menu

Sasya Arkhisna - Kesandung Dalan Roto Chord Gitar dan Lirik

Sasya Arkhisna Sasya Arkhisna 101 views
Transpose Font
Capo fret 5

Intro : C G/B Am Em
        F Em Dm G C..

  C            G/B       Am
matursuwun wes ngancani aku..
    F        G       C
wes iso mbahagiakne aku..
   E
meski mung sedelo..
         Am
anggonmu neng sandingku..
   F
ra tak lalekne kenangan 
   G
ro sliramu..

  C           G/B       Am
kowe lungo mergo pilihanmu..
   F        G        C
ra eruh opo kesalahanku..
 E
aku pancen wong seng..
    Am
ora sempurno..
         F
kalah bondo kalah rupo..
            G
seng tak nduweni mung tulus..
     C      G
roso tresno..

Reff : 
      C        G/B
 kowe ngapusi aku..
        Am         Em
 nganti ngremok atiku..
         F         Em
 njur ngopo kowe teko yen amung
 Dm             G
 mbok tinggal lungo..

      C        G/B
 dungoku iso sadar..
      Am           Em
 kesandung dalan roto..
           F         Em
 ben kapok lekmu dolanan ati
         Dm
 mergo roso iki..
 G             C    G
 ra dinggo nglarani..

Musik : C G/B Am Em
        F Em Dm G
        C G/B Am Em
        F Em Dm G C G

  C           G/B       Am
kowe lungo mergo pilihanmu..
   F        G        C
ra eruh opo kesalahanku..
 E
aku pancen wong seng..
    Am
ora sempurno..
         F
kalah bondo kalah rupo..
            G
seng tak nduweni mung tulus..
     C      G
roso tresno..

Reff : 
      C        G/B
 kowe ngapusi aku..
        Am         Em
 nganti ngremok atiku..
         F         Em
 njur ngopo kowe teko yen amung
 Dm             G
 mbok tinggal lungo..

      C        G/B
 dungoku iso sadar..
      Am           Em
 kesandung dalan roto..
           F         Em
 ben kapok lekmu dolanan ati
         Dm
 mergo roso iki..
 G             C    A
 ra dinggo nglarani..

(overtune)
      D        A/C#
 kowe ngapusi aku..
        Bm       F#m
 nganti ngremok atiku..
         G         F#m
 njur ngopo kowe teko yen amung
 Em             A
 mbok tinggal lungo..

      D        A/C#
 dungoku iso sadar..
      Bm           F#m
 kesandung dalan roto..
           G         F#m
 ben kapok lekmu dolanan ati
         Em
 mergo roso iki..
 A         D       Gm
 ra dinggo nglarani..
       D
 nglarani..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F C/E Dm Am
        Bb Am Gm C F..

  F            C/E       Dm
matursuwun wes ngancani aku..
    Bb       C       F
wes iso mbahagiakne aku..
   A
meski mung sedelo..
         Dm
anggonmu neng sandingku..
   Bb
ra tak lalekne kenangan 
   C
ro sliramu..

  F           C/E       Dm
kowe lungo mergo pilihanmu..
   Bb       C        F
ra eruh opo kesalahanku..
 A
aku pancen wong seng..
    Dm
ora sempurno..
         Bb
kalah bondo kalah rupo..
            C
seng tak nduweni mung tulus..
     F      C
roso tresno..

Reff : 
      F        C/E
 kowe ngapusi aku..
        Dm         Am
 nganti ngremok atiku..
         Bb        Am
 njur ngopo kowe teko yen amung
 Gm             C
 mbok tinggal lungo..

      F        C/E
 dungoku iso sadar..
      Dm           Am
 kesandung dalan roto..
           Bb        Am
 ben kapok lekmu dolanan ati
         Gm
 mergo roso iki..
 C             F    C
 ra dinggo nglarani..

Musik : F C/E Dm Am
        Bb Am Gm C
        F C/E Dm Am
        Bb Am Gm C F C

  F           C/E       Dm
kowe lungo mergo pilihanmu..
   Bb       C        F
ra eruh opo kesalahanku..
 A
aku pancen wong seng..
    Dm
ora sempurno..
         Bb
kalah bondo kalah rupo..
            C
seng tak nduweni mung tulus..
     F      C
roso tresno..

Reff : 
      F        C/E
 kowe ngapusi aku..
        Dm         Am
 nganti ngremok atiku..
         Bb        Am
 njur ngopo kowe teko yen amung
 Gm             C
 mbok tinggal lungo..

      F        C/E
 dungoku iso sadar..
      Dm           Am
 kesandung dalan roto..
           Bb        Am
 ben kapok lekmu dolanan ati
         Gm
 mergo roso iki..
 C             F    D
 ra dinggo nglarani..

(overtune)
      G        D/F#
 kowe ngapusi aku..
        Em       Bm
 nganti ngremok atiku..
         C         Bm
 njur ngopo kowe teko yen amung
 Am             D
 mbok tinggal lungo..

      G        D/F#
 dungoku iso sadar..
      Em           Bm
 kesandung dalan roto..
           C         Bm
 ben kapok lekmu dolanan ati
         Am
 mergo roso iki..
 D         G       Cm
 ra dinggo nglarani..
       G
 nglarani..            

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Sasya Arkhisna

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×