Open Nav

Safira Inema - Kangen Sliromu Chord Gitar dan Lirik Lagu

17 views
        Capo ♪ fret 4

Intro : C G Am Em
F C G..

  C Em
wengi iki aku raiso turu..
      F G
sejak kowe lungo uripku keroso hampa..
     Am Em
lagi saiki aku ngrasakne tenan..
      F D G..
sak tenane aku raiso nglalekne kowe..

  C Em
setahun saiki wes aku liwati..
 F G
ora ono kabare lan critane..
     Am Em
nang kene aku kangen pengen ketemu..
  F G C G
wajahmu tansah ngelengake atiku..

Reff :
     C F
 aku kangen kangen kangen sliramu..
          G C
 wes suwe tenan aku ora ketemu..
     Am Dm
 ati iki yo mung kanggo sliramu..
      F G
 awan bengi tansah kelingan kowe..

     C F
 aku kangen kangen kangen sliramu..
       G C
 wes suwe tenan aku ora ketemu..
         Am Dm
 yo mung siji dadi panyuwunku..
       F G C
 ojo lali.. kowe karo aku..

Musik : C G Am Em
F C G..
        C G Am Em
F C G..

  C Em
setahun saiki wes aku liwati..
 F G
ora ono kabare lan critane..
     Am Em
nang kene aku kangen pengen ketemu..
  F G C G
wajahmu tansah ngelengake atiku..

Reff :
     C F
 aku kangen kangen kangen sliramu..
          G C
 wes suwe tenan aku ora ketemu..
     Am Dm
 ati iki yo mung kanggo sliramu..
      F G
 awan bengi tansah kelingan kowe..

     C F
 aku kangen kangen kangen sliramu..
       G C
 wes suwe tenan aku ora ketemu..
         Am Dm
 yo mung siji dadi panyuwunku..
       F G C
 ojo lali.. kowe karo aku..
       F G C
 ojo lali.. kowe karo aku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E B C#m G#m
A E B..

  E G#m
wengi iki aku raiso turu..
      A B
sejak kowe lungo uripku keroso hampa..
     C#m G#m
lagi saiki aku ngrasakne tenan..
      A F# B..
sak tenane aku raiso nglalekne kowe..

  E G#m
setahun saiki wes aku liwati..
 A B
ora ono kabare lan critane..
     C#m G#m
nang kene aku kangen pengen ketemu..
  A B E B
wajahmu tansah ngelengake atiku..

Reff :
     E A
 aku kangen kangen kangen sliramu..
          B E
 wes suwe tenan aku ora ketemu..
     C#m F#m
 ati iki yo mung kanggo sliramu..
      A B
 awan bengi tansah kelingan kowe..

     E A
 aku kangen kangen kangen sliramu..
       B E
 wes suwe tenan aku ora ketemu..
         C#m F#m
 yo mung siji dadi panyuwunku..
       A B E
 ojo lali.. kowe karo aku..

Musik : E B C#m G#m
A E B..
        E B C#m G#m
A E B..

  E G#m
setahun saiki wes aku liwati..
 A B
ora ono kabare lan critane..
     C#m G#m
nang kene aku kangen pengen ketemu..
  A B E B
wajahmu tansah ngelengake atiku..

Reff :
     E A
 aku kangen kangen kangen sliramu..
          B E
 wes suwe tenan aku ora ketemu..
     C#m F#m
 ati iki yo mung kanggo sliramu..
      A B
 awan bengi tansah kelingan kowe..

     E A
 aku kangen kangen kangen sliramu..
       B E
 wes suwe tenan aku ora ketemu..
         C#m F#m
 yo mung siji dadi panyuwunku..
       A B E
 ojo lali.. kowe karo aku..
       A B E
 ojo lali.. kowe karo aku..    

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Safira Inema mudah, kunci gitar Safira Inema, chord lagu Safira Inema - Kangen Sliromu Dasar , chord dasar Safira Inema - Kangen Sliromu Dasar , chordtela Safira Inema - Kangen Sliromu Dasar , lirik lagu Safira Inema - Kangen Sliromu Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Safira Inema di youtube: https://youtube.com/watch?v=I_Ts7pRPvDs

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Safira Inema

Chord Lagu Lainnya

×