Open Nav

Ronz Asmara Feat. Woro Widowati - Mrebes Mili Chord Gitar dan Lirik Lagu

19 views
        

Intro : Am F Am F Am F Dm E.. Am umpamane.. Dm dalan urip biso tak tulis dewe G C wes mesti ceritane.. ora koyo ngene.. A yen biso tak baleni Dm soko sing tak karepke F aku pengin.. Dm E ning uripmu sak durunge de e.. Am sepurane.. Dm pancen kabeh iki salahku.. G C aku ra ngerti yen kowe ora mblenjani.. A Dm kesikso kangen aku ngenteni kabarmu F sing tak tompo.. Dm E kowe wis nyanding wong liyo.. Reff : Am ojo digetuni.. Dm ojo gawe mrebes mili.. G sejatine tresno.. C ra kudu duweni.. F mbok oyak o tekan ngendi yen Gusti Dm ora ngijini.. E koe lan aku ra bakal dadi siji.. Am lungaku nyambut gawe.. Dm ora mergo ninggalke koe.. G pengin lumrah kancane.. C bahagia ro koe.. F janjimu bakal ngenteni setio Dm lan jogo tresnaku.. E Am mugo bahagio karo pilihan uripmu.. Int. Dm E Am.. F Dm G C.. F Dm E Am E.. Am umpamane.. Dm dalan urip biso tak tulis dewe.. G C wes mesti ceritane ora koyo ngene.. A yen biso tak baleni Dm soko sing tak karepke F aku pengin.. Dm E ning uripmu sak durunge de e.. Reff : Am ojo digetuni.. Dm ojo gawe mrebes mili.. G sejatine tresno.. C ra kudu duweni.. F mbok oyak o tekan ngendi yen Gusti Dm ora ngijini.. E koe lan aku ra bakal dadi siji.. Am lungaku nyambut gawe.. Dm ora mergo ninggalke koe.. G pengin lumrah kancane.. C bahagia ro koe.. F janjimu bakal ngenteni setio Dm lan jogo tresnaku.. E Am mugo bahagio karo pilihan uripmu.. F sadaro.. (sadaro..) Dm elingo.. (elingo..) E Am sak durunge tambah loro.. F selawase.. (selawase..) Dm tresno iki.. (tresno iki..) E Am bakal tak simpen ning jero dodo.. [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : F#m D F#m D F#m D Bm C#.. F#m umpamane.. Bm dalan urip biso tak tulis dewe E A wes mesti ceritane.. ora koyo ngene.. F# yen biso tak baleni Bm soko sing tak karepke D aku pengin.. Bm C# ning uripmu sak durunge de e.. F#m sepurane.. Bm pancen kabeh iki salahku.. E A aku ra ngerti yen kowe ora mblenjani.. F# Bm kesikso kangen aku ngenteni kabarmu D sing tak tompo.. Bm C# kowe wis nyanding wong liyo.. Reff : F#m ojo digetuni.. Bm ojo gawe mrebes mili.. E sejatine tresno.. A ra kudu duweni.. D mbok oyak o tekan ngendi yen Gusti Bm ora ngijini.. C# koe lan aku ra bakal dadi siji.. F#m lungaku nyambut gawe.. Bm ora mergo ninggalke koe.. E pengin lumrah kancane.. A bahagia ro koe.. D janjimu bakal ngenteni setio Bm lan jogo tresnaku.. C# F#m mugo bahagio karo pilihan uripmu.. Int. Bm C# F#m.. D Bm E A.. D Bm C# F#m C#.. F#m umpamane.. Bm dalan urip biso tak tulis dewe.. E A wes mesti ceritane ora koyo ngene.. F# yen biso tak baleni Bm soko sing tak karepke D aku pengin.. Bm C# ning uripmu sak durunge de e.. Reff : F#m ojo digetuni.. Bm ojo gawe mrebes mili.. E sejatine tresno.. A ra kudu duweni.. D mbok oyak o tekan ngendi yen Gusti Bm ora ngijini.. C# koe lan aku ra bakal dadi siji.. F#m lungaku nyambut gawe.. Bm ora mergo ninggalke koe.. E pengin lumrah kancane.. A bahagia ro koe.. D janjimu bakal ngenteni setio Bm lan jogo tresnaku.. C# F#m mugo bahagio karo pilihan uripmu.. D sadaro.. (sadaro..) Bm elingo.. (elingo..) C# F#m sak durunge tambah loro.. D selawase.. (selawase..) Bm tresno iki.. (tresno iki..) C# F#m bakal tak simpen ning jero dodo..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Ronz Asmara mudah, kunci gitar Ronz Asmara, chord lagu Ronz Asmara Feat. Woro Widowati - Mrebes Mili Dasar , chord dasar Ronz Asmara Feat. Woro Widowati - Mrebes Mili Dasar , chordtela Ronz Asmara Feat. Woro Widowati - Mrebes Mili Dasar , lirik lagu Ronz Asmara Feat. Woro Widowati - Mrebes Mili Dasar

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Ronz Asmara di youtube: https://youtube.com/watch?v=8YM6PJAm6dE

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar Lainnya dari Ronz Asmara

Chord Lagu Lainnya

×