menu

Sakral Tali Asmoro - Triningsih Chord Gitar dan Lirik

Lagu Jawa Lagu Jawa 128 views
Transpose Font
Intro : Am...
        Am Dm E Am
        F Dm B E..

Am                 Em
setan demit gentayangan..
Dm                Am
ewangono aku sing nandang kasmaran..
Am                    Em
sing tak gayuh adoh tenan..
Dm                Am
soyo suwe angel tenan..

Am                  Em
sukmo sejatine sing tak tresno..
Dm                       Am
tansah ngroso neng sakjroning dodo..
Dm                Am
pucuke asmoro wes tak gowo..
      F                         E
lantaran montro jiwo rogo mikat sukmo..

Reff :
     Am                     Dm
 sesajen.. nggo nggayuh tresno..
     G                  C
 lelakon.. lampahing srono..
       F              Dm
 tak lakoni dadi sumpahing ati
        E                 Am
 taline asmoro.. tekane pati..

 Am                Dm
 adus doso tak lakoni..
         G              C
 mung kanggo.. nggayuh isi ati..
 F               Dm
 duh gusti aku luput ati..
         E                     Am
 mugi di paringi.. pangapurane ati..

Musik : Dm Am E Am
        F Dm F E..
        F Dm F E..
        F Am E Am E..

Am                 Em
setan demit gentayangan..
Dm                Am
ewangono aku sing nandang kasmaran..
Am                    Em
sing tak gayuh adoh tenan..
Dm                Am
soyo suwe angel tenan..

Am                  Em
sukmo sejatine sing tak tresno..
Dm                       Am
tansah ngroso neng sakjroning dodo..
Dm                Am
pucuke asmoro wes tak gowo..
      F                         E
lantaran montro jiwo rogo mikat sukmo..

Reff :
     Am                     Dm
 sesajen.. nggo nggayuh tresno..
     G                  C
 lelakon.. lampahing srono..
       F              Dm
 tak lakoni dadi sumpahing ati
        E                 Am
 taline asmoro.. tekane pati..

 Am                Dm
 adus doso tak lakoni..
         G              C
 mung kanggo.. nggayuh isi ati..
 F               Dm
 duh gusti aku luput ati..
         E                     Am
 mugi di paringi.. pangapurane ati..

     Am                     Dm
 sesajen.. nggo nggayuh tresno..
     G                  C
 lelakon.. lampahing srono..
       F              Dm
 tak lakoni dadi sumpahing ati
        E                 Am
 taline asmoro.. tekane pati..

 Am                Dm
 adus doso tak lakoni..
         G              C
 mung kanggo.. nggayuh isi ati..
 F               Dm
 duh gusti aku luput ati..
         E                    (Am)
 mugi di paringi.. pangapurane ati..

Outro : Am Em Dm C F E..
        Am

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F#m...
        F#m Bm C# F#m
        D Bm G# C#..

F#m                C#m
setan demit gentayangan..
Bm                F#m
ewangono aku sing nandang kasmaran..
F#m                   C#m
sing tak gayuh adoh tenan..
Bm                F#m
soyo suwe angel tenan..

F#m                 C#m
sukmo sejatine sing tak tresno..
Bm                       F#m
tansah ngroso neng sakjroning dodo..
Bm                F#m
pucuke asmoro wes tak gowo..
      D                         C#
lantaran montro jiwo rogo mikat sukmo..

Reff :
     F#m                    Bm
 sesajen.. nggo nggayuh tresno..
     E                  A
 lelakon.. lampahing srono..
       D              Bm
 tak lakoni dadi sumpahing ati
        C#                F#m
 taline asmoro.. tekane pati..

 F#m               Bm
 adus doso tak lakoni..
         E              A
 mung kanggo.. nggayuh isi ati..
 D               Bm
 duh gusti aku luput ati..
         C#                    F#m
 mugi di paringi.. pangapurane ati..

Musik : Bm F#m C# F#m
        D Bm D C#..
        D Bm D C#..
        D F#m C# F#m C#..

F#m                C#m
setan demit gentayangan..
Bm                F#m
ewangono aku sing nandang kasmaran..
F#m                   C#m
sing tak gayuh adoh tenan..
Bm                F#m
soyo suwe angel tenan..

F#m                 C#m
sukmo sejatine sing tak tresno..
Bm                       F#m
tansah ngroso neng sakjroning dodo..
Bm                F#m
pucuke asmoro wes tak gowo..
      D                         C#
lantaran montro jiwo rogo mikat sukmo..

Reff :
     F#m                    Bm
 sesajen.. nggo nggayuh tresno..
     E                  A
 lelakon.. lampahing srono..
       D              Bm
 tak lakoni dadi sumpahing ati
        C#                F#m
 taline asmoro.. tekane pati..

 F#m               Bm
 adus doso tak lakoni..
         E              A
 mung kanggo.. nggayuh isi ati..
 D               Bm
 duh gusti aku luput ati..
         C#                    F#m
 mugi di paringi.. pangapurane ati..

     F#m                    Bm
 sesajen.. nggo nggayuh tresno..
     E                  A
 lelakon.. lampahing srono..
       D              Bm
 tak lakoni dadi sumpahing ati
        C#                F#m
 taline asmoro.. tekane pati..

 F#m               Bm
 adus doso tak lakoni..
         E              A
 mung kanggo.. nggayuh isi ati..
 D               Bm
 duh gusti aku luput ati..
         C#                   (F#m)
 mugi di paringi.. pangapurane ati..

Outro : F#m C#m Bm A D C#..
        F#m            

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Lagu Jawa

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×