Open Nav

Sandios Pendhoza - Seko Opo Atimu Chord Gitar dan Lirik Lagu

14 views
                

Intro : F G E Am F G C C Dm Dalane cerito aku ro kowe Am G wis akeh tantangane.. C Dm urip bareng karo kowe Am G mesti ono godane.. C Dm Nanging kowe mesti sabar Am G dinggo aku atimu jembar.. C F ora mundur nggonmu nandur Am G tresno ro aku ra tau luntur.. F G Seko opo atimu kuwi Em A kuate ngungkuli wesi.. F G seko opo atimu kuwi E Am ngadeg jejeg senadjan tak larani.. Reff : F G Saiki tresnaku yo mung nggo kowe Em Am tak pasrahke kabeh sak rogone F G C C7 aku ihklas yen sliramu dadi jodoku.. F G Mung sewu siji wong koyo kowe E Am ra bakal tak sia-siake F G C mugo aku ro kowe iso tekan sak lawase.. Musik : F G E Am F G C Dm Em F G F G Seko opo atimu kuwi E A kuate ngungkuli wesi.. F G seko opo atimu kuwi E Am ngadeg jejeg senadjan tak larani.. Reff : F G Saiki tresnaku yo mung nggo kowe Em Am tak pasrahke kabeh sak rogone F G C C7 aku ihklas yen sliramu dadi jodoku.. F G Mung sewu siji wong koyo kowe E Am ra bakal tak sia-siake F G C mugo aku ro kowe iso tekan sak lawase.. F G Saiki tresnaku yo mung nggo kowe Em Am tak pasrahke kabeh sak rogone F G C C7 aku ihklas yen sliramu dadi jodoku.. F G E Am Wutuh rosoku..iki nggo sliramu.. (Mung sewu siji wong koyo kowe) (ra bakal tak sia-siake) F G C ra bakal ngelarani atimu.. (mugo aku ro kowe iso tekan sak lawase) F mugo aku ro kowe.. G C iso tekan.. sak lawase.. Credit to: Sandios Pendhoza - Seko Opo Atimu https://www.youtube.com/watch?v=kl5lSPug140 [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : D E C# F#m D E A A Bm Dalane cerito aku ro kowe F#m E wis akeh tantangane.. A Bm urip bareng karo kowe F#m E mesti ono godane.. A Bm Nanging kowe mesti sabar F#m E dinggo aku atimu jembar.. A D ora mundur nggonmu nandur F#m E tresno ro aku ra tau luntur.. D E Seko opo atimu kuwi C#m F# kuate ngungkuli wesi.. D E seko opo atimu kuwi C# F#m ngadeg jejeg senadjan tak larani.. Reff : D E Saiki tresnaku yo mung nggo kowe C#m F#m tak pasrahke kabeh sak rogone D E A A7 aku ihklas yen sliramu dadi jodoku.. D E Mung sewu siji wong koyo kowe C# F#m ra bakal tak sia-siake D E A mugo aku ro kowe iso tekan sak lawase.. Musik : D E C# F#m D E A Bm C#m D E D E Seko opo atimu kuwi C# F# kuate ngungkuli wesi.. D E seko opo atimu kuwi C# F#m ngadeg jejeg senadjan tak larani.. Reff : D E Saiki tresnaku yo mung nggo kowe C#m F#m tak pasrahke kabeh sak rogone D E A A7 aku ihklas yen sliramu dadi jodoku.. D E Mung sewu siji wong koyo kowe C# F#m ra bakal tak sia-siake D E A mugo aku ro kowe iso tekan sak lawase.. D E Saiki tresnaku yo mung nggo kowe C#m F#m tak pasrahke kabeh sak rogone D E A A7 aku ihklas yen sliramu dadi jodoku.. D E C# F#m Wutuh rosoku..iki nggo sliramu.. (Mung sewu siji wong koyo kowe) (ra bakal tak sia-siake) D E A ra bakal ngelarani atimu.. (mugo aku ro kowe iso tekan sak lawase) D mugo aku ro kowe.. E A iso tekan.. sak lawase..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Pendhoza mudah, kunci gitar Pendhoza, chord lagu Sandios Pendhoza - Seko Opo Atimu Dasar , chord dasar Sandios Pendhoza - Seko Opo Atimu Dasar , chordtela Sandios Pendhoza - Seko Opo Atimu Dasar , lirik lagu Sandios Pendhoza - Seko Opo Atimu Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Pendhoza di youtube: https://youtube.com/watch?v=kl5lSPug140

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Pendhoza

Chord Lagu Lainnya

×