menu

Safira Inema - Mandek Nangis Chord Gitar dan Lirik

Safira Inema Safira Inema 117 views
Transpose Font
Intro : Am F C Em
        Am F C Em
        Dm..F G

Am          F
 banyu moto, uwes asat
C            Em
 krono mikir, kowe minggat
Am          F
 banyu moto, uwes gugur
C           Em        Dm
 kerono kowe, uwes mundur..
          F           G    Am  
marang janjimu, ning aku uuu..

Am           F
pingin tak lalekke..
  G           C
kenangan ro kowe..
Dm            G       C     
nanging.. kok angel rasane..
 Dm      Am  
aku kudu piye.. 
       Dm          Am
carane ninggalke kowe..
    F
opo sangking gedine..
      E
katresnanku uu..

Am       F
aku kudu iso..
    G         C
nglalekke rupane..
       Dm
supoyo moto iki 
G          C
iso mandek nangis..
  Dm     Am
kesel.. atiku..
          Dm          Am
kerono korban janji manismu..
        F
mendung ning ati.. dadi saksi
  E
kowe mblenjani..

Reff :
 Am          F
  banyu moto, uwes asat
 C            G
  krono mikir, kowe minggat..
 Am          F
  banyu moto, uwes gugur
 C            G        Dm
  kerono kowe, uwes mundur..
           F           G
 marang janjimu, ning aku uuu..

Musik : Am F C Em
        Am F C Em
        Dm..F G

Am       F
aku kudu iso..
    G         C
nglalekke rupane..
       Dm
supoyo moto iki 
G          C
iso mandek nangis..
  Dm     Am
kesel.. atiku..
          Dm          Am
kerono korban janji manismu..
        F
mendung ning ati.. dadi saksi
  E
kowe mblenjani..

Reff :
 Am          F
  banyu moto, uwes asat
 C            G
  krono mikir, kowe minggat..
 Am          F
  banyu moto, uwes gugur
 C            G        Dm
  kerono kowe, uwes mundur..
           F           G
 marang janjimu, ning aku uuu..

 Am          F
  banyu moto, uwes asat
 C            G
  krono mikir, kowe minggat..
 Am          F
  banyu moto, uwes gugur
 C            G        Dm
  kerono kowe, uwes mundur..
           F          G     Am
 marang janjimu, ning aku uuu..

#)
         F
 mendung ning ati
      G          Am
 dadi seksi kowe ninggalke aku..
         F
 mendung ning ati
      G          Am
 dadi seksi kowe ninggalke aku..

Outro : Am

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Em C G Bm
        Em C G Bm
        Am..C D

Em          C
 banyu moto, uwes asat
G            Bm
 krono mikir, kowe minggat
Em          C
 banyu moto, uwes gugur
G           Bm        Am
 kerono kowe, uwes mundur..
          C           D    Em..
marang janjimu, ning aku uuu..

Em           C
pingin tak lalekke..
  D           G
kenangan ro kowe..
Am            D       G     
nanging.. kok angel rasane..
 Am      Em 
aku kudu piye.. 
       Am          Em
carane ninggalke kowe..
    C
opo sangking gedine..
      B
katresnanku uu..

Em       C
aku kudu iso..
    D         G
nglalekke rupane..
       Am
supoyo moto iki 
D          G
iso mandek nangis..
  Am     Em
kesel.. atiku..
          Am          Em
kerono korban janji manismu..
        C
mendung ning ati.. dadi saksi
  B
kowe mblenjani..

Reff :
 Em          C
  banyu moto, uwes asat
 G            D
  krono mikir, kowe minggat..
 Em          C
  banyu moto, uwes gugur
 G           D        Am
  kerono kowe, uwes mundur..
           C           D
 marang janjimu, ning aku uuu..

Musik : Em C G Bm
        Em C G Bm
        Am..C D

Em       C
aku kudu iso..
    D         G
nglalekke rupane..
       Am
supoyo moto iki 
D          G
iso mandek nangis..
  Am     Em
kesel.. atiku..
          Am          Em
kerono korban janji manismu..
        C
mendung ning ati.. dadi saksi
  B
kowe mblenjani..

Reff :
 Em          C
  banyu moto, uwes asat
 G            D
  krono mikir, kowe minggat..
 Em          C
  banyu moto, uwes gugur
 G           D        Am
  kerono kowe, uwes mundur..
           C           D
 marang janjimu, ning aku uuu..

 Em          C
  banyu moto, uwes asat
 G            D
  krono mikir, kowe minggat..
 Em          C
  banyu moto, uwes gugur
 G           D        Am
  kerono kowe, uwes mundur..
           C          D     Em
 marang janjimu, ning aku uuu..

#)
         C
 mendung ning ati
      D          Em
 dadi seksi kowe ninggalke aku..
         C
 mendung ning ati
      D          Em
 dadi seksi kowe ninggalke aku..

Outro : Em
            

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Safira Inema

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×