Open Nav

Safira Inema - Nyikso Batin Chord Gitar dan Lirik Lagu

1 views
                Am Em
ke..sel.. ati..ku..
F
sabar ngerteni..
          C
ngempet loro ning ati..
    Dm
tresno karo kowe..
      Am
opo kudu larane..
  F G Am
nangis batin nganti koyo ngene..

Am
wes mas aku sing mundur
          Em
ketimbang tak teruske
tresnoku dadi tambah ajur
        F
jare cintane bubrah
roso ati ra nggenah
      C
aku pengen pisah
nanging sliramu wegah

        Am
wes aku ra kuat
aku tak sing minggat
        Em
tresno iki.. udu dolanan
     F G C
loro a..tiku.. ra karuan..

F
tresno sing suci..
     C
saikine tinggal janji..
F G C
ta..ngise ati.. dadi bukti..

Reff :
      Am Em
 ra kuat aku.. nyikso batin lan atiku..
       F C
 trimo o.. ketimbang dadi tambah loro..
      Am Em
 lilakno aku.. nyanding tresno sing liyane..
     F G C
 iso nompo.. atiku opo anane..

Musik : Am..Em..F..C..
        Am..Em..F G C..

Am
wes mas ikhlasno aku
          Em
mungkin dalane pisahan
aku marang sliramu
        F
tresno iki tak pendem
sak jeroning ati
         C
ikhlas lahir batinku
mugo iso oleh ganti

      Am
njero dodo uwes nerimo
         Em
aku mung iso ndongo
kowe nggandeng lanangan liyo
        F G C
aku tak sing lungo.. atiku loro..

F
tresno sing suci..
     C
saikine tinggal janji..
F G C
ta..ngise ati.. dadi bukti..

Reff :
      Am Em
 ra kuat aku.. nyikso batin lan atiku..
       F C
 trimo o.. ketimbang dadi tambah loro..
      Am Em
 lilakno aku.. nyanding tresno sing liyane..
     F G C
 iso nompo.. atiku opo anane..

      Am Em
 ra kuat aku.. nyikso batin lan atiku..
       F C
 trimo o.. ketimbang dadi tambah loro..
      Am Em
 lilakno aku.. nyanding tresno sing liyane..
     F G C
 iso nompo.. atiku opo anane..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Gm Dm
ke..sel.. ati..ku..
D#
sabar ngerteni..
          Bb
ngempet loro ning ati..
    Cm
tresno karo kowe..
      Gm
opo kudu larane..
  D# F Gm
nangis batin nganti koyo ngene..

Gm
wes mas aku sing mundur
          Dm
ketimbang tak teruske
tresnoku dadi tambah ajur
        D#
jare cintane bubrah
roso ati ra nggenah
      Bb
aku pengen pisah
nanging sliramu wegah

        Gm
wes aku ra kuat
aku tak sing minggat
        Dm
tresno iki.. udu dolanan
     D# F Bb
loro a..tiku.. ra karuan..

D#
tresno sing suci..
     Bb
saikine tinggal janji..
D# F Bb
ta..ngise ati.. dadi bukti..

Reff :
      Gm Dm
 ra kuat aku.. nyikso batin lan atiku..
       D# Bb
 trimo o.. ketimbang dadi tambah loro..
      Gm Dm
 lilakno aku.. nyanding tresno sing liyane..
     D# F Bb
 iso nompo.. atiku opo anane..

Musik : Gm..Dm..D#..Bb..
        Gm..Dm..D# F Bb..

Gm
wes mas ikhlasno aku
          Dm
mungkin dalane pisahan
aku marang sliramu
        D#
tresno iki tak pendem
sak jeroning ati
         Bb
ikhlas lahir batinku
mugo iso oleh ganti

      Gm
njero dodo uwes nerimo
         Dm
aku mung iso ndongo
kowe nggandeng lanangan liyo
        D# F Bb
aku tak sing lungo.. atiku loro..

D#
tresno sing suci..
     Bb
saikine tinggal janji..
D# F Bb
ta..ngise ati.. dadi bukti..

Reff :
      Gm Dm
 ra kuat aku.. nyikso batin lan atiku..
       D# Bb
 trimo o.. ketimbang dadi tambah loro..
      Gm Dm
 lilakno aku.. nyanding tresno sing liyane..
     D# F Bb
 iso nompo.. atiku opo anane..

      Gm Dm
 ra kuat aku.. nyikso batin lan atiku..
       D# Bb
 trimo o.. ketimbang dadi tambah loro..
      Gm Dm
 lilakno aku.. nyanding tresno sing liyane..
     D# F Bb
 iso nompo.. atiku opo anane..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Safira Inema mudah, kunci gitar Safira Inema, chord lagu Safira Inema - Nyikso Batin Dasar , chord dasar Safira Inema - Nyikso Batin Dasar , chordtela Safira Inema - Nyikso Batin Dasar , lirik lagu Safira Inema - Nyikso Batin Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Safira Inema di youtube: https://youtube.com/watch?v=ZOCzHHTS87E

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Safira Inema

Chord Lagu Lainnya

×