Open Nav

Sarah Ema - Waduk Siman Ninggal Janji Chord Gitar dan Lirik Lagu

10 views
                Dek, neng waduk siman iki
aku janji bakalan bali
tulung enteno tekaku

Capo fret 3

Intro : Am..Dm..Am G F..Am..
        
  Am
banyu waduk siman..
       Dm
sing dadi saksi bisu..
   G
janjimu neng aku..
      C
bakal setyo lan tuhu..
    Dm
ngenteni tekomu..
       Am
kanggo nebus kangenku..
       E
neng waduk siman tresnomu ro aku..

 Am
aku lungguh dewe..
         Dm
neng pinggir waduk siman..
  G
kelingan sliramu..
         C
kelingan karo esemmu..
   Dm
nyawang waduk siman..
        Am
nambahi roso kangenku..
       E Am
neng waduk siman ngenteni tekomu..

Int. Am F-E

Reff :
   Am A Dm
 sumilire angin.. nggowo angen-angenku..
   G C
 kelingan sliramu.. karo janji-janjimu..
  F Dm
 ojo nganti lali.. yen kowe tak enteni..
        E Am G# F E
 neng waduk siman kowe ninggal janji..

Musik : Dm..G..C Bm Am G F..E…..

 Am
aku lungguh dewe..
         Dm
neng pinggir waduk siman..
  G
kelingan sliramu..
         C
kelingan karo esemmu..
   Dm
nyawang waduk siman..
        Am
nambahi roso kangenku..
       E Am 
neng waduk siman ngenteni tekomu..

Reff :
   Am A Dm
 sumilire angin.. nggowo angen-angenku..
   G C
 kelingan sliramu.. karo janji-janjimu..
  F Dm
 ojo nganti lali.. yen kowe tak enteni..
        E Am E
 neng waduk siman kowe ninggal janji..

   Am A Dm
 sumilire angin.. nggowo angen-angenku..
   G C
 kelingan sliramu.. karo janji-janjimu..
  F Dm
 ojo nganti lali.. yen kowe tak enteni..
        E Am
 neng waduk siman kowe nenggal janji..
        E Am
 neng waduk siman kowe nenggal janji..

Outro : Am-Bm-C-E C-Bm-Am

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Cm..Fm..Cm Bb G#..Cm..
        
  Cm
banyu waduk siman..
       Fm
sing dadi saksi bisu..
   Bb
janjimu neng aku..
      D#
bakal setyo lan tuhu..
    Fm
ngenteni tekomu..
       Cm
kanggo nebus kangenku..
       G
neng waduk siman tresnomu ro aku..

 Cm
aku lungguh dewe..
         Fm
neng pinggir waduk siman..
  Bb
kelingan sliramu..
         D#
kelingan karo esemmu..
   Fm
nyawang waduk siman..
        Cm
nambahi roso kangenku..
       G Cm
neng waduk siman ngenteni tekomu..

Int. Cm G#-G

Reff :
   Cm C Fm
 sumilire angin.. nggowo angen-angenku..
   Bb D#
 kelingan sliramu.. karo janji-janjimu..
  G# Fm
 ojo nganti lali.. yen kowe tak enteni..
        G Cm B G# G
 neng waduk siman kowe ninggal janji..

Musik : Fm..Bb..D# Dm Cm Bb G#..G…..

 Cm
aku lungguh dewe..
         Fm
neng pinggir waduk siman..
  Bb
kelingan sliramu..
         D#
kelingan karo esemmu..
   Fm
nyawang waduk siman..
        Cm
nambahi roso kangenku..
       G Cm..
neng waduk siman ngenteni tekomu..

Reff :
   Cm C Fm
 sumilire angin.. nggowo angen-angenku..
   Bb D#
 kelingan sliramu.. karo janji-janjimu..
  G# Fm
 ojo nganti lali.. yen kowe tak enteni..
        G Cm G
 neng waduk siman kowe ninggal janji..

   Cm C Fm
 sumilire angin.. nggowo angen-angenku..
   Bb D#
 kelingan sliramu.. karo janji-janjimu..
  G# Fm
 ojo nganti lali.. yen kowe tak enteni..
        G Cm
 neng waduk siman kowe nenggal janji..
        G Cm
 neng waduk siman kowe nenggal janji..

Outro : Cm-Dm-D#-G D#-Dm-Cm            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Sarah Ema mudah, kunci gitar Sarah Ema, chord lagu Sarah Ema - Waduk Siman Ninggal Janji Dasar , chord dasar Sarah Ema - Waduk Siman Ninggal Janji Dasar , chordtela Sarah Ema - Waduk Siman Ninggal Janji Dasar , lirik lagu Sarah Ema - Waduk Siman Ninggal Janji Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Sarah Ema di youtube: https://youtube.com/watch?v=mN-C_zR0IIM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Sarah Ema

Chord Lagu Lainnya

×