Open Nav

Saka Praja - Gelang Putih Chord Gitar dan Lirik Lagu

14 views
        

Intro : C..F..Dm..G.. C -G/B mbok gegem tanganku.. Am naliko aku kademen.. F mbok reh-reh atiku.. G naliko nesu... F C ora gampang ngerteni sikapku.. Dm kowe sing selalu ngalah G senajan awakmu wis sayah.. Int. G/B-C-Dm G.. C gelang putihku iki.. Am tak simpen jero lemari.. F nanging kenangane.. G selalu tak simpen ning ati.. F C ora lali.. anggonmu ngabari.. Dm G nanging saiki kowe ora bali.. Am ngalem.. Em sopo saiki sing ngalem.. F Dm nggawe atiku ayem.. G turu we aku ra merem.. Am kangen.. Em sopo uwong sing ra kangen.. F krungu tetembanganmu.. G ngeridu ati.. Reff : C F -Em jujur aku wegah.. kelangan.. Dm G -F sumpah aku.. kangen tenan.. Em Am tak ku..at-kuatke.. Em Am tak ikh..las-ikhlaske.. Dm gelang putihku iki.. F G C tondo.. setio kang suci.. Musik : C F Dm C Bb G.. Am ngalem.. Em sopo saiki sing ngalem.. F Dm nggawe atiku ayem.. G turu we aku ra merem.. Am kangen.. Em sopo uwong sing ra kangen.. F krungu tetembanganmu.. G ngeridu ati.. Reff : C F -Em jujur aku wegah.. kelangan.. Dm G -F sumpah aku.. kangen tenan.. Em Am tak ku..at-kuatke.. Em Am tak ikh..las-ikhlaske.. Dm gelang putihku iki.. F G C tondo.. setio kang suci.. Outro : C F Dm G C a..ku pu..tromu.. [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : A..D..Bm..E.. A -E mbok gegem tanganku.. F#m naliko aku kademen.. D mbok reh-reh atiku.. E naliko nesu... D A ora gampang ngerteni sikapku.. Bm kowe sing selalu ngalah E senajan awakmu wis sayah.. Int. E-A-Bm E.. A gelang putihku iki.. F#m tak simpen jero lemari.. D nanging kenangane.. E selalu tak simpen ning ati.. D A ora lali.. anggonmu ngabari.. Bm E nanging saiki kowe ora bali.. F#m ngalem.. C#m sopo saiki sing ngalem.. D Bm nggawe atiku ayem.. E turu we aku ra merem.. F#m kangen.. C#m sopo uwong sing ra kangen.. D krungu tetembanganmu.. E ngeridu ati.. Reff : A D -A/C# jujur aku wegah.. kelangan.. Bm E -D sumpah aku.. kangen tenan.. C#m F#m tak ku..at-kuatke.. C#m F#m tak ikh..las-ikhlaske.. Bm gelang putihku iki.. D E A tondo.. setio kang suci.. Musik : A D Bm A G E.. F#m ngalem.. C#m sopo saiki sing ngalem.. D Bm nggawe atiku ayem.. E turu we aku ra merem.. F#m kangen.. C#m sopo uwong sing ra kangen.. D krungu tetembanganmu.. E ngeridu ati.. Reff : A D -A/C# jujur aku wegah.. kelangan.. Bm E -D sumpah aku.. kangen tenan.. C#m F#m tak ku..at-kuatke.. C#m F#m tak ikh..las-ikhlaske.. Bm gelang putihku iki.. D E A tondo.. setio kang suci.. Outro : A D Bm E A a..ku pu..tromu..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Saka Praja mudah, kunci gitar Saka Praja, chord lagu Saka Praja - Gelang Putih Dasar , chord dasar Saka Praja - Gelang Putih Dasar , chordtela Saka Praja - Gelang Putih Dasar , lirik lagu Saka Praja - Gelang Putih Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Saka Praja di youtube: https://youtube.com/watch?v=3C-rtlArEaQ

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Saka Praja

Chord Lagu Lainnya

×