak gadang-gadang 
   Dm           G            C
 kowe ngilang.. katut wong liyan..

Musik : C G Am Em
        F C Dm G
        F..Em..Dm..G..

                   C
janji mung kari tinggal janji
Cmaj7                 F
 mergo kabeh wes mbok blenjani..
                    Dm
tresno sing wis tak rumati..
  G                 C  G
dadi kenangan ning ati..

Reff :
 C        G      Am            G
 tatanan atiku.. wes remuk lan tatu..
 F          C           Dm           G
 mergo sliramu.. tego medhotke tresnoku..
 C          G       Am          G
 tak kiro tenanan.. tresnomu ro aku..
 F            C
 kadung tak gadang-gadang 
   Dm           G            C
 kowe ngilang.. katut wong liyan.. huwo..

 C        G      Am            G
 tatanan atiku.. wes remuk lan tatu..
 F          C           Dm           G
 mergo sliramu.. tego medhotke tresnoku..
 C          G       Am          G
 tak kiro tenanan.. tresnomu ro aku..
 F            C
 kadung tak gadang-gadang 
   Dm           G            C..
 kowe ngilang.. katut wong liyan..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

D#       A#     Cm         A#
tatanan atiku.. wes remuk lan tatu..
G#         D#          Fm           A#  D#
mergo sliramu.. tego medhotke tresnoku..

Intro : G# A# D#..

                D#
nelongso uripku nelongso..
D#maj7           G#
 yen kelingan atiku loro..
                 Fm
tresno sing uwis tak jogo..
   D#                 D#      A#
muspro.. mergone kowe ngeliyo..

                   D#
janji mung kari tinggal janji..
D#maj7                G#
 mergo kabeh wes mbok blenjani..
           -Gm      Fm
tresno sing wis tak rumati..
  A#                D#  A#
dadi kenangan ning ati..

Reff :
 D#       A#     Cm            A#
 tatanan atiku.. wes remuk lan tatu..
 G#         D#          Fm           A#
 mergo sliramu.. tego medhotke tresnoku..
 D#         A#      Cm          A#
 tak kiro tenanan.. tresnomu ro aku..
 G#           D#
 kadung tak gadang-gadang 
   Fm           A#           D#
 kowe ngilang.. katut wong liyan..

Musik : D# A# Cm Gm
        G# D# Fm A#
        G#..Gm..Fm..A#..

                   D#
janji mung kari tinggal janji
D#maj7                G#
 mergo kabeh wes mbok blenjani..
                    Fm
tresno sing wis tak rumati..
  A#                D#  A#
dadi kenangan ning ati..

Reff :
 D#       A#     Cm            A#
 tatanan atiku.. wes remuk lan tatu..
 G#         D#          Fm           A#
 mergo sliramu.. tego medhotke tresnoku..
 D#         A#      Cm          A#
 tak kiro tenanan.. tresnomu ro aku..
 G#           D#
 kadung tak gadang-gadang 
   Fm           A#           D#
 kowe ngilang.. katut wong liyan.. huwo..

 D#       A#     Cm            A#
 tatanan atiku.. wes remuk lan tatu..
 G#         D#          Fm           A#
 mergo sliramu.. tego medhotke tresnoku..
 D#         A#      Cm          A#
 tak kiro tenanan.. tresnomu ro aku..
 G#           D#
 kadung tak gadang-gadang 
   Fm           A#           D#..
 kowe ngilang.. katut wong liyan..            

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Sasya Arkhisna

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×