menu

Safira Inema - Forever Selawase Chord Gitar dan Lirik Lagu

13 views
Transpose Font
Intro : C G Am Em
        F Em Dm G C..
 
  C               G
lali.. marang aku iki..
        F                 C
mungkin iku ning atimu saiki..
         Dm                 Am
manis janjimu kae.. forever selawase..
     F                 G     F G
nyatane.. mung tembung lambe..

 F                     Em
angin.. sing ngancani aku..
          Dm                 C
wis cukup rame rasane.. ning wengi..
  F                  C
malah.. dadi tombo sepi..
        Dm                G
nganti ora mikir kowe.. bali..

Int. F G C G

Reff :
 C                  G               Dm
  wis tak tasno uripku tak kowe ra ono..
               F      G         C
 malah aku wis lali.. nduwe tresno..
               G                      Dm
 nyatane aku biso urip nyaman tanpo kowe..
             F        G     (C)
 malah atiku seneng.. urip dewe..

Musik : C..G..Dm..G..
        C..G..Dm..F G

  C               G
lali.. marang aku iki..
        F                 C
mungkin iku ning atimu saiki..
         Dm                 Am
manis janjimu kae.. forever selawase..
     F                 G     F G
nyatane.. mung tembung lambe..

 F                     Em
angin.. sing ngancani aku..
          Dm                 C
wis cukup rame rasane.. ning wengi..
  F                  C
malah.. dadi tombo sepi..
        Dm                G
nganti ora mikir kowe.. bali..

Int. F G C G

Reff :
 C                  G               Dm
  wis tak tasno uripku tak kowe ra ono..
               F      G         C
 malah aku wis lali.. nduwe tresno..
               G                      Dm
 nyatane aku biso urip nyaman tanpo kowe..
             F        G      C  G 
 malah atiku seneng.. urip dewe..

 C                  G               Dm
  wis tak tasno uripku tak kowe ra ono..
               F      G         C
 malah aku wis lali.. nduwe tresno..
               G                      Dm
 nyatane aku biso urip nyaman tanpo kowe..
             F        G      C
 malah atiku seneng.. urip dewe..        

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Safira Inema

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×