Open Nav

Safira Inema - Ninggal Kowe Chord Gitar dan Lirik Lagu

11 views
        Capo di fret 3

Intro : F Em Dm G..

        C
koyo ngene..
              Am
rasane mbok larani atiku
       Dm
soyo suwe..
                G
kowe malah ora iso ngerti aku..
   Em Am
po kudu.. tak jelasne ning awakmu..
    Dm G
kudune kowe.. wes iso mbedakne
                   C G
endi sing nglarani aku..

       C
kudu piye..
            Am
aku ngadepi kahanan iki
        Dm
mikir kowe..
                G
tansoyo marai gawe loro ati..
    Em
tak tutup..
            Am
roso tresno sing ning atiku..
     Dm G
sakmene wae.. aku pengen lungo 
              C
mileh dalan liyane..

Reff :
       F G
 sepurane.. aku.. 
   Em Am
 pengen.. lungo..
           Dm  
 ninggalne kowe.. 
      G C
 dewe koyo mbiyen kae..

       F G
 aku lungo.. dudu.. 
    Em Am
 mergo wes ra sayang..
         Dm F
 nanging aku lungo..
           G C
 mergo ben kowe iso berubah..

Musik : F G Em Am
Dm F G C
C
kudu piye..
            Am
aku ngadepi kahanan iki
        Dm
mikir kowe..
                G
tansoyo marai gawe loro ati..
    Em
tak tutup..
            Am
roso tresno sing ning atiku..
     Dm G
sakmene wae.. aku pengen lungo 
              C G
mileh dalan liyane..

Reff :
       F G
 sepurane.. aku.. 
   Em Am
 pengen.. lungo..
           Dm  
 ninggalne kowe.. 
      G C
 dewe koyo mbiyen kae..

       F G
 aku lungo.. dudu.. 
    Em Am
 mergo wes ra sayang..
         Dm F
 nanging aku lungo..
           G C G
 mergo ben kowe iso berubah..

       F G
 sepurane.. aku.. 
   Em Am
 pengen.. lungo..
           Dm  
 ninggalne kowe.. 
      G C
 dewe koyo mbiyen kae..

       F G
 aku lungo.. dudu.. 
    Em Am
 mergo wes ra sayang..
         Dm F
 nanging aku lungo..
           G C
 mergo ben kowe iso berubah..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G# Gm Fm A#..

        D#
koyo ngene..
              Cm
rasane mbok larani atiku
       Fm
soyo suwe..
                A#
kowe malah ora iso ngerti aku..
   Gm Cm
po kudu.. tak jelasne ning awakmu..
    Fm A#
kudune kowe.. wes iso mbedakne
                   D# A#
endi sing nglarani aku..

       D#
kudu piye..
            Cm
aku ngadepi kahanan iki
        Fm
mikir kowe..
                A#
tansoyo marai gawe loro ati..
    Gm
tak tutup..
            Cm
roso tresno sing ning atiku..
     Fm A#
sakmene wae.. aku pengen lungo 
              D#
mileh dalan liyane..

Reff :
       G# A#
 sepurane.. aku.. 
   Gm Cm
 pengen.. lungo..
           Fm 
 ninggalne kowe.. 
      A# D#
 dewe koyo mbiyen kae..

       G# A#
 aku lungo.. dudu.. 
    Gm Cm
 mergo wes ra sayang..
         Fm G#
 nanging aku lungo..
           A# D#
 mergo ben kowe iso berubah..

Musik : G# A# Gm Cm
Fm..G# A# D#..

       D#
kudu piye..
            Cm
aku ngadepi kahanan iki
        Fm
mikir kowe..
                A#
tansoyo marai gawe loro ati..
    Gm
tak tutup..
            Cm
roso tresno sing ning atiku..
     Fm A#
sakmene wae.. aku pengen lungo 
              D# A#
mileh dalan liyane..

Reff :
       G# A#
 sepurane.. aku.. 
   Gm Cm
 pengen.. lungo..
           Fm 
 ninggalne kowe.. 
      A# D#
 dewe koyo mbiyen kae..

       G# A#
 aku lungo.. dudu.. 
    Gm Cm
 mergo wes ra sayang..
         Fm G#
 nanging aku lungo..
           A# D# A#
 mergo ben kowe iso berubah..

       G# A#
 sepurane.. aku.. 
   Gm Cm
 pengen.. lungo..
           Fm 
 ninggalne kowe.. 
      A# D#
 dewe koyo mbiyen kae..

       G# A#
 aku lungo.. dudu.. 
    Gm Cm
 mergo wes ra sayang..
         Fm G#
 nanging aku lungo..
           A# D#
 mergo ben kowe iso berubah..    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Safira Inema mudah, kunci gitar Safira Inema, chord lagu Safira Inema - Ninggal Kowe Dasar , chord dasar Safira Inema - Ninggal Kowe Dasar , chordtela Safira Inema - Ninggal Kowe Dasar , lirik lagu Safira Inema - Ninggal Kowe Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Safira Inema di youtube: https://youtube.com/watch?v=ZnP6MuVmeE8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Safira Inema

Chord Lagu Lainnya

×