Open Nav

Safira Inema - Kuatmu Kuatku Chord Gitar dan Lirik Lagu

25 views
                

Capo ♪ fret 5 Intro : Dm G Em Am Dm Fm.. C F iki mung sedelo.. G C tenangne atimu.. Am Dm yakino aku.. bakal bali neng kene.. F G gowo kangen sing gede.. Reff : F G aku tresno.. karo kowe.. Em Am ora ono pikiran arep ninggalne.. Dm G aku janji.. iki mung sedelo.. C F mungkin roso sing ning dodo.. G C abot iso nerimo.. u.. uu.. Am Dm lungaku iki kanggo golek rejeki.. F G percoyo o, aku mesti bali.. Reff : F G aku tresno.. karo kowe.. Em Am ora ono pikiran arep ninggalne.. Dm G aku janji.. iki mung sedelo.. F G ora usah nguwatirne aku.. Em Am dongakne wae sing apik kanggo aku.. Dm F G percoyo aku.. ra bakal gawe tatu.. Musik : Fm C Fm C hu uu.. ha a a aaaa.. D#m C# F G Reff : F G aku tresno.. karo kowe.. Em Am ora ono pikiran arep ninggalne.. Dm G aku janji.. iki mung sedelo.. houwo.. F G aku yakin.. kamu bisa.. Em Am kuatmu adalah.. kuatku.. Dm G jaga cinta kita.. ini.. F G aku yakin.. kamu bisa.. Em Am kuatmu adalah.. kuatku.. Dm Em jaga cinta kita.. aaa.. F G jaga cinta kita.. aaa.. F Fm C ini.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- Intro : Gm C Am Dm Gm Bbm.. F Bb iki mung sedelo.. C F tenangne atimu.. Dm Gm yakino aku.. bakal bali neng kene.. Bb C gowo kangen sing gede.. Reff : Bb C aku tresno.. karo kowe.. Am Dm ora ono pikiran arep ninggalne.. Gm C aku janji.. iki mung sedelo.. F Bb mungkin roso sing ning dodo.. C F abot iso nerimo.. u.. uu.. Dm Gm lungaku iki kanggo golek rejeki.. Bb C percoyo o, aku mesti bali.. Reff : Bb C aku tresno.. karo kowe.. Am Dm ora ono pikiran arep ninggalne.. Gm C aku janji.. iki mung sedelo.. Bb C ora usah nguwatirne aku.. Am Dm dongakne wae sing apik kanggo aku.. Gm Bb C percoyo aku.. ra bakal gawe tatu.. Musik : Bbm F Bbm F hu uu.. ha a a aaaa.. G#m F# Bb C Reff : Bb C aku tresno.. karo kowe.. Am Dm ora ono pikiran arep ninggalne.. Gm C aku janji.. iki mung sedelo.. houwo.. Bb C aku yakin.. kamu bisa.. Am Dm kuatmu adalah.. kuatku.. Gm C jaga cinta kita.. ini.. Bb C aku yakin.. kamu bisa.. Am Dm kuatmu adalah.. kuatku.. Gm Am jaga cinta kita.. aaa.. Bb C jaga cinta kita.. aaa.. Bb Bbm F ini..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Safira Inema mudah, kunci gitar Safira Inema, chord lagu Safira Inema - Kuatmu Kuatku Dasar , chord dasar Safira Inema - Kuatmu Kuatku Dasar , chordtela Safira Inema - Kuatmu Kuatku Dasar , lirik lagu Safira Inema - Kuatmu Kuatku Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Safira Inema di youtube: https://youtube.com/watch?v=E_zqaAiL44k

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Safira Inema

Chord Lagu Lainnya

×