Open Nav

Safira Inema - Lungo'O Chord Gitar dan Lirik Lagu

31 views
        Capo di fret 2

Intro : C..

    F G C Am
aku wes lilo.. uwes iso nompo..
      F G C
yen lungamu.. mergo wong liyo..

Int. F G C Am
F G C..

    C F
opo iseh kelingan.. koe ro aku..
     C C
seng tau ngancani.. susah seneng..mu
         Am
nanging opo kenyataan
         Dm
koe ngelarani ati iki..
  G
kabeh janji manismu
     C
ora ono..bukti..

    C F
aku ra mekso koe.. dadi jodoku..
     G C
seng tak jalok tulus.. seko ati..mu
       Am
nek pancen sliramu kui
      Dm
tulus tresno karo aku..
     G
ra bakal nglungani aku
      C
mergo kurangku..

        F G
nggo ngopo.. aku nggondeli
       C Am
dinggo ngopo aku nggetuni
          F
jodoh lan rejeki
     G C
neng tangane Gusti..
 
Reff :                  
   F G C Am
 lungo'o yen pancen kowe ora tresno
         F G C
 timbang neng kene jebule mung kepek..so..
     F G C Am
 aku wes lilo.. uwes iso nompo..
       F G C
 yen lungamu.. mergo wong liyo..

Musik : F G C Am
F G C..
        F G C Am
F G C..

    C F
aku ra mekso koe dadi jodoku..
     G C
seng tak jalok tulus seko ati..mu
       Am
nek pancen sliramu kui
      Dm
tulus tresno karo aku..
     G
ra bakal nglungani aku
      C
mergo kurangku..

        F G
nggo ngopo.. aku nggondeli
       C Am
dinggo ngopo aku nggetuni
          F
jodoh lan rejeki
     G C
neng tangane Gusti..
 
Reff :                  
   F G C Am
 lungo'o yen pancen kowe ora tresno..
         F G C
 timbang neng kene jebule mung kepekso..
     F G C Am
 aku wes lilo.. uwes iso nompo..
       F G C
 yen lungamu.. mergo wong liyo..

   F G C Am
 lungo'o yen pancen kowe ora tresno..
         F G C
 timbang neng kene jebule mung kepekso..
     F G C Am
 aku wes lilo.. uwes iso nompo..
       F G C
 yen lungamu.. mergo wong liyo..
       F G C Am
 yen lungamu.. mergo wong liyo..
       F G F
 yen lungamu.. mergo wong liyo..
 Fm C
  u.. uu uhu..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D..

    G A D Bm
aku wes lilo.. uwes iso nompo..
      G A D
yen lungamu.. mergo wong liyo..

Int. G A D Bm
G A D..

    D G
opo iseh kelingan.. koe ro aku..
     D D
seng tau ngancani.. susah seneng..mu
         Bm
nanging opo kenyataan
         Em
koe ngelarani ati iki..
  A
kabeh janji manismu
     D
ora ono..bukti..

    D G
aku ra mekso koe.. dadi jodoku..
     A D
seng tak jalok tulus.. seko ati..mu
       Bm
nek pancen sliramu kui
      Em
tulus tresno karo aku..
     A
ra bakal nglungani aku
      D
mergo kurangku..

        G A
nggo ngopo.. aku nggondeli
       D Bm
dinggo ngopo aku nggetuni
          G
jodoh lan rejeki
     A D
neng tangane Gusti..
 
Reff :                  
   G A D Bm
 lungo'o yen pancen kowe ora tresno
         G A D
 timbang neng kene jebule mung kepek..so..
     G A D Bm
 aku wes lilo.. uwes iso nompo..
       G A D
 yen lungamu.. mergo wong liyo..

Musik : G A D Bm
G A D..
        G A D Bm
G A D..

    D G
aku ra mekso koe dadi jodoku..
     A D
seng tak jalok tulus seko ati..mu
       Bm
nek pancen sliramu kui
      Em
tulus tresno karo aku..
     A
ra bakal nglungani aku
      D
mergo kurangku..

        G A
nggo ngopo.. aku nggondeli
       D Bm
dinggo ngopo aku nggetuni
          G
jodoh lan rejeki
     A D
neng tangane Gusti..
 
Reff :                  
   G A D Bm
 lungo'o yen pancen kowe ora tresno..
         G A D
 timbang neng kene jebule mung kepekso..
     G A D Bm
 aku wes lilo.. uwes iso nompo..
       G A D
 yen lungamu.. mergo wong liyo..

   G A D Bm
 lungo'o yen pancen kowe ora tresno..
         G A D
 timbang neng kene jebule mung kepekso..
     G A D Bm
 aku wes lilo.. uwes iso nompo..
       G A D
 yen lungamu.. mergo wong liyo..
       G A D Bm
 yen lungamu.. mergo wong liyo..
       G A G
 yen lungamu.. mergo wong liyo..
 Gm D
  u.. uu uhu..
    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Safira Inema mudah, kunci gitar Safira Inema, chord lagu Safira Inema - Lungo'O Dasar , chord dasar Safira Inema - Lungo'O Dasar , chordtela Safira Inema - Lungo'O Dasar , lirik lagu Safira Inema - Lungo'O Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Safira Inema di youtube: https://youtube.com/watch?v=vd5zmL4hy3g

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Safira Inema

Chord Lagu Lainnya

×