Open Nav

Safira Inema - Nutupi Laraku Chord Gitar dan Lirik Lagu

10 views
                ☕ Capo fret 4

Reff :
                 F
 mungkin ono ati liyo
                 G
 sing lagi tok jogo
                  Em
 nganti lali karo aku
                    Am
 sing neng ngarep moto
            F
 ati rasane loro
        G C
 aku trimo aku pengen pamit lungo..

                    F
 mungkin wis ra ono roso
                G
 tresnamu nggo aku
                Em
 opo malah sandiworo
               Am
 kowe ngapusi aku
               F
 gawe bingung atiku
        G C
 arep tekan kapan tak tutupi laraku..

Intro : F G Em Am
Dm G C
C Am
iseh kuat ora atiku
  F G
terus sabar ming ngremuk aku
Em A
sakjane nyikso batinku
             Dm G
nanging neng ngarepmu aku tetep ngguyu
         C
nutupi laraku..

  C Am
soyo adoh mung gawe ragu
 F G
opo iso yen terus mlaku
Em A
tak pekso senajan loro
    Dm G
aku ra popo ning atiku
            C
sing rung kulino..

      F G
yen terus sabar aku uwes tau
  Em Am
mangan ati kui mbendinaku
     Dm G
cobo ngertio sing neng pikirku..

Reff :
                 F
 mungkin ono ati liyo
                 G
 sing lagi tok jogo
                  Em
 nganti lali karo aku
                    Am
 sing neng ngarep moto
            F
 ati rasane loro
        G C
 aku trimo aku pengen pamit lungo..

                    F
 mungkin wis ra ono roso
                G
 tresnamu nggo aku
                Em
 opo malah sandiworo
               Am
 kowe ngapusi aku
               Dm
 gawe bingung atiku
        G C
 arep tekan kapan tak tutupi laraku..

Musik : Am...
        F G Em Am
Dm G C

Reff :
                 F
 mungkin ono ati liyo
                 G
 sing lagi tok jogo
                  Em
 nganti lali karo aku
                    Am
 sing neng ngarep moto
            F
 ati rasane loro
        G C
 aku trimo aku pengen pamit lungo..

                    F
 mungkin wis ra ono roso
                G
 tresnamu nggo aku
                Em
 opo malah sandiworo
               Am
 kowe ngapusi aku
               Dm
 gawe bingung atiku
        G C
 arep tekan kapan tak tutupi laraku..

===ORIGINAL CHORD))

Safira Inema - Nutupi Laraku

Reff :
                 A
 mungkin ono ati liyo
                 B
 sing lagi tok jogo
                  G#m
 nganti lali karo aku
                    C#m
 sing neng ngarep moto
            A
 ati rasane loro
        B E
 aku trimo aku pengen pamit lungo..

                    A
 mungkin wis ra ono roso
                B
 tresnamu nggo aku
                G#m
 opo malah sandiworo
               C#m
 kowe ngapusi aku
               A
 gawe bingung atiku
        B E
 arep tekan kapan tak tutupi laraku..

Intro : A B G#m C#m
F#m B E
E C#m
iseh kuat ora atiku
  A B
terus sabar ming ngremuk aku
G#m C#
sakjane nyikso batinku
             F#m B
nanging neng ngarepmu aku tetep ngguyu
         E
nutupi laraku..

  E C#m
soyo adoh mung gawe ragu
 A B
opo iso yen terus mlaku
G#m C#
tak pekso senajan loro
    F#m B
aku ra popo ning atiku
            E
sing rung kulino..

      A B
yen terus sabar aku uwes tau
  G#m C#m
mangan ati kui mbendinaku
     F#m B
cobo ngertio sing neng pikirku..

Reff :
                 A
 mungkin ono ati liyo
                 B
 sing lagi tok jogo
                  G#m
 nganti lali karo aku
                    C#m
 sing neng ngarep moto
            A
 ati rasane loro
        B E
 aku trimo aku pengen pamit lungo..

                    A
 mungkin wis ra ono roso
                B
 tresnamu nggo aku
                G#m
 opo malah sandiworo
               C#m
 kowe ngapusi aku
               F#m
 gawe bingung atiku
        B E
 arep tekan kapan tak tutupi laraku..

Musik : C#m...
        A B G#m C#m
F#m B E

Reff :
                 A
 mungkin ono ati liyo
                 B
 sing lagi tok jogo
                  G#m
 nganti lali karo aku
                    C#m
 sing neng ngarep moto
            A
 ati rasane loro
        B E
 aku trimo aku pengen pamit lungo..

                    A
 mungkin wis ra ono roso
                B
 tresnamu nggo aku
                G#m
 opo malah sandiworo
               C#m
 kowe ngapusi aku
               F#m
 gawe bingung atiku
        B E
 arep tekan kapan tak tutupi laraku..
            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Safira Inema mudah, kunci gitar Safira Inema, chord lagu Safira Inema - Nutupi Laraku Dasar , chord dasar Safira Inema - Nutupi Laraku Dasar , chordtela Safira Inema - Nutupi Laraku Dasar , lirik lagu Safira Inema - Nutupi Laraku Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Safira Inema di youtube: https://youtube.com/watch?v=6Q1d8dfg7dY

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Safira Inema

Chord Lagu Lainnya

×