Open Nav

Ryzki - Tresno Sing Ajur Chord Gitar dan Lirik Lagu

21 views
                

Intro : C..Em..Am..Em.. F..C..Dm G C.. C Em senajan kowe lungo aku yo orapopo.. Am Em ati tetep kuat ngadepi roso.. F C netes eluhku.. kowe nglungani tresno.. Dm G C urip mung sepisan ra sah digawe rekoso.. C Em abot ngrasakke kowe mblenjani janji.. Am Em karo wong liyo sing kere ati.. F C trimo nggolek wong sugih bondo maniso lati.. Dm G C C7 ra sah sepaneng aku kuat ati.. F G Em Am lilakke kabeh.. kenangan mbiyen kae.. Dm F G wes cukup loro sing tak rasakke.. Reff : Am Em aku.. uwis nem taun mlaku karo kowe.. F G C nanging ngopo tresno iki mung tok sepelekke.. Am Em F C opo.. kowe.. ra ngerti sing tak rasakke.. Dm G C ajur atiku ngerti tresnomu ro liyane.. Musik : Am..Em..F G C.. Am Em F C Dm G C.. F G Em Am lilakke kabeh.. kenangan mbiyen kae.. Dm F G wes cukup loro sing tak rasakke.. Reff : Am Em aku.. uwis nem taun mlaku karo kowe.. F G C nanging ngopo tresno iki mung tok sepelekke.. Am Em F C opo.. kowe.. ra ngerti sing tak rasakke.. Dm G C ajur atiku ngerti tresnomu ro liyane.. G A he.. hee.. (Overtune) Bm F#m aku.. uwis nem taun mlaku karo kowe.. G A D nanging ngopo tresno iki mung tok sepelekke.. Bm F#m G D opo.. kowe.. ra ngerti sing tak rasakke.. Em A D ajur atiku ngerti tresnomu ro liyane.. Em A D ajur atiku ngerti tresnomu ro liyane.. Em A G Gm D ajur atiku.. ngerti tresnomu ro liyane.. Song writer : Yeremia Krisnamurti Petama kali di populerkan oleh Sang arranger lagu ini yaitu Cahya Adi Tama


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Hip Hop Koplo mudah, kunci gitar Hip Hop Koplo, chord lagu Ryzki - Tresno Sing Ajur Dasar , chord dasar Ryzki - Tresno Sing Ajur Dasar , chordtela Ryzki - Tresno Sing Ajur Dasar , lirik lagu Ryzki - Tresno Sing Ajur Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Hip Hop Koplo di youtube: https://youtube.com/watch?v=lcMtJb2PTA4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Hip Hop Koplo

Chord Lagu Lainnya

×