Open Nav

Safira Inema - Leda Lede Chord Gitar dan Lirik Lagu

19 views
        Capo fret 2
C G Am
biyen kowe ngomong wes ra sudi..
  Dm G
saiki kowe nuntut aku bali..
 Em Am Dm
opo kowe pantes tak langgati..
 G C
aku isih wedi mbok larani..

Intro : C G Am..
        Dm G C..
        Am..Dm..G..C..

 C G Am
atiku iki wes kadung loro..
    Dm G
wes dadi kebacut ilang roso..
    Em Am
tresnoku wes sudo..
     Dm
ra koyo dek jaman semono..
 G C
atiku wes kanggo uwong liyo..

Reff :
      C G Am
 leda lede, lungo teko sak penake..
   Dm G C
 sepurane, atiku wes du nggo kowe..
 Am Dm
  aku biyen mbok siakke..
                 G
 saiki manut dalane..
                 C
 aku kowe du jodone..

            C G
ora tak getuni, ora tak tangisi
               Am Em
lungamu neng endi, aku ora nggoleki
               F                 C
wes kadung kelaran, atiku ra karuan
               Dm G
wes bubrah kahanan, rosoku uwis ilang..

              C G
wes lalekke wae, aku ora nggondheli
             Am Em
atiku mung siji, ra kuat yen mbaleni
          F                        C
salahmu dewe biyen kowe wes ngelarani
           Dm G
ati leda lede saiki kowe pengen aku bali..

Reff :
      C G Am
 leda lede, lungo teko sak penake..
   Dm G C
 sepurane, atiku wes du nggo kowe..
 Am Dm
  aku biyen mbok siakke..
                 G
 saiki manut dalane..
                 C
 aku kowe du jodone..

Musik : Am....
        C G Am..
        Dm G C..
        Am..Dm..G..C..

 C G Am
atiku iki wes kadung loro..
    Dm G
wes dadi kebacut ilang roso..
    Em Am
tresnoku wes sudo..
     Dm
ra koyo dek jaman semono..
 G C
atiku wes kanggo uwong liyo..

Reff :
      C G Am
 leda lede, lungo teko sak penake..
   Dm G C
 sepurane, atiku wes du nggo kowe..
 Am Dm
  aku biyen mbok siakke..
                 G
 saiki manut dalane..
                 C
 aku kowe du jodone..

[[[ORIGINAL CHORD]]]
D A Bm
biyen kowe ngomong wes ra sudi..
  Em A
saiki kowe nuntut aku bali..
 F#m Bm Em
opo kowe pantes tak langgati..
 A D
aku isih wedi mbok larani..

Intro : D A Bm..
        Em A D..
        Bm..Em..A..D..

 D A Bm
atiku iki wes kadung loro..
    Em A
wes dadi kebacut ilang roso..
    F#m Bm
tresnoku wes sudo..
     Em
ra koyo dek jaman semono..
 A D
atiku wes kanggo uwong liyo..

Reff :
      D A Bm
 leda lede, lungo teko sak penake..
   Em A D
 sepurane, atiku wes du nggo kowe..
 Bm Em
  aku biyen mbok siakke..
                 A
 saiki manut dalane..
                 D
 aku kowe du jodone..

            D A
ora tak getuni, ora tak tangisi
               Bm F#m
lungamu neng endi, aku ora nggoleki
               G D
wes kadung kelaran, atiku ra karuan
               Em A
wes bubrah kahanan, rosoku uwis ilang..

              D A
wes lalekke wae, aku ora nggondheli
             Bm F#m
atiku mung siji, ra kuat yen mbaleni
          G D
salahmu dewe biyen kowe wes ngelarani
           Em A
ati leda lede saiki kowe pengen aku bali..

Reff :
      D A Bm
 leda lede, lungo teko sak penake..
   Em A D
 sepurane, atiku wes du nggo kowe..
 Bm Em
  aku biyen mbok siakke..
                 A
 saiki manut dalane..
                 D
 aku kowe du jodone..

Musik : Bm....
        D A Bm..
        Em A D..
        Bm..Em..A..D..

 D A Bm
atiku iki wes kadung loro..
    Em A
wes dadi kebacut ilang roso..
    F#m Bm
tresnoku wes sudo..
     Em
ra koyo dek jaman semono..
 A D
atiku wes kanggo uwong liyo..

Reff :
      D A Bm
 leda lede, lungo teko sak penake..
   Em A D
 sepurane, atiku wes du nggo kowe..
 Bm Em
  aku biyen mbok siakke..
                 A
 saiki manut dalane..
                 D
 aku kowe du jodone..

    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Safira Inema mudah, kunci gitar Safira Inema, chord lagu Safira Inema - Leda Lede Dasar , chord dasar Safira Inema - Leda Lede Dasar , chordtela Safira Inema - Leda Lede Dasar , lirik lagu Safira Inema - Leda Lede Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Safira Inema di youtube: https://youtube.com/watch?v=Ka_Q30T0B30

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Safira Inema

Chord Lagu Lainnya

×