menu

Ryan - Ikhlas Kelaran Chord Gitar dan Lirik

Ryan Ryan 102 views
Transpose Font
Intro : Dm..Em..F Fm G..

       C           Fm         C -G/B
koe janji tresno tulus dadi siji..
   Am           D         G
ngomong bakal sehidup semati..
 F      G           Em        Am
ilang roso tresnoku mergo awakmu..
  Dm                G          F G
loro ati iki, raiso di tambani..

      C          Fm        C -G/B
opo kurang gematiku ro awakmu..
  Am          D        G
banyu udan ibarate eluhku..
   F            G
tembang iki tak tuliske
     Em          A
mung kanggo sliramu..
 Dm                G        C -A
aku ikhlas yen koe dudu jodoku..

    Dm       G
aku wes berjuang..
         Em            Am
ning akhire kau tinggalkan..
  Bb                   G
cukup aku sing kelaran laran..

Reff :
     F         G
 tresnoku wes ilang..
       Em         Am
 ning ati tetep sayang..
     Dm         E
 koe sing tak gadang..
        Am      A
 akhire pisahan..

 F     G          Em
  aku ora bakal getun..
           Am          Dm
 mergo tresnoku wes rampung..
       G         C
 loro iki matursuwun..

Musik : Bb..F..Bb..Am Dm
        Bb..G..

      C          Fm        C -G/B
opo kurang gematiku ro awakmu..
  Am          D        G
banyu udan ibarate eluhku..
   F            G
tembang iki tak tuliske
     Em          A
mung kanggo sliramu..
 Dm                G        C -A
aku ikhlas yen koe dudu jodoku..

    Dm       G
aku wes berjuang..
         Em            Am
ning akhire kau tinggalkan..
  Bb                   G
cukup aku sing kelaran laran..

Reff :
     F         G
 tresnoku wes ilang..
       Em         Am
 ning ati tetep sayang..
     Dm         E
 koe sing tak gadang..
        Am      A
 akhire pisahan..

 F     G          Em
  aku ora bakal getun..
           Am          Dm
 mergo tresnoku wes rampung..
       G         C  D
 loro iki matursuwun..

 (overtune)
     G         A
 tresnoku wes ilang..
       F#m        Bm
 ning ati tetep sayang..
     Em         F#
 koe sing tak gadang..
        Bm      B
 akhire pisahan..

 G     A          F#m
  aku ora bakal getun..
           Bm          Em
 mergo tresnoku wes rampung..
       A         D  Bm
 loro iki matursuwun..
 Em     A         D
  loro iki matursuwun..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F#m..G#m..A Am B..

       E           Am         E -B/D#
koe janji tresno tulus dadi siji..
   C#m          F#        B
ngomong bakal sehidup semati..
 A      B           G#m       C#m
ilang roso tresnoku mergo awakmu..
  F#m               B          A B
loro ati iki, raiso di tambani..

      E          Am        E -B/D#
opo kurang gematiku ro awakmu..
  C#m         F#       B
banyu udan ibarate eluhku..
   A            B
tembang iki tak tuliske
     G#m         C#
mung kanggo sliramu..
 F#m               B        E -C#/F
aku ikhlas yen koe dudu jodoku..

    F#m      B
aku wes berjuang..
         G#m           C#m
ning akhire kau tinggalkan..
  D                    B
cukup aku sing kelaran laran..

Reff :
     A         B
 tresnoku wes ilang..
       G#m        C#m
 ning ati tetep sayang..
     F#m        G#
 koe sing tak gadang..
        C#m     C#
 akhire pisahan..

 A     B          G#m
  aku ora bakal getun..
           C#m         F#m
 mergo tresnoku wes rampung..
       B         E
 loro iki matursuwun..

Musik : D..A..D..C#m F#m
        D..B..

      E          Am        E -B/D#
opo kurang gematiku ro awakmu..
  C#m         F#       B
banyu udan ibarate eluhku..
   A            B
tembang iki tak tuliske
     G#m         C#
mung kanggo sliramu..
 F#m               B        E -C#/F
aku ikhlas yen koe dudu jodoku..

    F#m      B
aku wes berjuang..
         G#m           C#m
ning akhire kau tinggalkan..
  D                    B
cukup aku sing kelaran laran..

Reff :
     A         B
 tresnoku wes ilang..
       G#m        C#m
 ning ati tetep sayang..
     F#m        G#
 koe sing tak gadang..
        C#m     C#
 akhire pisahan..

 A     B          G#m
  aku ora bakal getun..
           C#m         F#m
 mergo tresnoku wes rampung..
       B         E   F#
 loro iki matursuwun..

 (overtune)
     B         C#
 tresnoku wes ilang..
       A#m        D#m
 ning ati tetep sayang..
     G#m        A#
 koe sing tak gadang..
        D#m     D#
 akhire pisahan..

 B     C#         A#m
  aku ora bakal getun..
           D#m         G#m
 mergo tresnoku wes rampung..
       C#        F#  D#m
 loro iki matursuwun..
 G#m    C#        F#
  loro iki matursuwun..            

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Ryan

Chord Lagu Lainnya

SCROLL
0
×