Open Nav

Safira Inema - Tresnomu Ilang Chord Gitar dan Lirik Lagu

20 views
                Capo ♪ fret 3

Intro : Am Em Dm Am
G..F E Am..E..

Am G Am
 loro rasane ati.. amergo kelangan..
          Dm G
nganti saiki.. njangget ning ati..
F C
isih kelingan..
     F G
kowe sing tak eman-eman..
    G C
ninggal roso kelaran..
   Dm Em Am     
saikine.. dadi kenangan..

Int. G Em
Am
 isih tak eling-eling..
G Am
 mbiyen kowe janji..
          Dm G
bakal ngancani.. tekaning pati..
F C
nanging mblenjani..
      F G
tanpo welas ninggalke aku
     G C
kowe nduwe tresno liyo
      Dm Em Am E
tulus tresnoku.. mbok sio-sio..

Reff :
       Am F
 tresnomu ilang.. kabur kanginan..
        G C
 koyo kapuk mabur.. ninggal kenangan..
 Dm Am
 prasetyomu kuwi.. amung kiasan..
      G Em Am
 endi janjimu nyatane.. tresnomu ilang..

      Am F
 tak eman-eman.. ning mabur ilang..
       G C
 tresnomu kuwi.. ninggal kelaran..
 Dm Am
 cekap semanten.. tak aboti kowe..
            G Em
 yo wes tak lilakne ninggal cerito
        Am 
 mung semene..

Musik : Am Em Dm Am
G..F E Am..E..

Am
 isih tak eling-eling..
G Am
 mbiyen kowe janji..
          Dm G
bakal ngancani.. tekaning pati..
F C
nanging mblenjani..
      F G
tanpo welas ninggalke aku
     G C
kowe nduwe tresno liyo..
      Dm Em Am E
tulus tresnoku.. mbok sio-sio..

Reff :
       Am F
 tresnomu ilang.. kabur kanginan..
        G C
 koyo kapuk mabur.. ninggal kenangan..
 Dm Am
 prasetyomu kuwi.. amung kiasan..
      G Em
 endi janjimu nyatane.. 
          Am E
 tresnomu ilang..

      Am F
 tak eman-eman.. ning mabur ilang..
       G C
 tresnomu kuwi.. ninggal kelaran..
 Dm Am
 cekap semanten.. tak aboti kowe..
            G Em
 yo wes tak lilakne ninggal cerito
        Am E
 mung semene..

       Am F
 tresnomu ilang.. kabur kanginan..
        G C
 koyo kapuk mabur.. ninggal kenangan..
 Dm Am
 prasetyomu kuwi.. amung kiasan..
      G Em
 endi janjimu nyatane.. 
          Am E
 tresnomu ilang..

      Am F
 tak eman-eman.. ning mabur ilang..
       G C
 tresnomu kuwi.. ninggal kelaran..
 Dm Am
 cekap semanten.. tak aboti kowe..
            G Em
 yo wes tak lilakne ninggal cerito
        Am 
 mung semene..
            G Em
 yo wes tak lilakne ninggal cerito 
        Am
 mung semene..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Cm Gm Fm Cm
Bb..G# G Cm..G..

Cm Bb Cm
 loro rasane ati.. amergo kelangan..
          Fm Bb
nganti saiki.. njangget ning ati..
G# D#
isih kelingan..
     G# Bb
kowe sing tak eman-eman..
    Bb D#
ninggal roso kelaran..
   Fm Gm Cm     
saikine.. dadi kenangan..

Int. Bb Gm
Cm
 isih tak eling-eling..
Bb Cm
 mbiyen kowe janji..
          Fm Bb
bakal ngancani.. tekaning pati..
G# D#
nanging mblenjani..
      G# Bb
tanpo welas ninggalke aku
     Bb D#
kowe nduwe tresno liyo
      Fm Gm Cm G
tulus tresnoku.. mbok sio-sio..

Reff :
       Cm G#
 tresnomu ilang.. kabur kanginan..
        Bb D#
 koyo kapuk mabur.. ninggal kenangan..
 Fm Cm
 prasetyomu kuwi.. amung kiasan..
      Bb Gm Cm
 endi janjimu nyatane.. tresnomu ilang..

      Cm G#
 tak eman-eman.. ning mabur ilang..
       Bb D#
 tresnomu kuwi.. ninggal kelaran..
 Fm Cm
 cekap semanten.. tak aboti kowe..
            Bb Gm
 yo wes tak lilakne ninggal cerito
        Cm 
 mung semene..

Musik : Cm Gm Fm Cm
Bb..G# G Cm..G..

Cm
 isih tak eling-eling..
Bb Cm
 mbiyen kowe janji..
          Fm Bb
bakal ngancani.. tekaning pati..
G# D#
nanging mblenjani..
      G# Bb
tanpo welas ninggalke aku
     Bb D#
kowe nduwe tresno liyo..
      Fm Gm Cm G
tulus tresnoku.. mbok sio-sio..

Reff :
       Cm G#
 tresnomu ilang.. kabur kanginan..
        Bb D#
 koyo kapuk mabur.. ninggal kenangan..
 Fm Cm
 prasetyomu kuwi.. amung kiasan..
      Bb Gm
 endi janjimu nyatane.. 
          Cm G
 tresnomu ilang..

      Cm G#
 tak eman-eman.. ning mabur ilang..
       Bb D#
 tresnomu kuwi.. ninggal kelaran..
 Fm Cm
 cekap semanten.. tak aboti kowe..
            Bb Gm
 yo wes tak lilakne ninggal cerito
        Cm G
 mung semene..

       Cm G#
 tresnomu ilang.. kabur kanginan..
        Bb D#
 koyo kapuk mabur.. ninggal kenangan..
 Fm Cm
 prasetyomu kuwi.. amung kiasan..
      Bb Gm
 endi janjimu nyatane.. 
          Cm G
 tresnomu ilang..

      Cm G#
 tak eman-eman.. ning mabur ilang..
       Bb D#
 tresnomu kuwi.. ninggal kelaran..
 Fm Cm
 cekap semanten.. tak aboti kowe..
            Bb Gm
 yo wes tak lilakne ninggal cerito
        Cm 
 mung semene..
            Bb Gm
 yo wes tak lilakne ninggal cerito 
        Cm
 mung semene..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Safira Inema mudah, kunci gitar Safira Inema, chord lagu Safira Inema - Tresnomu Ilang Dasar , chord dasar Safira Inema - Tresnomu Ilang Dasar , chordtela Safira Inema - Tresnomu Ilang Dasar , lirik lagu Safira Inema - Tresnomu Ilang Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Safira Inema di youtube: https://youtube.com/watch?v=SxXV0iGqFrA

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Safira Inema

Chord Lagu Lainnya

×