Open Nav

Safira Inema - Tembus Jroning Ati Chord Gitar dan Lirik Lagu

9 views
        

Intro : Am G F G Am Am G F C Dm Am F E Am.. Am G Am ono sing ilang.. jeroning atiku.. F G C nalikane ra ning sandhingku.. Dm ning saben wektu.. Am aku tansah kelingan.. F E marang sliramu.. pepujaning atiku.. Am G Am mung laras iki.. nembangke kangenku.. F G C gawe tombo sepi atiku.. Dm Am kangenku iki.. bukti gedhe tresnoku.. F tak jaluk setyomu.. E ra pupus kantine wektu.. Int. Dm G C F Dm E Am E.. Reff : Am tembus jroning ati Dm roso kangen marang sliramu.. G jero nandes ning ati C E kangen iki mergo tresnoku.. Am tembus jroning ati Dm roso kangen pengen ketemu.. G ra ono sing ngganteni C E kabeh tembung mung biso ketemu.. Dm tak larung kangenku iki E Am E lewat laras.. sworo atiku.. Musik : Am Am-G# G#-G G#-G-F#-G# Am Am-G# G#-G G#-G-F#-G# Dm Dm-C# C#-C C#-C-B-C-C# Dm Dm-C# C#-C C#-C-B-C-C# E.. Am.. Am G Am ono sing ilang.. jeroning atiku.. F G C nalikane ra ning sandhingku.. Dm ning saben wektu.. Am aku tansah kelingan.. F E marang sliramu.. pepujaning atiku.. Am G Am mung laras iki.. nembangke kangenku.. F G C gawe tombo sepi atiku.. Dm Am kangenku iki.. bukti gedhe tresnoku.. F tak jaluk setyomu.. E ra pupus kantine wektu.. Int. Dm G C F Dm E Am E.. Reff : Am tembus jroning ati Dm roso kangen marang sliramu.. G jero nandes ning ati C E kangen iki mergo tresnoku.. Am tembus jroning ati Dm roso kangen pengen ketemu.. G ra ono sing ngganteni C E kabeh tembung mung biso ketemu.. Dm tak larung kangenku iki E Am lewat laras.. sworo atiku.. Dm tak larung kangenku iki E Am lewat laras.. sworo atiku..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Safira Inema mudah, kunci gitar Safira Inema, chord lagu Safira Inema - Tembus Jroning Ati Dasar , chord dasar Safira Inema - Tembus Jroning Ati Dasar , chordtela Safira Inema - Tembus Jroning Ati Dasar , lirik lagu Safira Inema - Tembus Jroning Ati Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Safira Inema di youtube: https://youtube.com/watch?v=vv2VLhr_Zm8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Safira Inema

Chord Lagu Lainnya

×