menu

Safira Inema - Nyikso Batin Chord Gitar dan Lirik Lagu

15 views
Transpose Font
Am         Em
ke..sel.. ati..ku..
F
sabar ngerteni..
          C
ngempet loro ning ati..
    Dm
tresno karo kowe..
      Am
opo kudu larane..
  F              G          Am
nangis batin nganti koyo ngene..

Am
wes mas aku sing mundur
          Em
ketimbang tak teruske
tresnoku dadi tambah ajur
        F
jare cintane bubrah
roso ati ra nggenah
      C
aku pengen pisah
nanging sliramu wegah

        Am
wes aku ra kuat
aku tak sing minggat
        Em
tresno iki.. udu dolanan
     F       G        C
loro a..tiku.. ra karuan..

F
tresno sing suci..
     C
saikine tinggal janji..
F          G         C
ta..ngise ati.. dadi bukti..

Reff :
      Am                        Em
 ra kuat aku.. nyikso batin lan atiku..
       F                  C
 trimo o.. ketimbang dadi tambah loro..
      Am                            Em
 lilakno aku.. nyanding tresno sing liyane..
     F             G      C
 iso nompo.. atiku opo anane..

Musik : Am..Em..F..C..
        Am..Em..F G C..

Am
wes mas ikhlasno aku
          Em
mungkin dalane pisahan
aku marang sliramu
        F
tresno iki tak pendem
sak jeroning ati
         C
ikhlas lahir batinku
mugo iso oleh ganti

      Am
njero dodo uwes nerimo
         Em
aku mung iso ndongo
kowe nggandeng lanangan liyo
        F          G       C
aku tak sing lungo.. atiku loro..

F
tresno sing suci..
     C
saikine tinggal janji..
F          G         C
ta..ngise ati.. dadi bukti..

Reff :
      Am                        Em
 ra kuat aku.. nyikso batin lan atiku..
       F                  C
 trimo o.. ketimbang dadi tambah loro..
      Am                            Em
 lilakno aku.. nyanding tresno sing liyane..
     F             G      C
 iso nompo.. atiku opo anane..

      Am                        Em
 ra kuat aku.. nyikso batin lan atiku..
       F                  C
 trimo o.. ketimbang dadi tambah loro..
      Am                            Em
 lilakno aku.. nyanding tresno sing liyane..
     F             G      C
 iso nompo.. atiku opo anane..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Gm         Dm
ke..sel.. ati..ku..
D#
sabar ngerteni..
          Bb
ngempet loro ning ati..
    Cm
tresno karo kowe..
      Gm
opo kudu larane..
  D#             F          Gm
nangis batin nganti koyo ngene..

Gm
wes mas aku sing mundur
          Dm
ketimbang tak teruske
tresnoku dadi tambah ajur
        D#
jare cintane bubrah
roso ati ra nggenah
      Bb
aku pengen pisah
nanging sliramu wegah

        Gm
wes aku ra kuat
aku tak sing minggat
        Dm
tresno iki.. udu dolanan
     D#      F        Bb
loro a..tiku.. ra karuan..

D#
tresno sing suci..
     Bb
saikine tinggal janji..
D#         F         Bb
ta..ngise ati.. dadi bukti..

Reff :
      Gm                        Dm
 ra kuat aku.. nyikso batin lan atiku..
       D#                 Bb
 trimo o.. ketimbang dadi tambah loro..
      Gm                            Dm
 lilakno aku.. nyanding tresno sing liyane..
     D#            F      Bb
 iso nompo.. atiku opo anane..

Musik : Gm..Dm..D#..Bb..
        Gm..Dm..D# F Bb..

Gm
wes mas ikhlasno aku
          Dm
mungkin dalane pisahan
aku marang sliramu
        D#
tresno iki tak pendem
sak jeroning ati
         Bb
ikhlas lahir batinku
mugo iso oleh ganti

      Gm
njero dodo uwes nerimo
         Dm
aku mung iso ndongo
kowe nggandeng lanangan liyo
        D#         F       Bb
aku tak sing lungo.. atiku loro..

D#
tresno sing suci..
     Bb
saikine tinggal janji..
D#         F         Bb
ta..ngise ati.. dadi bukti..

Reff :
      Gm                        Dm
 ra kuat aku.. nyikso batin lan atiku..
       D#                 Bb
 trimo o.. ketimbang dadi tambah loro..
      Gm                            Dm
 lilakno aku.. nyanding tresno sing liyane..
     D#            F      Bb
 iso nompo.. atiku opo anane..

      Gm                        Dm
 ra kuat aku.. nyikso batin lan atiku..
       D#                 Bb
 trimo o.. ketimbang dadi tambah loro..
      Gm                            Dm
 lilakno aku.. nyanding tresno sing liyane..
     D#            F      Bb
 iso nompo.. atiku opo anane..        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Safira Inema

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×