Open Nav

Safira Inema - Ninggal Janji Chord Gitar dan Lirik Lagu

22 views
                Capo ♪ fret 3

Intro : C..Am..Dm C G
Em..A..Dm..G..

 C Am
opo mergo aku iki wong ra nduwe..
   Dm F G
mergo kowe tego lungo ninggalke awakku..
 Em Am
opo mergo aku iki ra iso nuruti..
         Dm F G
kabeh panjalukmu sing tok.. pengeni..

 C Am
opo kabeh iki wis dadi dalane..
 Dm G
aku ora iso nyanding kowe tekan mati..
   Em Am
mergo kowe pilih lungo mblenjani janji..
        Dm G
sehidup semati nanging.. kui mung ngapusi..

Reff :
 C
 ku akan ikhlas..
        Am
 kowe lungo ninggal janji..
        Dm G
 pancen dalane ra iso nyawiji..
        Em A
 mugo kowe.. oleh ganti sing gemati..
     Dm G
 iso nuruti.. kabeh panjalukmu kui..

 C Am
 pancene kowe.. udu jodoku..
        Dm G
 aku yo mung iso ngerti ikhlas ati..
           Em A
 nanging kowe.. ojo nganti gelo mburi..
        Dm
 weruh aku sesandingan
           G C
 karo wong sing.. tak tresnani..

C
 mergo aku wong ra nduwe 
 kowe dadi sak penake
Am
 sak unine anane iso mbalekake
Dm
 ra iso nuruti opo sing tok pengeni
G
 banjur kowe lungo mblenjani kabeh janji

Em
 koyo ngene tresnamu mung nglarani atiku
Am
 kabeh wis tak lakoni yo mung dinggo sliramu
Dm
 ning saiki kowe bedo, medot talining asmoro
G
 mergo ono wong liyo 
                      C
sing nggawe aku sengsoro..

Reff :
 C
 ku akan ikhlas..
        Am
 kowe lungo ninggal janji..
        Dm G
 pancen dalane ra iso nyawiji..
        Em A
 mugo kowe.. oleh ganti sing gemati..
     Dm G
 iso nuruti.. kabeh panjalukmu kui..

 C Am
 pancene kowe.. udu jodoku..
        Dm G
 aku yo mung iso ngerti ikhlas ati..
           Em A
 nanging kowe.. ojo nganti gelo mburi..
        Dm
 weruh aku sesandingan
           G C
 karo wong sing.. tak tresnani..

C  
 aku banjur nyubo ikhlas
 kowe lungo ninggal janji
Am
 yen pancen dalane ora iso dadi siji
Dm
 mergo kowe iso oleh ganti sing gemati
G
 sing iso nuruti penjalukmu kui
Em
 angel tenan kandamu
 mung senenge nglarani
Am
 tapi kowe ojo gelo
                    Dm
nek aku oleh pengganti
                            G
iso nompo aku opo wae kahanane
                          C
masio aku iki wong ora nduwe..

Reff :
 C
 ku akan ikhlas..
        Am
 kowe lungo ninggal janji..
        Dm G
 pancen dalane ra iso nyawiji..
        Em A
 mugo kowe.. oleh ganti sing gemati..
     Dm G
 iso nuruti.. kabeh panjalukmu kui..

 C Am
 pancene kowe.. udu jodoku..
        Dm G
 aku yo mung iso ngerti ikhlas hati..
           Em A
 nanging kowe.. ojo nganti gelo mburi..
        Dm
 weruh aku sesandingan
           G C..
 karo wong sing.. tak tresnani..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D#..Cm..Fm D# Bb
Gm..C..Fm..Bb..

 D# Cm
opo mergo aku iki wong ra nduwe..
   Fm G# Bb
mergo kowe tego lungo ninggalke awakku..
 Gm Cm
opo mergo aku iki ra iso nuruti..
         Fm G# Bb
kabeh panjalukmu sing tok.. pengeni..

 D# Cm
opo kabeh iki wis dadi dalane..
 Fm Bb
aku ora iso nyanding kowe tekan mati..
   Gm Cm
mergo kowe pilih lungo mblenjani janji..
        Fm Bb
sehidup semati nanging.. kui mung ngapusi..

Reff :
 D#
 ku akan ikhlas..
        Cm
 kowe lungo ninggal janji..
        Fm Bb
 pancen dalane ra iso nyawiji..
        Gm C
 mugo kowe.. oleh ganti sing gemati..
     Fm Bb
 iso nuruti.. kabeh panjalukmu kui..

 D# Cm
 pancene kowe.. udu jodoku..
        Fm Bb
 aku yo mung iso ngerti ikhlas ati..
           Gm C
 nanging kowe.. ojo nganti gelo mburi..
        Fm
 weruh aku sesandingan
           Bb D#
 karo wong sing.. tak tresnani..

D#
 mergo aku wong ra nduwe 
 kowe dadi sak penake
Cm
 sak unine anane iso mbalekake
Fm
 ra iso nuruti opo sing tok pengeni
Bb
 banjur kowe lungo mblenjani kabeh janji

Gm
 koyo ngene tresnamu mung nglarani atiku
Cm
 kabeh wis tak lakoni yo mung dinggo sliramu
Fm
 ning saiki kowe bedo, medot talining asmoro
Bb
 mergo ono wong liyo 
                      D#
sing nggawe aku sengsoro..

Reff :
 D#
 ku akan ikhlas..
        Cm
 kowe lungo ninggal janji..
        Fm Bb
 pancen dalane ra iso nyawiji..
        Gm C
 mugo kowe.. oleh ganti sing gemati..
     Fm Bb
 iso nuruti.. kabeh panjalukmu kui..

 D# Cm
 pancene kowe.. udu jodoku..
        Fm Bb
 aku yo mung iso ngerti ikhlas ati..
           Gm C
 nanging kowe.. ojo nganti gelo mburi..
        Fm
 weruh aku sesandingan
           Bb D#
 karo wong sing.. tak tresnani..

D# 
 aku banjur nyubo ikhlas
 kowe lungo ninggal janji
Cm
 yen pancen dalane ora iso dadi siji
Fm
 mergo kowe iso oleh ganti sing gemati
Bb
 sing iso nuruti penjalukmu kui
Gm
 angel tenan kandamu
 mung senenge nglarani
Cm
 tapi kowe ojo gelo
                    Fm
nek aku oleh pengganti
                            Bb
iso nompo aku opo wae kahanane
                          D#
masio aku iki wong ora nduwe..

Reff :
 D#
 ku akan ikhlas..
        Cm
 kowe lungo ninggal janji..
        Fm Bb
 pancen dalane ra iso nyawiji..
        Gm C
 mugo kowe.. oleh ganti sing gemati..
     Fm Bb
 iso nuruti.. kabeh panjalukmu kui..

 D# Cm
 pancene kowe.. udu jodoku..
        Fm Bb
 aku yo mung iso ngerti ikhlas hati..
           Gm C
 nanging kowe.. ojo nganti gelo mburi..
        Fm
 weruh aku sesandingan
           Bb D#..
 karo wong sing.. tak tresnani..            

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Safira Inema mudah, kunci gitar Safira Inema, chord lagu Safira Inema - Ninggal Janji Dasar , chord dasar Safira Inema - Ninggal Janji Dasar , chordtela Safira Inema - Ninggal Janji Dasar , lirik lagu Safira Inema - Ninggal Janji Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Safira Inema di youtube: https://youtube.com/watch?v=sgceFZVzwpM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Safira Inema

Chord Lagu Lainnya

×